Στείλτε μας το άρθρο σας και θα αναρτηθεί αυτόματα! Τον τίτλο βάλτε τον στο Subject.

Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2010

Ο ΨΥΧΑΝΑΛΗΤΗΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ 3 ΜΗΝΕΣ ΜΕΤΑ

Εξηγήσεις σε έντονο ύφος ζήτησε δημόσια ο γιος της Ντόρας Μπακογιάννη, Κώστας, από τον δημοσιογράφο Θανάση Λάλα σχετικά με δημοσίευμα στο περιοδικό "Veto Mag" της εφημερίδας "VETO".


Η ώρα είναι 9 το πρωί. Οι θαμώνες της πλατείας Κολωνακίου απολαμβάνουν τον πρωινό καφέ τους, διαβάζοντας εφημερίδες και συζητώντας τα θέματα της επικαιρότητας. Στα τραπέζια του Da Capo βρίσκονται οι «συνήθεις ύποπτοι» του Κολωνακίου, μεταξύ των οποίων ο δημοσιογράφος Θανάσης Λάλας με την παρέα του. Στο διπλανό τραπέζι κάθεται ο δημοσιογράφος και εκδότης Αντώνης Δελλατόλας.

Μια εξοργισμένη αντρική φωνή διακόπτει ξαφνικά τις συζητήσεις. Είναι ο Κώστας Μπακογιάννης, γιος της βουλευτού της ΝΔ, Ντόρας Μπακογιάννη, ο οποίος έχει σταματήσει μπροστά από το τραπέζι του δημοσιογράφου Θανάση Λάλα.

Ο διάλογος που ακολουθεί είναι έντονος και η φραστική επίθεση γίνεται αντιληπτή από όλους τους παρευρισκομένους στα γύρω καφέ. Ο Κώστας Μπακογιάννης ζητά από τον δημοσιογράφο τον λόγο, σχετικά με το δημοσίευμα που αφορούσε στη μητέρα του, Ντόρα Μπακογιάννη, στη στήλη του «Ψυχαναλυτή» του περιοδικού «Veto Mag» της εφημερίδας «Veto». Ο τρόπος του είναι κάτι παραπάνω από έντονος και ο δημοσιογράφος προσπαθεί να ηρεμήσει την κατάσταση. Του εξηγεί πώς έχουν τα πράγματα και παίρνει τον Κώστα Μπακογιάννη «λίγο πιο δίπλα», μακριά από τα αδιάκριτα μάτια και αυτιά των υπολοίπων, για να συζητήσουν το συγκεκριμένο θέμα.
zougla.gr


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΩΝ ΚΟΑΛΑ ΓΙΑ ΤΗ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΨΥΧΑΝΑΛΗΤΗ ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΕ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΑΥΤΟ ΣΤΙΣ 19-11-2009 , ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ  ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: