Στείλτε μας το άρθρο σας και θα αναρτηθεί αυτόματα! Τον τίτλο βάλτε τον στο Subject.

Τετάρτη, 29 Δεκεμβρίου 2010

kallikratis.ypes.gr: Όλα για τον Καλλικράτη στο Internet!


Συνεχή πληροφόρηση των αιρετών και των πολιτών για κάθε λεπτοµέρεια του «Καλλικράτη» εξασφάλισε το υπουργείο Εσωτερικών. Σε 24ωρη βάση θα παρέχει από την 1η Ιανουαρίου...
...ενηµέρωση η τηλεφωνική γραµµή «1500» για οποιαδήποτε απορία έχουνοι πολίτες σχετικά µε τους νέους δήµους, ενώ στη νέα ηλεκτρονική σελίδα http:// kallikratis.ypes.gr περιλαµβάνονται όλα τα στοιχεία του προγράµµατος, από τον νόµο καιτις εγκυκλίους µέχρι χάρτες, προκηρύξεις έργων και οι αλλαγές που επέρχονται µε τον «Καλλικράτη».

«Το µέγεθος του εγχειρήµατος είναι τεράστιο» υποστήριξε ο υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Ραγκούσης (φωτό), ο οποίος έδωσε χθες συνέντευξη Τύπου επισηµαίνοντας πως είναι όλα έτοιµα.
Ειδικότερα,έχουν υπογραφεί τα 21 Προεδρικά ∆ιατάγµατα που απαιτούνται, έχουν εκδοθεί οι 30 υπουργικές αποφάσεις και έχουν ολοκληρωθεί 4.500 µετατάξεις υπαλλήλων, ενώ οι δήµοι διαθέτουν ΑΦΜ, σφραγίδες και νέες πινακίδες.

Ο κ. Ραγκούσης ανέφερε πως υπάρχει πρόβλεψη για ειδοποίηση των αιρετών µέσω µηνυµάτων στο κινητό για οτιδήποτε νεώτερο σχετικά µε τον«Καλλικράτη». Μάλιστα το επόµενο διάστηµα θα εφοδιαστούν οι δήµαρχοι µε έξυπνες συσκευές κινητών για αµεσότερη ενηµέρωση.

madata.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: