Στείλτε μας το άρθρο σας και θα αναρτηθεί αυτόματα! Τον τίτλο βάλτε τον στο Subject.

Τετάρτη, 29 Δεκεμβρίου 2010

Γρηγόρης Αρναούτογλου: Ένα βήμα πριν το μεγάλο "ναι" στον Αnt1;

Άστραψε και βρόντηξε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου όταν έμαθε για τη δεύτερη περικοπή του «Money Drop» μέσα σε λίγες ημέρες! Αρχικά του ανακοινώθηκε πως... το δημοφιλές τηλεπαιχνίδι του Σαββάτου σταματάει να προβάλλεται ζωντανά από τη νέα χρονιά για λόγους οικονομίας. Έπειτα από σύσκεψη αποφασίστηκε......το παιχνίδι να μεταδίδεται «κονσέρβα», καθώς σε μία βάρδια των τεχνικών μπορούν να γραφτούν 3 επεισόδια. 
 
Κι ενώ ο Γρηγόρης πέταξε «on air» τη σπόντα του: «Το ζωντανό είναι άλλο πράγμα», δεν φανταζόταν τι τον περίμενε στη συνέχεια...Οι νέες περικοπές στο πρόγραμμα του Mega, λόγω, φυσικά, της πτώσης των διαφημιστικών εσόδων σε όλα τα κανάλια, οδήγησαν τους υπεύθυνους στην απόφαση να κόψουν συνολικά 10 επεισόδια από το «Μoney Drop». Σύμφωνα με τις πληροφορίες του "Λοιπόν", όταν ο παρουσιαστής πληροφορήθηκε αυτή την εξέλιξη, ενοχλήθηκε ιδιαίτερα, καθώς πέφτει για δεύτερη φορά θύμα της οικονομικής κρίσης και μάλιστα σ’ ένα πρόγραμμα που πάει ιδιαίτερα καλά.

Τι μέλλει γενέσθαι; Λέγεται πως ο Γρηγόρης βρίσκεται πιο κοντά από ποτέ πλέον στον Αnt1. Για πρωινό, για τηλεπαιχνίδι ή για talent show; «Τα πάντα είναι προς συζήτηση», επισήμανε γνώστης του τηλεοπτικού παρασκηνίου, αλλά όλα δείχνουν πως το κανάλι του Αμαρουσίου και ο Γιάννης Λάτσιος θέλουν για τον Γρηγόρη το νέο concept που ετοιμάζει ο «πατέρας» του «Χ-Factor» Simon Cowell στο Λονδίνο. Ένα καινούργιο talent show, του οποίου το περιεχόμενο φυλάσσεται σαν επτασφράγιστο μυστικό και οι πληροφορίες λένε πως μόλις ανακοινωθεί, ο ΑΝΤ1 θα εξασφαλίσει άμεσα τα τηλεοπτικά δικαιώματα.

gossip-tv.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: