Στείλτε μας το άρθρο σας και θα αναρτηθεί αυτόματα! Τον τίτλο βάλτε τον στο Subject.

Πέμπτη 26 Αυγούστου 2010

Έχασε τη ζωή του μοτοσυκλετιστής στα Χανιά!

Το πάθος του για τη μοτοσικλέτα και συγκεκριμένα για το μότο κρος, του στοίχισε τη ζωή.


Ενας 44χρονος Χανιώτης άφησε χθες το απόγευμα την τελευταία του πνοή στην πίστα μότο κρος στο Βατόλακκο...
...κάνοντας την καθιερωμένη προπόνησή του, όπως συνήθιζε ορισμένες φορές μέσα στην εβδομάδα.

Φαίνεται όμως ότι δεν υπολόγισε καλά ένα άλμα που έκανε με τη μηχανή και έπεσε με σφοδρότητα στο χώμα, χτυπημένος στο κεφάλι.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομικής διεύθυνσης Χανίων, ο 44χρονος έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας που οδηγούσε, εξετράπη της πορείας του και κατά την πτώση του στο έδαφος τραυματίστηκε θανάσιμα.

Τη στιγμή που συνέβη το μοιραίο για τον άτυχο άνδρα, μπροστά ήταν τα δύο του παιδιά, που συνήθιζε να τα παίρνει μαζί του σε κάθε προπόνηση.

Οι φωνές των παιδιών αναστάτωσαν τον ιδιοκτήτη ενός χωραφιού που βρισκόταν εκείνη την ώρα λίγα μέτρα μακρύτερα, έσπευσε στο σημείο και είδε ότι ο άνδρας ήταν ακόμη ζωντανός.

Παρά το γεγονός ότι ειδοποιήθηκε και έσπευσε ασθενοφόρο του τομέα Χανίων του ΕΚΑΒ, δεν πρόλαβε να κάνει κάτι, καθώς, λίγες στιγμές αργότερα, ο μοτοσικλετιστής άφηνε την τελευταία του πνοή, πιθανότατα λόγω εσωτερικής αιμορραγίας.

Θα πρέπει να σημειωθεί πως ο 44χρονος φορούσε τον εξοπλισμό που προβλέπεται, ωστόσο, εκτός των παιδιών του που ήταν μαζί του, δεν είχε κάποια ομάδα υποστήριξης, που σύμφωνα με τους ειδικούς είναι άκρως απαραίτητη, ακόμα και στις προπονήσεις.

Ο άτυχος άνδρας είχε επιστρέψει εδώ και λίγο καιρό από το εξωτερικό και διέμενε μόνιμα στο Κόκκινο Χωριό, μαζί με την 37χρονη Αγγλίδα σύζυγό του και τα δύο του παιδιά.

Μάλιστα, ήταν τέτοιο το πάθος του για τη μοτοσικλέτα, που είχε φέρει μηχανές για μότο κρος από το εξωτερικό, ώστε να συνεχίσει το χόμπι του στα Χανιά.

Προανάκριση για τα ακριβή αίτια που οδήγησαν στο δυστύχημα στην πίστα του Βατόλακκου διενεργείται από το αστυνομικό τμήμα Αλικιανού.

neatv.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: