Στείλτε μας το άρθρο σας και θα αναρτηθεί αυτόματα! Τον τίτλο βάλτε τον στο Subject.

Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου 2010

Το Αστρολογικό Dress Code του Ρεβεγιόν

Επειδή οι γιορτές έφτασαν κάθε ζώδιο θα πρέπει να είναι πλήρως ενημερωμένο στυλιστικά για το τι του ταιριάζει να φορέσει,  ώστε να κάνει λαμπερές εμφανίσεις...

ΚΡΙΟΣ
kriosΝτύσιμο: Oι Κριοί θα δοκιμάσουν πάρα πολλά trends της μόδας μέχρι να καταλήξουν, αλλά σίγουρα η παρουσία τους δεν θα περάσει απαρατήρητη. Επιλέγοντας από κόκκινο  μέχρι έντονο φούξια και από  μαύρο μέχρι  αθώο λευκό,  κάθε σημείο του ντυσίματος θα φωνάζει  την έντονη «δυναμική» της προσωπικότητας τους.
Μαλλιά: Απόλυτο ίσιο για τα μαλλιά τους ,μιας και το ντύσιμο τους είναι  πολύ δυναμικό. Το κεφάλι είναι από τα σημεία που ο Κριός κυβερνά, οπότε κοσμήματα, στέκες ή και καπέλα ακόμη θα έδιναν ένα ξεχωριστό στυλ.
Μακιγιάζ: Το τέλειο μακιγιάζ για εσάς είναι φυσικό χρώμα επιδερμίδας με πολύ μάσκαρα και κατακόκκινα χείλη που θα αναδείξουν την ενέργεια σας.

ΤΑΥΡΟΣtaurus
Δεν είναι οι τύποι που θα δοκιμάσουν τις οποιοσδήποτε επιταγές της μόδας. Θα προτιμήσουν  την ασφάλεια των καλά  ποιοτικών, καλοφτιαγμένων και ακριβών ρούχων. Θα είναι οι  πρώτοι όμως πού θα βρουν την καλύτερη προσφορά η έκπτωση. Οτιδήποτε και να διαλέξουν, πάνω από όλα θα έχει απαλή και ωραία υφή πάνω στο δέρμα τους όπως π.χ. το μετάξι η  απαλό βαμβάκι.  Οι τόνοι του σμαραγδιού, του λαδί και οι τόνοι του καφέ θα προτιμηθούν.
Μαλλιά:  Ένας χαλαρός classy κότσος που αφήνει τα μαλλιά να πέφτουν στην μια πλευρά θα αναδείξει τον υπέροχο λαιμό τους, που είναι και το σήμα κατατεθέν τους.
Μακιγιάζ: Προτιμήστε αποχρώσεις του λαδί και του μπεζ συνδυασμένο με κραγιόν και ρουζ σε φυσικές αποχρώσεις η σκούρου πορτοκαλί.

ΔΙΔΥΜΟΙ
didimosΤο νεανικό  και funky στυλ θα τους ακολουθεί  και το βράδυ του ρεβεγιόν. Ακολουθούν την μόδα, αλλά επειδή βαριούνται πάρα πολύ εύκολα αλλάζουν συνέχεια στυλ. Δεν τους ενδιαφέρει η επωνυμία ενός ρούχου αλλά το παιχνιδιάρικο στυλ που αποπνέει και ποσό καλά εφαρμόζει πάνω τους.  Επειδή οι ώμοι είναι το σημείο κλειδί πάνω τους,  ας προτιμήσουν στράπλες ή φόρεμα με έναν ώμο.
Μαλλιά: Η κορδέλα στα μαλλιά ή κάποιο αξεσουάρ που παραπέμπει σε κοριτσίστικο λουκ θα τους ταίριαζε.
Μακιγιάζ: Παίξτε με τις αντιθέσεις. Πολύ έντονα βαμμένο βλέμμα με λευκό μολυβί στις εσωτερικές γωνιές του ματιού και με ένα απλό lip gloss.

ΚΑΡΚΙΝΟΣkarkinos
Αν βρουν ένα στυλ που τους ταιριάζει και τους αρέσει δύσκολα θα το αλλάξουν. Δένονται ακόμη και με τα ρούχα και έχουν μια ιδιαίτερη  προτίμηση σε  τύπου vintage. Επιλέγουν παραδοσιακά, άνετα  αλλά πάνω από όλα ρούχα που αποπνέουν έντονη θηλυκότητα. Το σημείο κλειδί τους είναι το στήθος , όποτε προτιμήστε ρούχα  με ντεκολτέ που το αναδεικνύουν. Φορέστε λευκό, ασημί, περλέ ή παστέλ χρώματα.
Μαλλιά: Πιάστε τα μαλλιά πίσω και χαμηλά ,αφήνοντας τούφες να πλαισιώνουν το όμορφο πρόσωπο σας. Τα vintage υπέροχα σκουλαρίκια σας θα συμπληρώσουν το ρομαντικό στυλ σας.
Μακιγιάζ: Ελαφρά  ιριδίζοντες η παστέλ σκιές που κάνει τα μάτια να φέγγουν και κραγιόν στο χρώμα της φράουλας.

ΛΕΩΝ
leonΑκριβό, εντυπωσιακό και κομψό είναι το στυλ σας. Επιλέγουν πάντοτε επώνυμες μάρκες και ρούχα σχεδιαστών, ενώ  απαιτούν το ρούχο τους  να έχει κάτι το μοναδικό που θα τους  κάνει να ξεχωρίζουν. Τα  animal print κατέχουν σπουδαία θέση στην γκαρνταρόμπα τους  και σπάνια ντύνονται λάθος σε μια κοινωνική εκδήλωση. Προτιμήστε την οικογένεια  χρωμάτων  του κίτρινου μέχρι του χρυσού  και ότι έχει strass. Ρούχα με άνοιγμα στην πλάτη είναι επιθυμητά, μιας και η πλάτη είναι το σημείο που επηρεάζει ο Λέων.
Μαλλιά: Έντονοι κυματισμοί και μπούκλες θα αναδείξουν την υπεροχή κόμη σας, ενώ θα μπορούσατε να τολμήσετε έως και μικρές τιάρες που  θα κάνουν το στυλ σας πιο βασιλικό.
Μακιγιάζ: Χρησιμοποιήστε το χρυσό παντού. Είτε σαν σκιά είτε σαν χρυσόσκονη στο δέρμα σας. Πολύ glitter επίσης για την απαραίτητη λάμψη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ parthenos
Πιστοί και αφοσιωμένοι στο κλασσικό ντύσιμο. Καθετί πάνω τους είναι λεπτομερέστατα συνδυασμένα και από  άριστα υλικά ποιοτικώς φτιαγμένο.  Συνήθως τα ρούχα τους αποπνέουν την αίσθηση του καινούργιου γιατί οι Παρθένοι είναι πάρα πολύ προσεκτικοί με αυτά. Προτιμήστε κάποιο σχέδιο που σταυρώνει η έχει κάποιο σχέδιο πάνω στο στομάχι. Χρώματα από την παλέτα του κρεμ, του καφέ έως και του dark  blue.
Μαλλιά : Ένας κότσος που σχηματίζει φιόγκο θα ήταν η πιο ασφαλής επιλογή. Η λεπτομέρεια και η αυστηρότητα του ταιριάζει στην Παρθένο.
Μακιγιάζ:  Προτιμήστε το φυσικό μακιγιάζ που αναδεικνύει τα χαρακτηριστικά σας και προϊόντα γυαλάδας που δίνουν όψη υγείας στο πρόσωπο.

ΖΥΓΟΣ
zgosΗ επιτομή της κομψότητας αλλά και της αναποφασιστικότητας. Θα μείνουν  ώρες μπροστά στην ντουλάπα για να διαλέξουν το κατάλληλο ένδυμα, άλλα όταν ντυθούν τελικά,  κανείς δεν θα διαφωνήσει για το γούστο τους. Έχουν την μοναδική ιδιότητα να παντρεύουν το κλασσικό στυλ με μια πινελιά από κάτι trendy δημιουργώντας ένα ραφινάτο και σικάτο στυλ. Η περιοχή χαμηλά στην μέση θα πρέπει να τονιστεί,  ενώ οι αποχρώσεις παίζουν από το αθώο ροζ μέχρι το απαλό μπλε.
Μαλλιά: Μια αλογοουρά ψηλά θα τονίσει τα όμορφα χαρακτηριστικά σας  και μια πινελιά από πέρλες θα δώσουν elegance στο ντύσιμο σας.
Μακιγιάζ: Ροζ στα χείλη και στα μάγουλα με μια σικάτη γραμμή μαύρου eye liner θα αναδείξουν την ισορροπημένη εμφάνιση σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣskorpio_2
Οι Σκορπιοί ντύνονται συνήθως με έναν σκοπό. Να αποπλανήσουν έναν άντρα. Μπορεί να είναι ντυμένες από την κορυφή μέχρι τα νύχια άλλα θα υπάρχει πάντα κάτι που θα  το αφήνουν  στην φαντασία. Προτιμούν σκούρα έντονα χρώματα από το βαθύ κόκκινο, το ρουμπινί μέχρι σκούρο μωβ, αλλά συνήθως η γκαρνταρόμπα τους περιέχει επί των πλείστω μαύρα ρούχα. Η δαντέλα και η διαφάνεια είναι μέσα στις προτιμήσεις τους μιας και τονίζει το sex appeal τους.
Μαλλιά: Πλεξούδα στο πλάι του κεφαλιού ολοκληρώνει το στυλ της σαγήνης τους.
Μακιγιάζ: Πολύ μάσκαρα σε χρώματα μωβ ή μαύρου, ψεύτικες βλεφαρίδες και έντονα ζυγωματικά θα αναδείξουν την femme fatale ιδιοσυγκρασία τους.

ΤΟΞΟΤΗΣ
toxotisΤο στυλ τους είναι δημιουργικό και διασκεδαστικό. Δεν είναι οι τύποι που θα ακολουθούσουν κατά κανόνα, το ακριβώς επίσημο ένδυμα σε μια κοινωνική εκδήλωση γιατί προτιμούν ένα ντύσιμο που να τους προσφέρει άνεση και ελευθερία. Με κάποιον τρόπο τα ρούχα τους είναι ασυνδύαστα μεταξύ τους αλλά τονίζουν την ανάλαφρη διάθεση τους. Ανοικτά χρώματα, λιλά, μωβ και navy blue είναι από τα αγαπημένα τους.
Μαλλιά: Με μια αίσθηση ανάλαφρου και επιμελώς ατημέλητα.
Μακιγιάζ: Είστε περίεργοι να εξερευνήσετε όλη την παλέτα των χρωμάτων άλλα εστιάστε στο smoky eyes με βαθύ μπλε η μωβ και προτιμήστε αποχρώσεις του λιλά στα χείλη και τα μάγουλα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣaigokeros
H φράση keep it simple χαρακτηρίζει την γκαρνταρόμπα τους. Η σοβαρότητα και η διαχρονικότητα συνοδεύουν το ντύσιμο τους, ενώ θα είναι πάντα ταιριασμένα το πάνω με το κάτω απόλυτα σαν να πηγαίνουν σε επαγγελματικό ραντεβού. Το ανδρόγυνο λουκ προτιμάται συνήθως από τις εκπροσώπους του ζώδιου. Φορέστε γκρι, σκούρο καφέ και το απόλυτο μαύρο.
Μαλλιά: Ένα σινιόν θα δώσει την χάρη και την κομψότητα που θα τους συνοδεύει στην εορταστική τους έξοδο.
Μακιγιάζ: Εναλλαγή μπεζ- καφέ αποχρώσεις με γκρι- μαύρου απαλές αποχρώσεις. Στα χείλη προτιμήστε φυσικές αποχρώσεις που δεν θα είναι φωτεινότερες από το χρώμα των ματιών σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
idroxoosΑκολουθούν τα trends της μόδας αλλά με τον δικό τους ασυνήθιστο τρόπο. Το ντύσιμο τους είναι περίεργο και έχουν την τάση να θέλουν να σοκάρουν και να πρωτοτυπούν. Είναι  συνήθως οι άνθρωποι που το στυλ τους γίνεται μόδα, και έχουν την ικανότητα να αναμιγνύουν διαφορετικά στυλ με ένα αποτέλεσμα που τους κάνει να δείχνουν διαφορετικοί από τους άλλους. Προτιμούν πολυχρωμία, τυρκουαζ ή μπλε ελεκτρίκ.
Μαλλιά: Οτιδήποτε εκκεντρικό σαν χτένισμα θα τους ταίριαζε άψογα, διαφορετικό  περίεργο χρώμα η ένα χτένισμα με έντονες μύτες.
Μακιγιάζ: Τολμήστε κάτι πρωτότυπο και αναμείξτε διαφορετικά χρώματα. Έντονες μεταλλικές σκιές σας δίνουν κάτι από space.

ΙΧΘΕΙΣixtheis
Οτιδήποτε που ανάγει το στυλ τους σε ρομαντικό και ντελικάτο. Συνήθως ακολουθούν την μόδα αλλά η φαντασία τους επιτρέπει να δημιουργούν ακόμη καλύτερο αποτέλεσμα. Τα παπούτσια είναι το φετίχ τους ,όποτε σίγουρα θα διαθέτουν αρκετά ζευγάρια. Οι  γιορτές είναι ευκαιρία για να βγάλουν τον ονειρικό τους εαυτό μέσα από ντυσίματα που παραπέμπουν σε πρωταγωνίστριες  χολιγουντιανών ταινιών. Το γαλαζοπράσινο, το indigo και όλη η παλέτα του μπλε είναι η ιδανική λύση γι αυτούς.
Μαλλιά: Αφήστε τα μαλλιά σας ίσια και στολίστε τα με αξεσουάρ από στρας η φτερά.
Μακιγιάζ: Μια icy blue σκιά με μια έντονη γραμμή eye liner θα δώσουν στα μάτια σας το μυστήριο  και θα σας δείξει υπεροχή.

astrology.gr



1 σχόλιο:

pink pleasure είπε...

hmm femme fatale me thelei to zwdio mou xaxaxaxaxaxaxax :P:P eytyxws to mayro forema mou paei asorti me tis astrologikes provlepseis xexexe ;D