Στείλτε μας το άρθρο σας και θα αναρτηθεί αυτόματα! Τον τίτλο βάλτε τον στο Subject.

Παρασκευή 13 Αυγούστου 2010

Ποδοσφαιριστής έκλεβε την πρώην ομάδα του!!!

Σε επταετή κάθειρξη καταδικάστηκε ένας Περουβιανός ποδοσφαιριστής, επειδή πριν από δύο χρόνια βοήθησε ληστές να κλέψουν χρήματα από το ταμείο της Σιενσιάνο (ομάδα Α΄ κατηγορίας).


Πηγές από το δικαστήριο της πόλης Κούσκο έκαναν γνωστό...
...ο 30χρονος Σέζαρ Σαχουάντικο, ο οποίος φόρεσε τη φανέλα της ομάδας το διάστημα 2001-08, βοήθησε τους ληστές να πάρουν 84.500 δολάρια (65.759,20 ευρώ), τα οποία επρόκειτο να διατεθούν για την καταβολή μισθών στους ποδοσφαιριστές. Τα χρήματα έκλεψαν τέσσερις μασκοφόροι άνδρες από τα γραφεία του συλλόγου τον Μάρτιο του 2008, ωστόσο η αστυνομία ανακάλυψε αργότερα ότι ένας από αυτούς είχε καλέσει οκτώ φορές τον Σαχουάντικο στο κινητό τηλέφωνό του, πριν και μετά τη ληστεία.

Ο Σαχουάντικο βοήθησε τη Σιενσιάνο να νικήσει τη Ρίβερ Πλέιτ στον τελικό του Κόπα Σουνταμερικάνα το 2003, με το τρόπαιο να είναι το πρώτο για ομάδα από το Περού σε διεθνή διοργάνωση. Από τότε, όμως, έχουν αλλάξει πολλά και ο σύλλογος πλέον χρωστάει χρήματα στους παίκτες του, οι οποίοι συγκεντρώνουν χρήματα διοργανώνοντας λοταρίες με έπαθλα αυτοκίνητα. Αυτή τη στιγμή η Σιενσιάνο είναι δέκατη στο πρωτάθλημα ύστερα από 27 αγωνιστικές με 32 βαθμούς, 27 λιγότερους από την πρωτοπόρο Σαν Μαρτίν.

postgame.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: