Στείλτε μας το άρθρο σας και θα αναρτηθεί αυτόματα! Τον τίτλο βάλτε τον στο Subject.

Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2011

Μόνο στην Ελλάδα ένας αγώνας διαρκεί τρεις και τέσσερις ώρες μέχρι να τελειώσει!

Η αρχή έγινε πριν από λίγο καιρό στον αγώνα μπάσκετ ΠΑΟΚ-Ολυμπιακού όταν λόγω των συνεχών διακοπών το ματς κράτησε περίπου τέσσερις ώρες... Η συνέχεια δόθηκε στα Γιάννενα όπου ο αγώνας του ΠΑΣ με τον ΟΦΗ......άρχισε στις 7 το απόγευμα και τέλειωσε στις 10 και μισή το βράδυ!

Κατά τ΄άλλα έχουν γίνει μεγάλα βήματα στην ...καταπολέμηση της βίας στη χώρα μας ώστε ένας αγώνας στο ποδόσφαιρο ή στο μπάσκετ να διαρκεί ...τρεις και τέσσερις ώρες.

Η πλάκα είναι ότι αυτός ο Γιαννιώτης που εισέβαλε στο ματς και πλάκωσε τον Βεζυρίδη στα χαστούκια δεν ...συνελήφθη.
Διέφυγε υπό την ...διακριτική παρακολούθηση της Ελληνικής Αστυνομίας!
Πάλι καλά που δεν συνελήφθη ο Βεζυρίδης...

Ούτε ένας ...Ελληνας ποδοσφαιριστής στην καλύτερη ενδεκάδα της ΦΙΦΑ.
Μα καλά τι κάνουν ο ΠΣΑΠ κι η Σούπερ Λίγκα που κάθε βδομάδα ανακοινώνουν τον καλύτερο ποδοσφαιριστή και το πιο όμορφο γκολ;
Ούτε ένα διάβημα διαμαρτυρίας για να δικαιολογήσουν τον ρόλο τους...

Χοντρή γκέλα κάνανε στον ΟΠΑΠ και όταν το κατάλαβαν ήταν αργά...
Στο νέο διαφημιστικό σποτάκι που κυκλοφόρησε ακουγόταν η φωνή ενός πολύ γνωστού δημοσιογράφου.
Ελα όμως που ο συνάδελφος διαφημίζει μεγάλη ξένη ιδιωτική εταιρία στοιχήματος και μόλις άκουσαν την διαφήμιση στον ΟΠΑΠ έσπευσαν να την αποσύρουν!Ομως ήταν αργά!

Το ποσό των 150 εκατ.ευρώ θα πρέπει να μπει στο ταμείο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για την επόμενη τριετία.
Πως να μην φύγουν πανικόβλητοι οι μέτοχοι μόλις έμαθαν για την έκθεση της Grant Thornton;
Καλύτερα να κάνουν τα κουμάντα τους από ...μακρυά!

Ασφαλώς και δεν είναι μεγάλη η διαφορά των πέντε βαθμών του Παναθηναϊκού από τον Ολυμπιακό. Ειδικά επειδή ο μεν Παναθηναϊκός είναι ...αμέτοχος και με πρόεδρο τον Βεκρή! Γι αυτό στον Ολυμπιακό δεν θέλουν ούτε καν να σκέπτονται το ενδεχόμενο πως θα μικρύνει η ψαλλίδα με τους «πράσινους». Γιατί αν ο ακέφαλος Παναθηναϊκός μειώσει την βαθμολογική διαφορά θα μπει ξανά στο πρωτάθλημα.
Με τον Βεκρή...

Παραπέμπεται από τον παρατηρητή διαιτησίας, Γιώργου Αμυγδαλή ο Σταθόπουλος για το γκολ του Αρη που ακύρωσε με τον Παναθηναϊκό. Τελικά, ο μόνος που ισχυρίστηκε πως σωστά έπραξε ο διαιτητής και ακύρωσε το γκολ ήταν ο ...Περικλής Βασιλάκης!
Το άσπρο -μαύρο, ως συνήθως...

Σβάρνα τα κανάλια, τις εφημερίδες και τα ραδιόφωνα πήρε χθες ο Μάρκο Πάντελιτς και μίλησε για όλους και για όλα. Τον είδαμε παντού.
Μέχρι και σε τηλεοπτική εκπομπή που δεν πατά ποτέ καλεσμένος ούτε απ΄έξω, εμφανίστηκε.

Υ.Γ: «Δεν υπάρχει θέμα κουκουλώματος. Αυτά που γράφουν οι ορκωτοί λογιστές, αυτά θα βγουν στη δημοσιότητα» δήλωσε στα «ΝΕΑ»  για το πόρισμα του διαχειριστικού ελέγχου στην ΑΕΚ, ο Πέτρος Παππάς και το golden boy με τις χρυσές αμοιβές που εισέπραξε ένα σκασμό λεφτά από την «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ οργανώνει τον δημοσιογραφικό στρατό του για να μην γραφτεί το όνομά του στις εφημερίδες...
 
theplayer.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια: