Στείλτε μας το άρθρο σας και θα αναρτηθεί αυτόματα! Τον τίτλο βάλτε τον στο Subject.

Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2009

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΗΝ...ΠΟΛΗ!!!!!!!!












Μιας και πλησιάζουν οι γιορτές σιγά σιγά σας προτείνουμε ιδέες για να μπείτε στο κλίμα και να περάσετε όμορφα αυτές τις μέρες με τους δικούς σας ανθρώπους...


Μέχρι τα τέλη Φεβρουαρίου θα βρίσκεται έξω από πολυκατάστημα Golden Hall ένα παγοδρόμιο έκτασηε 350τ.μ!!η είσοδος είναι δωρεάν με την ένδειξη μιας απόδειξης από κάποιο κατάστημα του εμμπορικού κέντρου.
Το παγοδρόμιο είναι ανοιχτό από τις 11 το πρωί έως τις 9 το βράδυ.

Μην παραλείψετε να περάσετε απο τα ζαχαροπλαστεία Fresh (Xαλανδρι ,Κολωνακι, Ν.Ερυθραια ,Ψυχικο, Ν.Σμυρνη, Αργυρουπολη, Γλυφαδα, Παγκρατι)και να δοκιμάσετε τον χριστουγεννιάτικο κορμό με γέμιση κρέμα πραλίνας,καραμελωμένα φουντούκια.... ....και μους σοκολατας,μπαχαρικών αλλά και αρώματα καφέ και μανταρινιού!!!!!!extra βαθμοί για το γλάσο λευκής και σοκολάτας γάλακτος..

Ακόμη,στο Μητροπολιτικό πάρκο στο θέατρο Badminton στο Γουδί απο 22-11 και για 7 εβδομάδα 50 σπιτάκια θα φιλοξενήσουν μια υπαίθρια αγορά που θα περιλαμβάνει παιδικά εργαστήρια,events...στον ίδιο χώρο υπάρχει παγοδρόμιο 470τ.μ.,fun park με καρουσέλ,τραμπολίνο και τρενάκι.

Πάλι στο θέατρο Badminton,2 παραστάσεις,ο Καρυοθραύστης απο 24-11 και ο Μεγαλέξανδρος και ο καταραμένος Δράκος απο 17-12 υπόσχονται να κερδίσουν τις εντυπώσεις σας.
Καλή σας διασκέδαση!!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: