Στείλτε μας το άρθρο σας και θα αναρτηθεί αυτόματα! Τον τίτλο βάλτε τον στο Subject.

Πέμπτη 19 Μαΐου 2011

Οι φοιτητές ψήφισαν...Μήτρογλου!!

Ψηφοδέλτια της "παράταξης" του ποδοσφαιριστή Κώστα Μήτρογλου, εντόπισαν οι εφορευτικές επιτροπές σε πολλά τμήματα των ΑΕΙ και ΤΕΙ. Ο μπλόγκερ πίσω από την φάρσα και οι ανταπόκριση των φοιτητών...


Πέρα από την αποχή που ήταν υψηλή και φυσικά τα ξεχωριστά αποτελέσματα, που αποτελούν πλέον παράδοση, οι φοιτητικές εκλογές φέτος είχαν ξεχωριστή γεύση.

Βλέπετε, έστω και αν δεν το γνώριζε ο αγαπημένος μικρών και μεγάλων, ο αναγνωρίσιμος για τα γκολ του, τον ποιητικό του λόγο και το κούρεμά του, ο ποδοσφαιριστής Κώστας Μήτρογλου πήρε μέρος στις εκλογές ως αρχηγός παράταξης!

Ανάμεσα στα ψηφοδέλτια που έριξαν οι φοιτητές στην κάλπη βρέθηκαν στην καταμέτρηση και κάποια που ανήκαν στην φανταστική παράταξη ΚΩ.ΜΗ.ΤΗΣ (Κώστας Μήτρογλου Η Σωτηρία), με συνθήματα "Σούζα στην Κρίση" και "Ερνέστο δεν ξεχνώ".

Τα συγκεκριμένα ψηφοδέλτια εντοπίστηκαν στα ΤΕΙ Αθήνας, το Πανεπιστήμιο Πειραιά, στο τμήμα Πολιτικών Μηχανικών Πάτρας, το τμήμα Πληροφορικής ΑΠΘ, στην Ιατρική Αθηνών, Μηχανολόγων Μηχανικών Πάτρας, στο τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών του Ε.Μ.Π. και αλλού.

 Όλα ξεκίνησαν από τον γνωστό μπλόγκερ Kourkouti. Για λόγους αντίδρασης στις φοιτητικές παρατάξεις και την κατάσταση που επικρατεί στα πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας, αλλά και λόγω της αδυναμίας του στον Κώστα Μήτρογλου, ζήτησε από τους φοιτητές να ψηφίσουν την "παράταξη" του ποδοσφαιριστή, διοργανώνοντας έναν πρωτότυπο διαγωνισμό.

Όπως ήταν φυσικό, πολλοί φοιτητές ανταποκρίθηκαν και έστειλαν μάλιστα και φωτογραφίες από τον τόπο του εγκλήματος.

Οι πληροφορίες ότι ο Κώστας Μήτρογλου, θα τοποθετηθεί με διάγγελμα πολλών ωρών με στόχο να σπάσει το ρεκόρ του Φιντέλ Κάστρο προς το παρόν διαψεύδονται...

news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: