Στείλτε μας το άρθρο σας και θα αναρτηθεί αυτόματα! Τον τίτλο βάλτε τον στο Subject.

Παρασκευή 13 Αυγούστου 2010

Ο Serj Tankian στο TerraVibe!

Ο Serj Tankian, ο frontman των SystemOfADown και ένας από τους επιδραστικότερους τραγουδοποιούς της rock μουσικής, έρχεται στην Ελλάδα για να προσφέρει στο ελληνικό κοινό μία μοναδική μουσική εμπειρία την Τρίτη 17 Αυγούστου, στοTerra Vibe Park, στην Αθήνα.

Στο σημαντικότερο συναυλιακό γεγονός του......Αυγούστου, ο Serj Tankianμαζί με τους The F.C.C. (The Flying Cunt of Chaos) και οκτώ μουσικούς, που παίζουν κλασσικά όργανα, θα παρουσιάσει ένα ιδιαίτερο μουσικό εγχείρημα με πιο “κρυστάλλινο” ήχο. Ο ίδιος εξηγεί πως: “Η δυναμική μίας ορχήστρας είναι μεγαλύτερη και ηχητικά πιο “κρυστάλλινη” από ένα συγκρότημα με ηλεκτρικά όργανα". Στο Terra Vibe Park Serj Tankian θα ερμηνεύσει τραγούδια από το album"Elect  the  Dead" καθώς από το ακυκλοφόρητο albumImperfect  Harmonies”.

Opening act της συναυλίας θα είναι οι Viza, το καινοτόμο εννεαμελές alternative rock συγκρότημα, που ξεχώρισε όχι μόνο για τον εκρηκτικό rock ήχο, που είναι επηρεασμένος από την Αρμένικη και Μεσογειακή μουσική παράδοση, αλλά και για τη δυναμική φωνή του K\'noup, του ελληνικής καταγωγής frontman του συγκροτήματος. Οι δεσμοί των Viza με τον Serj Tankian είναι ξεχωριστοί, αφού εκτός του ότι έχουν την ίδια καταγωγή, τα albums τους είναι παραγωγές της Serjical Strike Management, που διευθύνει ο ίδιος o Tankian.

Ο Serj Tankian, αέναος μουσικός πειραματιστής, μοναδικός ποιητής και ενεργός ακτιβιστής, θα βρίσκεται για μία μοναδική εμφάνιση την Τρίτη 17 Αυγούστου στο Terra Vibe Park, στην Αθήνα.

Οι πόρτες για το κοινό θα ανοίξουν στις 18.30 ενώ ο Serj Tankian θα βγει στη σκηνή στις 21.30.

Το εισιτήριο γενικής εισόδου κοστίζει 25€ και η προπώληση συνεχίζεται -για… όσους τυχερούς προλάβουν- στα Ticket House Αθήνας και Θεσσαλονίκης ή στην ιστοσελίδα www.tickethouse.gr.
πηγή:star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: