Στείλτε μας το άρθρο σας και θα αναρτηθεί αυτόματα! Τον τίτλο βάλτε τον στο Subject.

Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2011

Τι έγιναν οι 17 συλληφθέντες οπαδοί του Ολυμπιακού;

Όλα τα μαθαίνουμε σε αυτη τη χώρα, ακόμη και τι είπε η γυναίκα του Σισέ στο twitter...

Το μόνο επτασφράγιστο μυστικό, είναι......τι διάολο γίνονται οι οπαδοί του Ολυμπιακού, μετά την προσαγωγή τους "στον εισαγγελέα". 

Σε 9.000 σάιτς υπάρχει η είδηση "Στον εισαγγελέα 17 συλληφθέντες..", σε κανένα, τι απέγινε τελικά! Είναι πάρα πολύ σημαντικό, το γραψαμε χιλιάδες φορές και για παλιότερες υποθέσεις κι πολλοί θα θυμούνται τι απέγινε τελικά, για μια άλλη υπόθεση για την οποία γράψαμε 200 φορές "τι απέγιναν..; βρε τι απέγιναν; βρε τι απέγιναν;". Θυμάστε τι έγινε τελικά; 

Αν δεν θυμάστε να σας θυμήσουμε. Ήταν 40 συλληφθέντες οπαδοί του Ολυμπιακού, με σοβαρές κατηγορίες οι οποίοι έπρεπε να φυλακιστούν βάσει του νόμου Ορφανού. Ε, άλλαξαν το νόμο ! Ειδικά και μόνο για να μη φυλακιστούν οι συγκεκριμένοι οπαδοί. Και ψηφίστηκε στη Βουλή, η αλλαγή του νόμου Ορφανού και από ΠΑΣΟΚ και από ΝΔ!

Υ.Γ.1. Σήμερα έκαναν αυτό που κάνουν πάντα μετά από επεισόδια. Ξαναυποσχέθηκαν αυστηρές ποινές και άλλες σαχλαμάρες. Φυσικά, κανείς δεν ρωτάει το αυτονόητο: "θα ισχύον και για τους φιλάθλους του Ολυμπιακού οι ποινές; Ναι; Αλήθεια; Και ποιός θα τις εφαρμόζει;;"

Υ.Γ.2. ρε σεις στο contra, που μας ενημερώσατε αμέσως. μετά τον αγώνα ΠΑΟΚ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ "Στη φυλακή τρείς οπαδοί του ΠΑΟΚ", δεν μας ενημερώνετε και για τους χθεσινούς;


taxalia.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: