Στείλτε μας το άρθρο σας και θα αναρτηθεί αυτόματα! Τον τίτλο βάλτε τον στο Subject.

Πέμπτη 19 Μαΐου 2011

ΗΡΩΕΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΔΙ.ΑΣ. ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ ΕΣΩΣΑΝ ΠΑΙΔΑΚΙ ΑΠΟ ΦΛΕΓΟΜΕΝΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ!!

Πιο Συγκεκριμένα, Το Κέντρο της ΔΙ.ΑΣ.  Έδωσε Σήμα προς τις παρακείμενες Ομάδες για Πυρκαγιά σε διαμέρισμα Πολυκατοικίας επι της οδού Κολχίδος 21 στους Αμπελόκηπους, προκειμένου...
...να σπεύσουν και να διευκολύνουν την πρόσβαση των Οχημάτων της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.


Οι Αστυνομικοί της ΟΜΑΔΑΣ ΔΙ.ΑΣ. Αμπελοκήπων έφτασαν Αστραπιαία στο σημείο οπου διαπίστωσαν οτι στο μπαλκόνι του Φλεγόμενου Διαμερίσματος βρισκόταν ένα μικρό παιδάκι που ζητούσε βοήθεια κλαίγοντας!




Οι Άντρες της Ομάδας Ανέφεραν Αμέσως στο Κέντρο το γεγονός,τονίζοντας πως ΔΕΝ έχουν καταυθάσει ακόμα Οχήματα της Πυροσβεστικής και Ζήτησαν άμεσα  Άδεια να Ανεβούν στο διαμέρισμα για να βγάλουν έξω το παιδί!


Το Κέντρο Απάντησε Αρνητικά και Κατηγορηματικά στους Αστυνομικούς να ΜΗΝ προχωρήσουν σε καμμία περίπτωση σε μια τέτοια Ενέργεια, αλλά να Περιμένουν να Αναλάβει η Πυροσβεστική Υπηρεσία!


Βλέποντας όμως τις Φλόγες και τους Καπνούς να ξεπηδάνε στο Μπαλκόνι που βρισκόταν το μικρό παιδάκι-και Χωρίς δεύτερη Σκέψη, οι Άντρες της ΟΜΑΔΑΣ ΔΙ.ΑΣ. χωρίς να υπολογίσουν το Κίνδυνο για τη Ζωή τους, Ανέβηκαν στο διαμέρισμα, και σπάζοντας την πόρτα έφτασαν μέχρι το μπαλκόνι οπου παίρνοντας στην αγκαλιά τους τον έντρομο πιτσιρικά, τον έβγαλαν με Ασφάλεια έξω απο το Φλεγόμενο σπίτι!!!


Τα Οχήματα της Πυροσβεστικής έφτασαν αμέσως μετά στο σημείο, καθώς και Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Η Μητέρα του 9χρονου Σωτήρη απουσίαζε απο το σπίτι όταν ξέσπασε η φωτιά και κατεύθασε Ταραγμένη κάτω απο το διαμέρισμα Ευγνωμονόντας τους Αστυνομικούς της ΟΜΑΔΑΣ ΔΙ.ΑΣ. που έσωσαν το Παιδί της!!


ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΔΙ.ΑΣ. ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ ΠΟΥ ΕΣΩΣΑΝ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΥ ΣΩΤΗΡΗ!!!

crimelink.blogspot.com






Δεν υπάρχουν σχόλια: