Στείλτε μας το άρθρο σας και θα αναρτηθεί αυτόματα! Τον τίτλο βάλτε τον στο Subject.

Τετάρτη 21 Ιουλίου 2010

Σε φιλανθρωπίες η περιουσία του

Ο συνιδρυτής της Microsoft, Πολ Άλεν, δήλωσε ότι προτίθεται να διαθέσει το μεγαλύτερο μέρος της περιουσίας του, που ανέρχεται σε 13,5 δισεκατομμύρια δολάρια, σε διάφορες φιλανθρωπίες και δωρεές.

Η δήλωση του Πολ Άλεν για τον τρόπο διάθεσης της περιουσίας του έγινε λίγες εβδομάδες αφότου ο συνεταίρος του, Μπιλ Γκέιτς και ο μεγαλο-επενδυτής Ουόρεν Μπάφετ, κάλεσαν τους άλλους δισεκατομμυριούχους να δεσμευτούν ότι θα διαθέσουν τουλάχιστον...
... τη μισή περιουσία τους σε φιλανθρωπίες.

"Θέλω να ανακοινώσω ότι οι φιλανθρωπικές προσπάθειές μου θα συνεχιστούν και μετά το τέλος της ζωής μου", δήλωσε ο Πολ Άλεν, ο οποίος μέχρι τώρα έχει ήδη δωρήσει περίπου ένα δισεκατομμύριο δολάρια σε διάφορες φιλανθρωπίες .

nooz.gr

"Έχω σχεδιάσει εδώ και αρκετά χρόνια ότι το μεγαλύτερο μέρος της περιουσίας μου θα πάει σε φιλανθρωπίες, ώστε να συνεχιστεί το έργο του ιδρύματος και να χρηματοδοτηθεί η μη κερδοσκοπική επιστημονική έρευνα", αναφέρει ο 57χρονος Πολ Άλεν σε ανακοίνωσή του.

Ο Άλεν είναι ο 37ος πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο, με περιουσιακά στοιχεία που εκτιμώνται στα 13,5 δισεκατομμύρια δολάρια, σύμφωνα με το περιοδικό Forbes. Το Νοέμβριο ο Άλεν διαπιστώθηκε ότι πάσχει από λύμφωνα και άρχισε χημειοθεραπείες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: