Στείλτε μας το άρθρο σας και θα αναρτηθεί αυτόματα! Τον τίτλο βάλτε τον στο Subject.

Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου 2011

Μυστικά ομορφιάς από celebrities

Μυστικά ομορφιάς που δεν φαντάζεστε έχουν κάποιες από τις πιο hot celebrities του διεθνούς jet set. Εμείς σας αποκαλύπτουμε μερικά από αυτά για να τα υιοθετήσετε…

Kylie Minogue
Η «σεξοβόμβα» Kylie Minogue καθαρίζει και κόβει συστηματικά πατάτες όχι για να τις φάει αλλά για το ποτάσιο που περιέχουν οι λεπτές φέτες τους, το οποίο καταπολεμά δραστικά τους μαύρους κύκλους γύρω από την ευαίσθητη περιοχή των ματιών.

Whitney Port
Η «City» girl Whitney Port δημιουργεί το δικό της juicy χρωματιστό λιπ γκλος αναμιγνύοντας το αγαπημένο της κραγιόν-συγκεκριμένα σε φούξια τόνους- με ελάχιστη ποσότητα από βαζελίνη.

Olivia Palermo
Η εκκεντρική και πάντα δημιουργική Olivia Palermo καταπολεμά κάθε ίχνος πιτυρίδας στο τριχωτό της κεφαλής προσθέτοντας μικρή ποσότητα από ασπιρίνη στο γεμάτο μπουκάλι από το βαθιά καθαριστικό σαμπουάν της. Εφαρμόστε το καθημερινά στο ντους και ξεβγάλτε με χλιαρό νερό ως συνήθως.

Jessica Alba Η cool and chic Jessica Alba επιδιώκει ένα απόλυτα υγιές look κάνοντας συχνά μια ήπια επίκυψη από την οποία αρνείται να «ανέβει» αν δεν μετρήσει πρώτα ως το 30.

Katie Holmes
Η Katie Holmes δημιουργεί το πιο εύκολο κοντίσιονερ χρησιμοποιώντας ένα μαλακτικό σπρέι για τα ρούχα. Προσοχή: Επειδή η σύνθεση του συγκεκριμένου προϊόντος είναι ιδιαίτερα ισχυρή οφείλετε να την διαχειριστείτε σωστά. Ιδανικά αναμίξτε ένα ποτήρι νερού με μισό ποτήρι από το μαλακτικό.

newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: