Στείλτε μας το άρθρο σας και θα αναρτηθεί αυτόματα! Τον τίτλο βάλτε τον στο Subject.

Τρίτη 1 Φεβρουαρίου 2011

Διάσημοι που ομορφαίνουν με τον καιρό!

Δεν είναι όλοι οι διάσημοι καλύτεροι στα νιάτα τους σε σχέση με το πως γίνονται όσο περνάνε τα χρόνια. Πάρτε για παράδειγμα τους παρακάτω.
Είτε είσαι φαν της celebrity κουλτούρας είτε όχι, είναι δύσκολο να αγνοήσεις τις μεταμορφώσεις που κάνουν οι σταρ. Πολλές φορές οι αλλαγές στην εμφάνισή τους γίνεται γρήγορα, αλλά πιο συχνά τους παίρνει αρκετά χρόνια για να φτάσουν στο καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Η ηλικία είναι απλά ένας αριθμός που έρχεται στους σταρ - πολλοί γίνονται καλύτεροι καθώς γερνούν.
Μερικά από τα αγαπημένα μας πρόσωπα έχουν αλλάξει δραματικά με την πάροδο των χρόνων συμπεριλαμβανομένων της Ντάνι Μινόγκ, του Ράσελ Μπράντ και της Κέιτ Ουίνσλετ. Και η πιο αγαπημένη μας διασημότητα που άλλαξε προς το καλύτερο; Μα φυσικά ο Τζoρτζ Κλούνεϊ. Δείτε την παρακάτω gallery αυτούς και άλλους πολλούς διάσημους τους οποίους η γοητεία επισκέπτεται μετά τα ...άντα!

Φίλιπ Σόφιλντ



Phillip Schofield (PA)
Ο Φίλιπ Σόφιλντ μεταμορφώθηκε σταδιακά από αδέξιο παρουσιαστή παιδικού προγράμματος σε prime-time πρωταγωνιστή και είναι ένας από τους αγαπημένους μας. Τελικά το όμορφο αυτό πρόσωπο πλαισιώθκε από ένα ωραίο κούρεμα και το λευκό του πάει πολύ. Ο Φίλιπ παραδέχτηκε ότι βάφει τα μαλλιά του καστανά από τότε που ήταν 16 χρονών, αλλά σταμάτησε όταν έγινε 40. "Κοιτάζοντας πίσω, νομίζω ότι έκανα ένα μεγάλο λάθος. Έπρεπε να το είχα αφήσει να έρθει σιγά σιγά" είπε.

 

Πίτερ Αντρε


Peter Andre (PA)
 
Ο Πίτερ Άντρε ήταν ένας τυπικός καρδιοκατακτητής τη δεκαετία του 90, με τα φουσκωμένα μπράτσα και τα κολλημένα με τζελ μαλλιά. Αλλά όλα αυτά άλλαξαν. Ευτυχώς, καθώς περνούν τα χρόνια, ο Πιτ μεταμορφώθηκε σε έναν τζέντελμαν - τέρμα οι λαδωμάνες κουρτίνες και το υπερφυσικό σώμα! Αλληλούια!

 

Κατ Ντίλι



Cat Deeley (PA)
Η Κατ Ντίλι ξεκίνησε σαν παρουσιάστρια σε μια παιδική κυριακάτικη πρωινή τηλεοπτική στην Μεγάλη Βρετανία. Αφού μετακόμισε στην Αμερική και παρουσίασε το αμερικάνικο So You Think You Can Dance, η Κατ μεταμορφώθηκε σε μια χολιγουντιανή καλλονή με χρυσά μαλλιά, ελαφρώς μαυρισμένο δέρμα και κάτασπρο ασταυτερό χαμόγελο. Η μεταμόρφωση ολοκληρώθηκε.

 

Κέιτ Μπέκινσεϊλ

Kate Beckinsale (PA)
 
Η ηθοποιός Κέιτ Μπέκινσεϊλ έχει τη φήμη ότι έκανε πλαστική επέμβαση κατά τη διάρκεια της περιόδου που έγινε διάσημη. Ανεξάρτητα από το αν έκανε τελικά ή όχι, δεν μπορεί κανείς να αρνηθεί ότι έχει κάνει σημαντική βελτίωση. Τα μαλλιά, τα ρούχα, το βάψιμο, το Χόλιγουντ μαύρισμα - ποτέ δεν έχει υπάρξει πιο λαμπερή! Πολύ θα θέλαμε να ξέραμε ποιο είναι το μυστικό σου Κέιτ...

 

Τζένιφερ Άνιστον


Jennifer Aniston (PA)
Κοιτάζοντας αυτές τις δυο εικόνες της Τζένιφερ Άνιστον, μπορείτε να καταλάβετε ότι οι αλλαγές είναι λεπτές αλλά αποτελεσματικές. Τα μαλλιά της είναι πιο ίσια, η μύτη της πιο λεπτή (έχει παραδεχθεί ότι έχει κάνει δύο πλαστικές επεμβάσεις) και η συνολική της εμφάνιση είναι προσεκτικά επιμελημένη. Α, και δεν υπάρχει ούτε ένα δείγμα ότι έχουν περάσει κάποια χρόνια.

 

Κέιτ Ουίνσλετ


Kate Winslet (PA)
 
Για να είμαστε ειλικρινείς, η Κέιτ Ουίνσλετ ήταν πάντα μια πολύ ωραία γυναίκα. Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός είναι ένα αληθινό Εγγλέζικο Ρόδο και πραγματικά της πάει πολύ. Παρ' όλ' αυτά, μετά από τη μνημειώδη επιτυχία του Τιτανικού, η Κέιτ άνθισε και έγινε κάτι άλλο: μια αληθινή σταρ του Χόλιγουντ. Έχει περάσει σχεδόν μια δεκαετία πό τότε που ξεκίνησε η ανοδική της πορεία, και η Κέιτ είναι πιο όμορφη από ποτέ.

Γκάρι Μπάρλοου


Gary Barlow (PA)

Ο καημένος Γκάρι Μπάρλοου δεν μπόρεσε ποτέ να αναδειχθεί από τους Take That τη δεκαετία του 90. Με τον Μαρκ Όουεν και το Ρόμπι Ουίλιαμς, δεν είχε καμία τύχη. Δεκαπέντε χρόνια αργότερα, ωστόσο, ο Γκάρι φαίνεται καλύτερος από ποτέ. Ένα καλό κούρεμα και μερικές μέρες αξύριστος είναι δυο απλά πράγματα που τον έκαναν πολύ πιο σέξι από παλιά.

 

Ράσελ Μπραντ


Russell Brand (PA)
 
Πίσω στο 2000, ο Ράσελ Μπραντ δεν ήταν όπως είναι σήμερα. Στην πραγματικότητα το κουκ του έμοιαζε περισσότερο με το λουκ του τρίτου μέλους ενός συγκροτήματος αγοριών παρά με εκείνο του εκκεντρικού, μαλλιαρού κωμικού. Το γεγονός ότι έγινε διάσημος έκανε θαύματα για το Ράσελ και το αλλοτινό του λουκ αντικαταστάθηκε από ατημέλητες μπούκλες σε συνδυασμό με εκκεντρικά κουστούμια υψηλής ραπτικής. Το στυλ του μπορεί να μην αρέσει σε όλους, αλλά είναι σίγουρα μια βελτιωμένη έκδοση του προηγούμενου.

 

Μαντόνα


Madonna (PA)
 
Η Μαντόνα βρίσκεται στη βιομηχανία της ποπ τόσο πολύ καιρό, που είναι δύσκολο να θυμηθεί κανείς από που ξεκίνησε - μια ανυπόμονη νέα ποπ σταρ στα μέσα της δεκαετίας του 80 με υπέρογκα φρύδια. Αυτό το λουκ εκείνα τα χρόνια, αχτένιστα μαλλιά και πολύ make up. Στα 52 της, η Μαντόνα δείχνει καλύτερη από ποτέ με καλοφτιαγμένα μαλλιά και φυσικό make up. Απλά αγνοήστε τα μυώδη μπράτσα της.

Τζορτζ Κλούνεϊ


George Clooney (Rex, PA)
 
Ο Τζορτζ Κλούνεϊ ήταν πάντα ένας ωραίος άντρας. Τη δεκαετία του 80, όπως και πολλοί άλλοι, είχε υιοθετήσει το mullet λουκ (κοντά μαλλιά μπροστά, μακριά πίσω). Δυστυχώς ήταν μια αποτυχημένη επιλογή για όλους όσοι το επέλεξαν, ιδιαίτερα για τον κο Κλούνεϊ. Ευτυχώς το 90 διορθώθηκε και απέκτησε ένα πολύ καλύτερο κούρεμα. Τα υπόλοιπα είναι γνωστά σε όλους πια, ο Τζορτζ παραμένει ένας από τους πιο γοητευτικούς άντρες του Χόλιγουντ.
Σάρα Τζέσικα Πάρκερ
Sarah Jessica Parker (PA)
 
Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ είναι μια από τις πιο στυλάτες γυναίκες γι' αυτό και δεν πρέπει να μας προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι κάθε φορά που βγαίνει από το σπίτι, έχεις την τέλεια εικόνα. Παρ' όλ' αυτά πίσω στη δεκαετία του 90, προτού γίνει διάσημη παγκοσμίως με το Sex and the City, ήταν μάλλον κακοντυμένη και αδέξια. Η 45χρονη ηθοποιός αποτελεί ένα λαμπρό παράδειγμα του πως μπορούν να σε μεταμορφώσουν οι στυλίστες.
Σάιμον Κόουελ
Simon Cowell (PA)
Περασμένες οι μέρες με τα γελοία παντελόνια του Σάιμον Κόουελ. Όταν πρωτοεμφανίστηκε στην τηλεόραση πριν από 10 περίπου χρόνια, είχαμε πάθει εμμονή με τα φουντωτά του μαλλιά και την περίεργη μέση. Έχουν περάσει τα χρόνια και ο Σάιμον έμαθε πως να φοράει χαμηλοκάβαλα παντελόνια και να βελτιώσει την εικόνα του γενικότερα. Πέρσι που έκλεισε τα 50, πρέπει να ομολογήσουμε ότι τον βρίσκουμε καλύτερο από ποτέ. Δε συμφωνείτε;
anoixtomualos.blogspot.com 

1 σχόλιο:

pink pleasure είπε...

popo pws exoun allaksei...vevaia ofeilw na omologhsw kate winslet htan h monh pou htan mia xara kai prin ginei diashmh kai meta...m ayton pou gelasa polu einai o george clooney,h palia tou version..thymizei ligo ton leadro,ton patera ths patty ap to omonymo serial hehehehe [osoi t vlepoun tha katalavoun ;p ]