Στείλτε μας το άρθρο σας και θα αναρτηθεί αυτόματα! Τον τίτλο βάλτε τον στο Subject.

Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2011

«Πράσινο» συλλαλητήριο στην ΕΡΤ!

O τρόπος μετάδοσης του σαββατιάτικου ντέρμπι από τη ΝΕΤ είναι η αιτία για το ειρηνικό συλλαλητήριο που οργανώνουν απόψε το βράδυ στις 11μ.μ. οι οπαδοί του Παναθηναϊκού στο ραδιομέγαρο! Τα ΜΑΤ έκαναν την εμφάνισή τους στην Αγία Παρασκευή!

Οι φίλοι του «τριφυλλιού» αποφάσισαν...
...να βρίσκονται έξω από την ΕΡΤ τη στιγμή που θα αρχίζει η «Αθλητική Κυριακή», προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για την τηλεοπτική κάλυψη του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Αξίζει να σημειωθεί πως από το πρωί της Κυριακής υπάρχει κάλεσμα μέσω διαδικτύου και sms και αναμένεται μεγάλη παρουσία του κόσμου.

Αναλυτικά το κάλεσμα για το συλλαλητήριο έχει ως εξής: «Σήμερα το βράδυ, την ώρα της μετάδοσης της "Αθλητικής Κυριακής", δηλαδή στις 11 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί ΕΙΡΗΝΙΚΗ συγκέντρωση όλων των οπαδών του Παναθηναϊκού, οργανωμένων και μη, έξω από το ραδιομέγαρο της ΕΡΤ στη Λεωφόρο Μεσογείων στην Αγία... Παρασκευή για να διαμαρτυρηθούμε για τη χθεσινή αναίσχυντη κλοπή και για τη στάση του "κράτους" και της ΝΕΤ (=νέας ερυθρόλευκης τηλεόρασης) απέναντι στα αίσχη που διαπράττει συστηματικά το καρκίνωμα της ελληνικής κοινωνίας που ονομάζεται γάβρος με την ανοχή και συνενοχή όλων των "θεσμών" και "οργάνων"!

Από τις 10 και μετά ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ! ΕΙΡΗΝΙΚΑ! ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΛΕΙΨΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!

Ενιαίος Φορέας Συνδέσμων Θύρας 13».
Παρούσα και η ΠΑΛΕΦΙΠ
Μπορεί την ανακοίνωση-κάλεσμα να την υπογράφει ο Ενιαίος Φορέας αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα υπάρχουν και Παναθηναϊκοί που ανήκουν σε άλλους συνδέσμους. Μάλιστα μέσω της ιστοσελίδας της η ΠΑΛΕΦΙΠ ενημερώνει ότι και δικά της μέλη θα συμμετέχουν στο ειρηνικό «πράσινο» συλλαλητήριο έξω από το ραδιομέγαρο της ΕΡΤ.

Μέτρα ασφαλείας!
Αμέσως, με το που κυκλοφόρησε η ανακοίνωση οι άνθρωποι της κρατικής τηλεόρασης για να αποφύγουν τα χειρότερα, μια και εκείνη τη στιγμή θα είναι στον... αέρα και η «ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΚΥΡΙΑΚΗ» πήραν τα μέτρα τους, καθώς ήδη από το απόγευμα έξω από τον χώρο του ραδιομεγάρου βρίσκονται διμοιρίες των ΜΑΤ.

gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: