Στείλτε μας το άρθρο σας και θα αναρτηθεί αυτόματα! Τον τίτλο βάλτε τον στο Subject.

Τρίτη 24 Μαΐου 2011

Η πρόγνωση του καιρού για την Τρίτη

Συννεφιά και λίγες βροχές

Οι παροδικές βροχές στα δυτικά και την Κρήτη, οι μεμονωμένες καταιγίδες το μεσημέρι και το απόγευμα στα βόρεια ορεινά και οι ανατολικοί βορειοανατολικοί άνεμοι...
...μέχρι 7 μποφόρ στο νότιο Ιόνιο θα είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού για την Τρίτη.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη ο καιρός προβλέπεται με λίγες νεφώσεις οι οποίες το μεσημέρι και το απόγευμα θα είναι αυξημένες και θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι στα ορεινά της Μακεδονίας. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ. Στα ανατολικά ανατολικοί βορειοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο ο καιρός προβλέπεται με τοπικές νεφώσεις με λίγες πρόσκαιρες βροχές. Τις μεσημβρινές ώρες πιθανότητα για σποραδικές καταιγίδες στα ηπειρωτικά κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί βορειοανατολικοί 3 με 5 και τοπικά στο νότιο Ιόνιο 5 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο ο καιρός προβλέπεται με λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες με πιθανότητα πρόσκαιρων όμβρων στα ορεινά της Πελοποννήσου και της κεντρικής Στερεάς. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 5 και στα νότια τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη ο καιρός προβλέπεται με αραιές νεφώσεις κατά περιόδους πιο πυκνές. Στην Κρήτη νεφώσεις με λίγες παροδικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 3 με 5 και στις Κυκλάδες τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 27 βαθμούς Κελσίου και στη νότια Κρήτη έως 29.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα ο καιρός προβλέπεται με αραιές νεφώσεις κατά περιόδους πιο πυκνές. Οι άνεμοι θα πνέουν στα βόρεια βορειοανατολικοί 4 με 6 και στα νοτιά βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική ο καιρός προβλέπεται με αραιές νεφώσεις κατά περιόδους πιο πυκνές. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 5 και στα ανατολικά 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός προβλέπεται με αραιές νεφώσεις κατά περιόδους πιο πυκνές. Πιθανότητα καταιγίδας το μεσημέρι και το απόγευμα κυρίως στα γύρω ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: