Στείλτε μας το άρθρο σας και θα αναρτηθεί αυτόματα! Τον τίτλο βάλτε τον στο Subject.

Δευτέρα, 21 Φεβρουαρίου 2011

Τζένη Μπαλατσινού: "Ντρέπομαι που είμαι Ολυμπιακός"!

Λέτε να  ξεσπάσει ενδοοικογενειακή κόντρα;;; Είναι γνωστό ότι ο Πέτρος Κωστόπουλος είναι γνωστός και φανατικός οπαδός του Ολυμπιακού, όμως η σύζυγός του  Τζένη Μπαλατσινού (επίσης Ολυμπιακός), δήλωσε στο twitter, ότι ντρέπεται που είναι Ολυμπιακός... 

Η Τζένη Μπαλατσινού......δεν δίστασε να καταδικάσει δημοσίως τα έκτροπα με την εισβολή των οπαδών του Ολυμπιακού στο γήπεδο, πιθανώς και τα διαιτητικά λάθη.

Με ανάρτηση της στο twitter, η Τζένη μιλάει έξω από το δόντια καθώς όπως δήλωσε την Δευτέρα (21/02) στον λογαριασμό της:  "Ντρέπομαι που είμαι ο Ολυμπιακός".

Μάλιστα προφανώς λόγω της απήχησης που είχε η πρώτη ανάρτηση , η Τζένη  αισθάνθηκε την ανάγκη να επανέλθει και με δεύτερο μήνυμα λέγοντας αυτή τη φορά ότι: "Την αλήθεια πρέπει να τη λες και ας αφορά την καμπούρα σου…"

Ενδιαφέρον πλέον παρουσιάζει αν ο σύζυγος της, Πέτρος Κωστόπουλος σχολιάσει τη δήλωση της , ή έστω και σιωπηρά συνταυτιστεί μαζί της, εκτός και αν υπάρχει ασυμφωνία απόψεων , που μπορεί να προκαλέσει ακόμα και καυγαδάκι.

cosmo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: