Στείλτε μας το άρθρο σας και θα αναρτηθεί αυτόματα! Τον τίτλο βάλτε τον στο Subject.

Δευτέρα 9 Μαΐου 2011

3.000 πράσινοι “έβαλαν” φωτιά στους πρωταθλητές Ευρώπης!

Αποθέωση, ενθουσιασμός, ευτυχία. Η νύχτα έγινε μέρα και το αεροδρόμιο πήρε φωτιά για να υποδεχθούν τους πρωταθλητές Ευρώπης έχοντας αγκαλιά το 6ο τους “αστέρι”! Βίντεο από την υποδοχή και δηλώσεις...





Περίπου 3.000 φίλοι του Παναθηναϊκού κατέκλυσαν τα ξημερώματα το αεροδρόμιο “Ελ. Βενιζέλος” και επιφύλαξαν πρωτοφανή υποδοχή στους πρωταθλητές Ευρώπης. Δέκα λεπτά πριν τις 4 προσγειώθηκε το τσάρτερ των “6 αστεριών” και οι οπαδοί του Παναθηναϊκού έκαναν τη νύχτα ημέρα στον αερολιμένα και την Πύλη 7.

Στις 4.30 έκανε την εμφάνιση το πούλμαν με τους παίκτες και τον “Ζοτς” και φυσικά το κύπελλο στην τζαμαρία του οχήματος. Οι φίλοι του Παναθηναϊκού περικύκλωσαν και ακινητοποίησαν για αρκετή ώρα το πούλμαν, τραγουδούσαν “ΠΑΟ Ολέ, ΠΑΟ Ολέ” και αποθέωσαν Ομπράντοβιτς, Διαμαντίδη και τους υπόλοιπους πρωταθλητές Ευρώπης. Οι παίκτες το απολάμβαναν, συμμετείχαν στο πανηγύρι και τραβούσαν με τα κινητά τους στιγμιότυπα από τις εκδηλώσεις λατρείας του κόσμου, με τον Μάικ Μπατίστ να είναι πιο εκδηλωτικός απ' όλους και να δίνει το ρυθμό στα συνθήματα.

"Ζοτς, ξεκόλλα, δεν είναι πια αστείο, μήνυση μας έκανε το αστεροσκοπείο!" ήταν το πιο πετυχημένο από τα δεκάδες συνθήματα της βραδιάς, τη στιγμή που ο κορυφαίος προπονητής και ηγέτης του Παναθηναϊκού τραγουδούσε και έδειχνε με καμάρι το τριφύλλι στη μπλούζα του!

Οι φίλοι του Παναθηναϊκού έφτιαξαν φαντασμαγορικό θέαμα, αφού πέρα από τα συνήθη βεγγαλικά και καπνογόνα, τοποθέτησαν μικρές βάσεις εκτόξευσης πυροτεχνημάτων περιμετρικά του χώρου απ' όπου πέρασε το πούλμαν. Σχεδόν όλοι οι οπαδοί ακολούθησαν (γύρω στις 5 το πρωί) το πούλμαν μέχρι το ΟΑΚΑ με δίκυκλα και αυτοκίνητα σχηματίζοντας μια εντυπωσιακή πομπή στην Αττική Οδό. Αρκετοί από τους φιλάθλους είχαν επιστρέψει τις πρώτες πρωινές ώρες με πτήσεις τσάρτερ από την Βαρκελώνη και παρέμειναν στον αερολιμένα για να υποδεχτούν τους πρωταθλητές Ευρώπης.

Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού είχαν κρεμάσει πανό στο χώρο της υποδοχής που έγραφε "Πανάθα, σ' ευχαριστώ για ότι έχεις κάνει για μένα", ενώ από τα δεκάδες συνθήματα κυριάρχησαν δυο: "Πρωτάθλημα μεσ' το Παλέ", "και στην Πόλη θα είναι ωραία με το έβδομο παρέα". Το τελευταίο έχει σχέση με τη διοργάνωση του φάιναλ-φορ του 2012 που ανατέθηκε στην Κωνσταντινούπολη. Στα αρνητικά της βραδιάς, τα υβριστικά συνθήματα κυρίως κατά Βασίλη Σπανούλη και Σοφοκλή Σχορτσανίτη.

newsit.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια: