Στείλτε μας το άρθρο σας και θα αναρτηθεί αυτόματα! Τον τίτλο βάλτε τον στο Subject.

Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2011

Πότε θα βγουν στον ‘αέρα’ οι ‘Αρβύλα’?

Αν όλα πάνε καλά και ο Αντώνης Κανάκης σταθεί στα πόδια του, μέχρι το απόγευμα, τότε ίσως το σημερινό  "Ράδιο Αρβύλα" προβληθεί απ΄τον ΑΝΤ1.

Ο παρουσιαστής του "Ράδιο Αρβύλα"...
...το Σαββατοκύριακο βρισκόταν στην Αθήνα για επαγγελματικούς λόγους. Το βράδυ της Κυριακής, επιστρέφοντας στη Θεσσαλονίκη μια πολύ σοβαρή ίωση τον έριξε στο κρεβάτι. Ήταν αδύνατο να παρουσιάσει την χθεσινή εκπομπή κι έτσι αποφασίστηκε το χθεσινό "Ράδιο Αρβύλα", να μην προβληθεί από το κανάλι του Αμαρουσίου από τους υπόλοιπους συντελεστές της εκπομπής και να μεταδοθεί σε επανάληψη παλαιότερη εκπομπή.

Μάλιστα πριν λίγο στην εκπομπή του ΑΝΤ1, "10 με 1 μαζί" σε απευθείας σύνδεση με τη Θεσσαλονίκη και το ραδιοφωνικό σταθμό "Ράδιο 9", έγινε γνωστό ότι ο Αντώνης Κανάκης, παραμένει κλινήρης και  δεν θα παρουσιάσει τη μεσημερινή του εκπομπή στα ερτζιανά. Πάντως τα γραφεία του ραδιοφωνικού σταθμού έχουν γεμίσει με λουλούδια και γλυκά από θαυμαστές του Αντώνη που του εύχονται περαστικά.

Μοιάζει δύσκολο πάντως να καταφέρει να εμφανιστεί στο σημερινό "Ράδιο Αρβύλα", καθώς ο υψηλός πυρετός δεν υποχωρούσε μέχρι χτες το βράδυ.

golema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: