Στείλτε μας το άρθρο σας και θα αναρτηθεί αυτόματα! Τον τίτλο βάλτε τον στο Subject.

Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2010

ΣΤΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ ΑΖΗΤΗΤΑ ( μέρος β')

ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΤΩΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΕΤΩΝ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΑΦΑΝΕΙΑ

Σοφία Αλιμπέρτη: Τα τελευταία χρόνια η τηλεόραση της... πήγε πολύ και ο ρόλος της παρουσιάστριας ακόμα περισσότερο. Η Σοφία Αλιμπέρτη κατάφερε να κάνει... μόδα με την επιτυχία της, τα πρωινά του Σαββατοκύριακου. Ομως, όπως όλα τα πράγματα έτσι κι αυτό έκανε τον κύκλο του και τελείωσε. Το περσινό «Καλομελέτα κι έρχεται» στον ΑΝΤ1 δεν έφερε τα αναμενόμενα νούμερα τηλεθέασης και έτσι φέτος μας... τελείωσε, όπως μας τελείωσε και η Σοφία (για την ώρα τουλάχιστον) από την τηλεόραση, αφού οι άνθρωποι του καναλιού του Αμαρουσίου δεν συνέχισαν την συνεργασία τους μαζί της ούτε σε γενικότερο πλαίσιο. Και ενώ οι φήμες κατά τη διάρκεια του χειμώνα την ήθελαν πότε να βρίσκεται σε συζητήσεις με το Alter, πότε με το Star και πότε με την ΕΡΤ, η ίδια η Σοφία διαψεύδει κατηγορηματικά αυτές τις επαφές. Η τηλεόραση αυτήν τη σεζόν δεν της έχει χτυπήσει την πόρτα.

Μαριέττα Χρουσαλά: Δεν μπορούσε να φανταστεί πως το φινάλε της συνεργασίας της με το Alter θα σήμαινε και το τηλεοπτικό της φινάλε. Ο λόγος; Ο λόγος για τη Μαριέττα Χρουσαλά, που μετά το «Η Ελλάδα παίζει» φέτος φαίνεται η τηλεόραση να μην την... παίζει καθόλου. Η Μαριέττα αν και από τον Σεπτέμβρη μέχρι σήμερα φρόντισε να κάνει κάποια ραντεβού σχεδόν με όλα τα κανάλια, τα ραντεβού της αυτά δεν της άνοιξαν νέους τηλεοπτικούς δρόμους. Η τελευταία της... απόπειρα να επιστρέψει τηλεοπτικά έγινε μόλις τον περασμένο μήνα, όταν πέρασε κι αυτή δοκιμαστικό για το ριάλιτι του Alpha «Μια νύφη για το γιο μου», αλλά δεν στάθηκε τυχερή. Παρ’ όλα αυτά η Μαριέττα δεν πτοείται, αφού αυτή την εποχή όλο το ενδιαφέρον της το έχει ρίξει στην προετοιμασία του γάμου της με τον Λεό Πατίτσα και όσο για την τηλεόραση; Και του χρόνου βλέπουμε, που λένε...

Ευγενία Μανωλίδου: Η... στιγμής της τηλεοπτικής αλήθειας για την Ευγενία Μανωλίδου φέτος ήταν σκληρή. Από εκεί που ετοιμαζόταν και φωτογραφιζόταν ως παρουσιάστρια του «Πρωινού Καφέ» του ΑΝΤ1, πληροφορήθηκε και μάλιστα από... ραδιοφώνου, πως τη θέση της θα πάρουν τελικά οι Καραμερο-Χαριτάτοι! Η Ευγενία από φερόμενη ως «πρωταγωνίστρια» της σεζόν έγινε... «κομπάρσα» και της έμειναν για τηλε-παρηγοριά, μόνο οι δηλώσεις στα κανάλια. Ομως, επειδή η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται... κρύο, η Ευγενία τώρα γυρίζει την πλάτη στο καινούργιο σόου του ΑΝΤ1, «Dancing with the stars», και βρίσκεται ένα βήμα πριν κάτσει στην καρέκλα της κριτικής επιτροπής του «Greek Idol» του Alpha. Μην ξεχνάτε, η Ευγενία πάνω απ’ όλα είναι... μαέστρος.

Γιώργος Μητσικώστας: Τι κι αν πέρσι κατάφερε να πάρει... άριστα, όσον αφορά την παρουσίαση του «Φάτους Ολους» και να κάνει φίλους του τους... Γερμανούς του Alpha με το «Ο Γιώργος σφύριξε» που τους άρεσε, σου λέει, πολύ; Τελικά φέτος έμελλε ο Γιώργος Μητσικώστας να μείνει τηλεοπτικά εκτός, αφού οι άνθρωποι της Κάντζας είπαν να προχωρήσουν σε πιο... οικονομικές επιλογές. Κατά τη διάρκεια της χρονιάς, ο Γιώργος είχε κάποιες συζητήσεις και με το Mega, όμως ούτε αυτές καρποφόρησαν. Ετσι, αποφάσισε για λίγο να στρέψει το βλέμμα του αλλού και συγκεκριμένα στο Internet, όπου ακολουθώντας τη μόδα της εποχής ετοιμάζει κι αυτός το δικό του αθλητικό site.

Εμη Λιβανίου: Πώς και πώς ήθελε να... ξανα-τρουπώσει τηλεοπτικά η Εμη Λιβανίου μετά το περιπετειώδες διαζύγιό της με το Star και πέρσι φάνηκε κάποια στιγμή πως θα τα κατάφερνε. Επειτα από σειρά δοκιμαστικών ανέλαβε την παρουσίαση της ψυχαγωγικής εκπομπής του Alpha «Ten», η οποία, όμως, τόσο πέρυσι όσο και φέτος, όσες φορές κι αν μεταδόθηκε, άφησε τους τηλεθεατές παγερά... αδιάφορους. Αποτέλεσμα; Με συνοπτικές διαδικασίες οι άνθρωποι της Κάντζας απέσυραν φέτος την εκπομπή από το πρόγραμμά τους και είπαν πως θα την βλέπαμε κάποια στιγμή να βγαίνει στον αέρα εκτάκτως. Ακόμα κι εμείς, αλλά κυρίως και η Εμη περιμένει αυτό το... εκτάκτως!

Νάντια Μπουλέ: Είναι νέα, ωραία και τηλεοπτικά χαριτωμένη... Ομως, η περσινή της παρουσία στον «Ομορφο κόσμο» και η σχέση της με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, μάλλον επαγγελματικά δεν της έφεραν... γούρι, αφού φέτος βρίσκεται μακριά από το τηλεοπτικό τερέν! Η Νάντια έχει κάτσει σπίτι και για την ώρα ασχολείται μόνο με το ραδιόφωνο, ενώ κάνει κάποιες σκέψεις μετά τα τηλεοπτικά πλατό, να εισβάλει και στις ... πίστες. Αλλωστε, έχει μουσικές γνώσεις. Παρ’ όλα αυτά, την περασμένη εβδομάδα χτύπησε το τηλέφωνό της και κλήθηκε από τον Alpha για να περάσει από δοκιμαστικό, για την παρουσίαση του «Greek Idol».
Νάνσυ Νικολαΐδου

Δεν υπάρχουν σχόλια: