Στείλτε μας το άρθρο σας και θα αναρτηθεί αυτόματα! Τον τίτλο βάλτε τον στο Subject.

Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου 2010

Στο TOP-10 της δεκαετίας ο Θοδωρής Παπαλουκάς!

Τη δέκατη θέση στη λίστα της ACB με τους καλύτερους αθλητές της δεκαετίας κατέλαβε ο άσος του Ολυμπιακού, Θοδωρής Παπαλουκάς. Ο Έλληνας γκαρντ...
...πήρε άλλη μια διάκριση, ενώ χαρακτηρίστηκε ως «ελληνική ιδιοφυΐα».

Στο σχετικό κείμενο αναφέρεται για τον Παπαλουκά: «Δεν έχει παίξει στο ΝΒΑ, αλλά αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία, για να μην τον συμπεριλάβουμε ανάμεσα στους καλύτερους».

Ακόμα στο άρθρο λένε ακόμα: «Ήταν ένας από τους ηγέτες της Ευρώπης τη δεκαετία που μας πέρασε. Με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας έγινε θρύλος. Ακόμα έχει κατακτήσει την Ευρωλίγκα δύο φορές (2006,2008) με τους Ρώσους, όπως και τον τίτλο του ΜVP (2006), ενώ την περίοδο 2006-2007 αναδείχτηκε ο καλύτερος παίκτης της Ευρωλίγκα. Επίσης έχει κατακτήσει πολλούς τίτλους τόσο σε Ρωσία όσο και Ελλάδα» και συμπληρώνουν:

«Είναι ο απόλυτος ηγέτης της Εθνικής Ελλάδας, αφού έχει κατακτήσει το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα το 2005 και τη δεύτερη θέση στο Παγκόσμιο του 2006. Εκτός από όλα αυτά είναι πάντα σε θέση να προσφέρει τις υπηρεσίες τους, δείχνοντας τη μεγάλη νοημοσύνη και την ποιότητα που τον διακρίνει».

Το άρθρο αυτό απέδειξε για ακόμα μια φορά πως ο Θοδωρής Παπαλουκάς δεν συγκαταλέγεται άδικα στους καλύτερους παίκτες όχι μόνο της Ευρώπης, αλλά και ολόκληρου του κόσμου. Μπορεί να μην αποφάσισε να κάνει το μεγάλο βήμα στην καριέρα του να παίξει στο NBA, ποιος ξέρει μπορεί και να μην το κάνει ποτέ, αυτό όμως που είναι σίγουρο είναι πως ο παίκτης του Ολυμπιακού είναι και θα αποτελεί για πάντα ένας από τους κορυφαίους παίκτες που έπιασαν την πορτοκαλί «θεά».

Το Top-10 του "ACB.Com":

1. Κόμπε Μπράιαντ
2. Σακίλ Ο' Νιλ
3. Τιμ Ντάνκαν
4. Ντιρκ Νοβίτσκι
5. Μανού Τζινόμπιλι
6. ΛεΜπρον Τζέιμς
7. Ντουέιν Γουέιντ
8. Κέβιν Γκαρνέτ
9. Στιβ Νας
10. Θοδωρής Παπαλουκάς

Η λίστα με τους καλύτερους διεθνείς που πέρασαν από το ισπανικό Πρωτάθλημα:

1. Λουίς Σκόλα
2.Ντέγιαν Μποντιρόγκα
3. Λουίς Μπούλοκ
4. Τιάγκο Σπλίτερ
5. Λου Ρόι
6. Έλμερ Μπένετ
7. Πιτ Μάικλ
8. Αντρέ Νιοτσιόνι
9. Σαρούνας Γιασικεβίτσιους
10. Ομπέρτο ή Τομάσεβιτς

balla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: