Στείλτε μας το άρθρο σας και θα αναρτηθεί αυτόματα! Τον τίτλο βάλτε τον στο Subject.

Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου 2011

Τα παιδιά καλούν τον Σισέ να μείνει και ο Γάλλος τα καλεί στο γήπεδο!

Το παιχνίδι-συλλαλητήριο του Σαββάτου κόντρα στον Ατρόμητο θα είναι μέσα σε όλα και μία προσπάθεια παραμονής του Τζιμπρίλ Σισέ στην ομάδα του Παναθηναϊκού και μετά το καλοκαίρι.
 
Ωστόσο η αρχή έγινε με τον καλύτερο τρόπο από το μεσημέρι της Τετάρτης όταν και παιδιά από το «Ζάννειο Ίδρυμα» βρέθηκαν στις εγκαταστάσεις της Παιανίας για να δουν από κοντά τους αστέρες του «τριφυλλιού», αλλά επεφύλασσαν μια ιδιαίτερη έκπληξη στον Τζιμπρίλ Σισέ.
 
Τα παιδιά του ιδρύματος είχαν ετοιμάσει......ένα μεγάλο πανό για τον Γάλλο επιθετικό το οποίο ανάρτησαν κατά την παρουσία τους και άφησαν τους πάντες με ανοικτό το στόμα. «Τζιμπρίλ, είσαι ένας από μας. Μείνε μαζί μας. Παναθηναϊκός για πάντα» έγραφε το πανό, με τον Τζιμπρίλαρο να πηγαίνει και να φωτογραφίζετε μαζί με τα παιδιά.
 
Το ίδιο έκαναν και άλλοι παίκτες του «τριφυλλιού» όπως οι Ζιλμπέρτο και Λέτο, μοιράζοντας πολλά αυτόγραφα και χαρίζοντας στιγμές ευτυχίας στα συγκεκριμένα παιδιά.

«Άνθρωποι με ήχους ζώων»
 
Να αγνοήσουν επιδεικτικά όσους προσπαθούν να καταστρέψουν το ποδόσφαιρο και να του δώσουν μια άλλη διάσταση από την πραγματική του, αυτή του θεάματος, της χαράς και του πολιτισμού καλεί όλους τους φιλάθλους ο Τζιμπρίλ Σισέ.

«Μου είναι δύσκολο να περιγράψω και να πάρω θέση για ό,τι συνέβη στο ντέρμπι. Ίσως γιατί πιστεύω πως θα δώσω αξία σε ανθρώπους που δεν την αξίζουν. Ανθρώπους που, για να περιγράψουν κάτι το διαφορετικό, χρησιμοποιούν ήχους ζώων.
 
Η απάντηση σε όλα αυτά είναι απλή… Πάρτε τα παιδιά σας και πηγαίνετε στο γήπεδο το weekend. Το ποδόσφαιρο δεν είναι αυτό που είδατε μετά την λήξη του ντέρμπι. Το ποδόσφαιρο είναι θέαμα, είναι χαρά, είναι πολιτισμός. Ας μην κάνουμε τη χάρη σε κανέναν από τους ανθρώπους που μας διώχνουν» τόνισε σε blog στο aixmi.gr ο Γάλλος άσος.


theplayer.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: