Στείλτε μας το άρθρο σας και θα αναρτηθεί αυτόματα! Τον τίτλο βάλτε τον στο Subject.

Πέμπτη 5 Μαΐου 2011

Ετοίμαζαν μακελειό στον Βύρωνα!

Ένα βήμα πιο κοντά στη... ματαίωση των play off έγινε το βράδυ της Τετάρτης (4/5), με την Αστυνομία να προλαβαίνει σύμφωνα με πληροφορίες την τελευταία στιγμή το ραντεβού θανάτου ανάμεσα σε οπαδούς της ΑΕΚ και του Παναθηναϊκού.

Οι πληροφορίες για το συγκεκριμένο ραντεβού είχαν φτάσει στους επιτελείς της ΕΛΑΣ και έκαναν λόγο...
...για προγραμματισμένη συνάντηση των οπαδών, στο περιθώριο του παιχνιδιού της ανδρικής ομάδας χάντμπολ της ΑΕΚ με τον Διομήδη Άργους και της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του Παναθηναϊκού με τον Αθηναϊκό.

Και τα δύο παιχνίδι έγιναν στον Βύρωνα, με τη συγκυρία να θεωρείται, προφανώς, ιδανική για την επίλυση των διαφορών ανάμεσα στους θερμοκέφαλους.

Η Αστυνομία, μάλιστα, προχώρησε στη σύλληψη 33χρονου οπαδού των «κιτρινόμαυρων» στον Βύρωνα, ανακαλύπτοντας στο αυτοκίνητό του μεγάλο ποσότητα μολότοφ και κροτίδων.

Νωρίτερα το απόγευμα, μερικές δεκάδες οπαδών του Παναθηναϊκού είχαν αναστατώσει την περιοχή του Ζωγράφου, κάνοντας βόλτες στους δρόμους της περιοχής και απειλώντας τους πάντες.

Οι (περίπου 50) «πράσινοι» ήταν οπλισμένοι με πέτρες και ρόπαλα. Σκορπώντας τον τρόμο στους κατοίκους της αθηναϊκής συνοικίας, κάποιοι από τους οποίους έκλεισαν τα καταστήματά τους, φοβούμενοι τα χειρότερα.

Στην περιοχή υπήρχε και διακριτική παρουσία των δυνάμεων της Αστυνομίας, ενώ προκλήθηκαν και εντάσεις, όταν οι οπαδοί άρχισαν να πετάνε πέτρες.

Είναι προφανές ότι τα συγκεκριμένα περιστατικά αποδεικνύουν ότι η ατμόσφαιρα «μυρίζει μπαρούτι» ενόψει play off και καθιστά πολύ πιθανή την πρωθυπουργική απόφαση για ματαίωσή τους.

sentragoal.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: