Στείλτε μας το άρθρο σας και θα αναρτηθεί αυτόματα! Τον τίτλο βάλτε τον στο Subject.

Τρίτη, 11 Ιανουαρίου 2011

Διεθνής σπείρα χτυπάει τους σταρ των γηπέδων!

Σε αγώνα δρόμου έχουν επιδοθεί οι αστυνομικές αρχές προκειμένου να εντοπίσουν τα μέλη της συμμορίας που έχουν προβεί σε κλοπές πολυτελών αυτοκινήτων από διάσημους άσους του αθλητισμού...Η εγκληματική σπείρα έχει ήδη κλέψει τα πανάκριβα αυτοκίνητα......του ισπανού ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού, Άλμπερτ Ριέρα, του προπονητή της ομάδας μπάσκετ του Παναθηναϊκού, Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς καθώς και του βραζιλιάνου παίκτη του Ατρόμητου, Μπρίτο.

Πάντως τυχεροί μέσα στην ατυχίας τους στάθηκαν οι Ριέρα και Μπρίτο αφού τα αυτοκίνητα τους βρέθηκαν πριν μεταπωληθούν ή μετατραπούν σε ανταλλακτικά.
 
Συγκεκριμένα, σε ερημική τοποθεσία των Αγίων Σαράντα βρέθηκαν τα πολυτελή οχήματα του «ερυθρόλευκου» παίκτη και της συζύγου του, ενώ διακόσια μέτρα μετά από τα σύνορα με την Αλβανία και δη στην περιοχή της Κρυσταλλοπηγής εντοπίστηκε το τζιπ μάρκας ΒΜW του Μπρίτο.

Οι έρευνες της ασφάλειας δείχνουν άνθρωπο από την Αλβανία, ο οποίος βρίσκεται σε ανοιχτή επικοινωνία με τους συνεργάτες του στην Ελλάδα, δίνοντας τους παραγγελίες για τα μοντέλα που επιθυμεί να «εξάγει» από την χώρα μας.

newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: