Στείλτε μας το άρθρο σας και θα αναρτηθεί αυτόματα! Τον τίτλο βάλτε τον στο Subject.

Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2011

Ξύλο και των γονέων στο Αγρίνιο! – Δακρυγόνα και συγκρούσεις μετά την «κλοπή» του ΠΑΣ!

Πετροπόλεμος, προπηλακισμοί και δακρυγόνα συνθέτουν το σκηνικό στο Αγρίνιο. Παναιτωλικός και ΠΑΣ Γιάννινα συγκρούστηκαν εντός και εκτός γηπέδου!

Η «καλή» μέρα για το ελληνικό ποδόσφαιρο φάνηκε από το Σάββατο. Συνεχίστηκε την Κυριακή και έφτασε στο... αποκορύφωμά της, τη Δευτέρα, στο Αγρίνιο, όπου...
...συγκρούστηκαν οι πρωτοπόροι του πρωταθλήματος της Football League.

Παναιτωλικός και ΠΑΣ Γιάννινα το μεγάλο ντέρμπι, το οποίο τελείωσε χωρίς νικητή, με τους φιλοξενούμενους να «κλέβουν» το βαθμό της ισοπαλίας (1-1) καθώς δεν τήρησαν το fair play. Και αυτό «φούντωσε» ακόμη περισσότερο τα... αίματα, που είχαν ανάψει πριν καν ξεκινήσει ο αγώνας!

Στις εξέδρες του γηπέδου του Παναιτωλικού βρέθηκαν 350 οπαδοί του ΠΑΣ, προκειμένου να ενισχύσουν την ομάδα τους στο κρίσιμο παιχνίδι. Πριν τη σέντρα, όμως, οι οπαδοί των γηπεδούχων μπήκαν στο γήπεδο με άγριες διαθέσεις και κατευθύνθηκαν στον εξέδρα των φιλοξενούμενων.

Οι οπαδοί αντάλλαξαν πέτρες, καρέκλες, μπουκάλια και ό,τι άλλο βρήκαν εύκαιρο. Για να τους σταματήσει, μπήκε στο... χορό και η Αστυνομία, με τα ΜΑΤ να κάνουν χρήση δακρυγόνων, διαλύοντας τους επιτιθέμενους.

Άρχισε το παιχνίδι, ο Παναιτωλικός προηγήθηκε, αλλά δέχτηκε το γκολ της ισοφάρισης από τον Φουρτάδο, σε μια φάση που οι Γιαννιώτες δεν τήρησαν το fair play. Όταν παίκτης του ΠΑΣ τραυματίστηκε, οι γηπεδούχοι έβγαλαν τη μπάλα εκτός για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες. Το παιχνίδι ξανάρχισε, η μπάλα γύρισε στον τερματοφύλακα του ΠΑΣ για να την «επιστρέψει» με βολέ στον κιπερ του Παναιτωλικού. Αλλά ο Φουρτάδο είχε άλλη άποψη και σκόραρε, πιάνοντας τους πάντες στον ύπνο!

Οι παίκτες του Παναιτωλικού διαμαρτυρήθηκαν έντονα στους αντιπάλους τους, ο κόσμος ξεσηκώθηκε και ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο πρόεδρος του ΠΑΣ, Γιώργος Χριστοβασίλης, επικοινώνησε με τον πάγκο και ζήτησε να δεχτεί η ομάδα γκολ. Κάτι τέτοιο δεν έγινε και εν μέσω έντασης, το παιχνίδι τελείωσε 1-1.

Περίπου 500 οπαδοί των γηπεδούχων έκαναν... ντου στα δημοσιογραφικά και προπηλάκισαν στον πρόεδρο του «Άγιαξ», αποκλείοντάς τον για περίπου 10 λεπτά στην εξέδρα των επισήμων.

Και αφού η πολιορκία τελείωσε, οι οργισμένοι οπαδοί των γηπεδούχων μπήκαν στη φυσούνα και επιχείρησαν να εισβάλλουν στα αποδυτήρια του ΠΑΣ. Απωθήθηκαν και τα επεισόδια μεταφέρθηκαν έξω από το γήπεδο. Η αστυνομία έκανε και πάλι χρήση δακρυγόνων για να σταματήσει τους Αγρινιώτες που κατευθύνονταν στους Γιαννιώτες. Η περιοχή γύρω από το γήπεδο μετατράπηκε σε αρένα και η μάχη μέχρις εσχάτων... ξεκίνησε!

newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: