Στείλτε μας το άρθρο σας και θα αναρτηθεί αυτόματα! Τον τίτλο βάλτε τον στο Subject.

Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2010

ΣΤΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ ΑΖΗΤΗΤΑ



ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΤΩΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΕΤΩΝ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΑΦΑΝΕΙΑ

Αστέρια στο... σαλόνι τους! Πώς είναι άραγε από εκεί που έχεις μάθει να μεσουρανείς στα τηλεοπτικά πλατό για χρόνια, να βρεθείς κάποια στιγμή να βλέπεις τηλεόραση μόνο από το... σαλόνι σου; Μάλλον δύσκολο και αρκετά ... αμήχανο. 

Σε αυτήν, λοιπόν, ακριβώς τη θέση έχουν βρεθεί φέτος πολλά, πάρα πολλά, τηλε-αστέρια που κάτι η οικονομική κρίση κάτι η δική τους... κρίση τηλεοπτικής ταυτότητας, τους ανάγκασε να πάρουν τη μεγάλη απόφαση και να μείνουν μακριά από τον μαγικό κόσμο της μικρής μας οθόνης. Ανθρωποι που άλλες χρονιές έβλεπαν να γίνεται μεγάλος ντόρος γύρω από το όνομά τους, φέτος βλέπουν τα φώτα της κάμερας να έχουν ανάψει και να φωτίζουν άλλους...
Ανθρωποι που κατά καιρούς έχουν κάνει την AGB να τους... υποκλιθεί, τώρα βιώνουν μία μεγάλη τηλεοπτική μοναξιά, η οποία δεν ξέρουν και σε ποιο ακριβώς τηλεοπτικό μονοπάτι μπορεί να τους οδηγήσει. Εμείς είπαμε να θυμηθούμε όλα αυτά τα πρόσωπα που έχουν κρατήσει αυτό τον χειμώνα, - είτε ηθελημένα είτε άθελά τους-, αποστάσεις ασφαλείας από την τι-βι, αλλά να σας πούμε και τι σκέφτονται τώρα να κάνουν!
Ποιοι πάνε γι' άλλα... ποιοι μένουν στο «ψυγείο»Γρηγόρης Αρναούτογλου: Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου έπειτα από μία δύσκολη τηλεοπτική χρονιά που πέρασε πέρσι στον «Ομορφο κόσμο», έκρινε πως ήρθε η ώρα να σβήσει για λίγο τις μηχανές, να κάνει την αυτοκριτική του και να επιστρέψει και πάλι, όταν ουσιαστικά θα έχει ανανεωθεί. Παρά την τηλεοπτική του απουσία, το συμβόλαιο του Mega με τον Γρηγόρη βρίσκεται κανονικά σε ισχύ και θα βρίσκεται μέχρι τον Ιούνιο του 2011, ενώ λίαν συντόμως πρόκειται να τον δούμε και πάλι στους δέκτες μας. Ετοιμάζει μία σπέσιαλ εκπομπή - σόου, η οποία θα μεταδοθεί στο πλαίσιο των εορταστικών εκπομπών για τα 20 χρόνια Mega. Θα έχει εκπλήξεις, καλεσμένους και ταξίδια σε διάφορες χώρες του κόσμου, ενώ ήδη έχει ξεκινήσει να βρίσκεται σε συζητήσεις με τους ανθρώπους του καναλιού και να μελετούν διάφορα πρότζεκτ, προκειμένου να αποφασιστεί με ποια εκπομπή θα επιστρέψει από Οκτώβρη.

Ράνια Θρασκιά: Είναι κι αυτή ακόμα ένα τηλεοπτικό «θύμα» της οικονομικής κρίσης, αλλά και της κρίσης που πέρασαν οι σχέσεις Ζήνας Κουτσελίνη (ήταν μέχρι πέρσι η διευθύντρια προγράμματος του καναλιού) και Alter, η οποία οδήγησε και στο ξαφνικό τους διαζύγιο. Βλέπετε, η Ράνια Θρασκιά, ήταν μία τηλεοπτική επιλογή της Ζήνας Κουτσελίνη. Η παρουσιάστρια αν και είχε ήδη ξεκινήσει να ετοιμάζει την νέα της εκπομπή, αν και είχε φτάσει στο σημείο να δει μέχρι και τον σχεδιασμό των σκηνικών της, ξαφνικά ειδοποιήθηκε από τη διεύθυνση πως η συνεργασία τους δεν θα προχωρούσε παρακάτω, αφήνοντάς την τηλεοπτικά εκτός στο... παρά πέντε. Η Ράνια από τον Σεπτέμβρη και μετά έχει δεχτεί αρκετές τηλεοπτικές προτάσεις. Η επικρατέστερη είναι η πρόταση συνεργασίας που της έχει κάνει ο διευθυντής ειδήσεων και ενημέρωσης του Star Σταμάτης Μαλλέλης, ενώ την έχουν προσεγγίσει και οι άνθρωποι του Alpha, προτείνοντάς της να αναλάβει την παρουσίαση των εκπομπών που έχουν στα σκαριά και οι οποίες θα μεταφέρουν αλά ελληνικά, μία παραπλήσια έκδοση της εκπομπής «Νταντά αμέσου δράσεως».

Ανδρέας Μικρούτσικος: Αναμφισβήτητα η φετινή χρονιά, δεν είναι η χρονιά του Ανδρέα Μικρούτσικου. Το άλλοτε αγαπημένο παιδί των καναλιών, μετά την περσινή αποτυχημένη πορεία της εκπομπής του «Παρέα με τον Ανδρέα», στο Star, βρέθηκε και πάλι μακριά από την τηλεοπτική αγορά. Και σαν να μην έφτανε μόνο αυτό, έχει έρθει αντιμέτωπος με τεράστια οικονομικά προβλήματα, τα οποία τον έχουν βάλει σε μία απίστευτη δικαστική περιπέτεια, στην προσπάθειά του να σώσει την περιουσία του. Ετσι, ο Ανδρέας έχει αφοσιωθεί σε αυτό τον αγώνα μένοντας μακριά απ’ όλους και απ’ όλα, ενώ οι φήμες που κυκλοφόρησαν πριν από δύο περίπου μήνες και τον ήθελαν να βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τον Alpha δεν είχαν τελικά καμία απολύτως δόση αλήθειας. Η στιγμής της επιστροφής του Ανδρέα στην τηλεόραση, παραμένει για την ώρα άγνωστη...

Αννα Δρούζα: Αν και η συνεργασία της ξεκίνησε με το Star μετά Βαΐων και κλάδων, στο τέλος δεν έληξε και τόσο... δαφνοστεφανωμένα, αφού το «Μπορώ» της Αννας Δρούζα δεν τα κατάφερε να ταιριάξει στο πιο νεανικό προφίλ του καναλιού, με αποτέλεσμα να σημειώσει μία μέτρια πορεία στους πίνακες τηλεθέασης. Ετσι, η συνεργασία της γνωστής δημοσιογράφου με το κανάλι της Κηφισιάς έληξε, ενώ ο ξαφνικός χαμός της πολυαγαπημένης της μητέρας έκαναν την Αννα να αποφασίσει φέτος να μείνει μακριά από τα φώτα της τηλεόρασης. Οσο για τις φήμες που κυκλοφόρησαν πριν από έναν μήνα και ήθελαν τους Starικούς να την έχουν προσεγγίσει και πάλι; Δεν ισχύουν.
Νάνσυ Νικολαΐδου

Δεν υπάρχουν σχόλια: