Στείλτε μας το άρθρο σας και θα αναρτηθεί αυτόματα! Τον τίτλο βάλτε τον στο Subject.

Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου 2010

Ρεβεγιόν στα ξενοδοχεία της πόλης

ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΕΣ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΠΕΡΥΣΙ ΟΙ ΤΙΜΕΣ
 

Ελκυστικά πακέτα, (που περιλαμβάνουν gourmet γεύσεις, πλουσιοπάροχα μπουφέ, set menus και brunch υπό τους ήχους μουσικών σχημάτων) με προσιτές τιμές, προσφέρουν για το Χριστουγεννιάτικο και Πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν τα ξενοδοχεία της Θεσσαλονίκης. Οι ξενοδόχοι σε μια προσπάθεια να προσελκύσουν πελάτες προσφέρουν τις υπηρεσίες τους με μειωμένες – για την εποχή – τιμές, που στην πλειονότητα τους φτάνουν και το 10% σε σχέση με πέρσι.

Porto Palace Hotel
Μόνο ένας τίτλος ταιριάζει στις Παραμονές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς στο «Porto Palace», «Starry Nights». Με ζωντανή μουσική κι ένα μενού που περιλαμβάνει από φιλέτο μόσχου με σάλτσα τρούφας μέχρι κροκάν σοκολάτας με καφέ εσπρέσο.
Reveillon Πρωτοχρονιάς: Τιμή: 65,00 ευρώ/άτομο, παιδιά έως 12 ετών 30,00 ευρώ
Πρωτοχρονιάτικο brunch με 30,00 ευρώ, παιδιά έως 12 ετών 15,00 ευρώ
Πρωινός μπουφές την Πρωτοχρονιά με 20 ευρώ/άτομο

Electra Palace Hotel
Παραμονή Πρωτορονιάς 31/12/2010
Υποδεχθείτε τη νέα χρονιά από ψηλά! Ζήστε την Πλατεία Αριστοτέλους, λουσμένη στο φως των πυροτεχνημάτων και απολαύστε μοναδικές γευστικές εμπειρίες υπό τους ήχους ζωντανής μουσικής. Τιμή: 125,00 ευρώ/άτομο
Πρωινό ανήμερα της Πρωτοχρονιάς 01/01/2011
Ξεκινήστε την πρώτη ημέρα του χρόνου με τον καλύτερο και γευστικότερο τρόπο! Ο παραδοσιακός πρωινός μπουφές του Electra Palace θα σας περιμένει από τις πρώτες πρωινές ώρες! Τιμή: 20,00 ευρώ/άτομο
Γιορτινός Πρωτοχρονιάτικος Μεσημεριανός Μπουφές
Στο εστιατόριο Ορίζοντες θα σας προετοιμάσουν έναν διαφορετικό μπουφέ για το πρώτο γεύμα της νέας χρονιάς. Τιμή: 55,00 ευρώ/άτομο (συμπεριλαμβάνεται House wine Electra, λευκό/κόκκινο, μπύρες & αναψυκτικά), παιδιά έως 12 ετών 35,00 ευρώ

Excelsior Hotel
Παραμονή Πρωτοχρονιάς, μεσημέρι, ο Cayetano θα παίζει μουσική στο Excelsior, ενώ το βράδυ οι djs Παρασίδης και Γεωργιάδης θα διασκεδάσουν τους επισκέπτες του ξενοδοχείου.
Παραμονή Πρωτοχρονιάς θα πραγματοποιηθεί μεγάλο Ρεβεγιόν στους χώρους του ξενοδοχείου Excelsior με τη συνοδεία μουσικής από dj. Αποτίνοντας φόρο τιμής στην παλιά Θεσσαλονίκη, θα προσφερθεί το μυθικό menu του Ρεβεγιόν του 1970 του Mediterranee Palace, που ήταν γραμμένο με ρίμα και που σήμερα, που οι άνθρωποι επιστρέφουν στις κλασικές αξίες, είναι πιο επίκαιρο από ποτέ.
Το γκαλά Πρωτοχρονιάς θα πραγματοποιηθεί στο «Bistro» του ξενοδοχείου Excelsior και οι τιμές είναι οι εξής: 75 ευρώ/άτομο για ενήλικες και 55 ευρώ/άτομο για παιδιά 2-11 ετών (χωρίς ποτά).

Hyatt Regency Thessaloniki
Παραμονή Πρωτοχρονιάς 31/12/2010
Grand Ballroom
Πρωτοχρονιάτικο πάρτι με θέα τα αστέρια με ζωντανή μουσική και Dj και με σπέσιαλ μενού με ζωντανές παρουσιάσεις. Τιμή: 98,00 ευρώ/άτομο
Εστιατόριο Αμβροσία
Εορταστικό δείπνο στο εστιατόριο Αμβροσία με ζωντανή μουσική. Τιμή: 150,00 ευρώ/άτομο
Ανήμερα Πρωτοχρονιάς 01/01/2011
Εορταστικός πρωινός μπουφές στο εστιατόριο Αμβροσία. Τιμή: 43,00 ευρώ
Πρωτοχρονιάτικο brunch στο εστιατόριο Αμβροσία με ζωντανή μουσική. Τιμή: 65,00 ευρώ, παιδιά έως 12 ετών έκπτωση 50%

Les Lazaristes Domotel
Το Domotel Les Lazaristes στη Θεσσαλονίκη, υποδέχεται τις φετινές γιορτές σε μια ζεστή χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα, όπου η ποιοτική φιλοξενία συναντά την υψηλή γαστρονομία, υπό τους ήχους γιορτινών μελωδιών.
Η μαγεία ταξιδεύει μέχρι την Παραμονή Πρωτοχρονιάς για την οποία ο Chef του Domotel Les Lazaristes, «σκηνοθετεί» και παρουσιάζει μία πανδαισία γεύσεων, χρωμάτων και αρωμάτων. Η βραδιά θα συνοδευτεί από τους ήχους live μουσικής. Τιμή: 80 ευρώ/άτομο

Classical Makedonia Palace Εορταστικές γεύσεις της εκλεπτυσμένης κουζίνας, με θέα την γιορτινή πόλη.
Ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς: Τιμή: 115,00 ευρώ/άτομο

The Met Hotel
Παραμονή Πρωτοχρονιάς 31/12/2010
New Year΄s Breakfast στο Avenue 48. Τιμή: 35 ευρώ/άτομο
Ανήμερα Πρωτοχρονιάς 01/01/2011
New Year΄s Day Brunch στο Avenue 48. Τιμή: 55 ευρώ/άτομο - 70 ευρώ/άτομο (περιλαμβάνεται κρασί)
Reveillon Πρωτοχρονιάς: Τιμή: 90,00 ευρώ/άτομο – 105,00 ευρώ/άτομο (περιλαμβάνεται κρασί)
Παράλληλα, την Πρωτοχρονιά στο Maistros Ballroom θα πραγματοποιηθεί Gala Buffet Dinner υπό τους ήχους jazz μουσικής. Τιμή: 105 ευρώ/άτομο - 125 ερυώ/άτομο (περιλαμβάνεται κρασί)

Hotel Nikopolis
Την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς, σας προτείνει εορταστικό δείπνο με ήχους ζωντανής μουσικής στο εστιατόριο Da Vinci, που θα σας κοστίσει 110 ευρώ ανά άτομο. Παράλληλα, στο Galaxy Bar θα πραγματοποιηθεί πάρτι με 45 ευρώ/άτομο.
 
thestival.blogspot.com
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: