Στείλτε μας το άρθρο σας και θα αναρτηθεί αυτόματα! Τον τίτλο βάλτε τον στο Subject.

Τετάρτη, 4 Μαΐου 2011

Υποβιβάστηκε ο Ηρακλής!

Στη Football League θα αγωνίζεται από τη νέα αγωνιστική περίοδο ο Ηρακλής, αφού η έφεσή του κατά της αρχικής απόφασης για τον υποβιβασμό, του από την επιτροπή αδειοδότησης της ΕΠΟ, απορρίφθηκε. Αντίθετα...
...αυτή του Πανιωνίου έγινε δεκτή κι έτσι οι κυανέρυθροι θα αγωνίζονται και του χρόνου στη Σούπερ Λιγκ...

Αυτό που μένει είναι να μάθουμε αν τη θέση του Ηρακλή στο νέο πρωτάθλημα θα πάρει μια από τις ομάδες που υποβιβάστηκαν ή κάποια ομάδα από τη Football League...
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

«Η Επιτροπή Εφέσεων Αδειοδότησης της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά τη σημερινή της συνεδρίαση έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις:

1.Εκανε δεκτή τυπικά και κατ' ουσίαν την έφεση της ΠΑΕ Πανιώνιος. Εκδίδει άδεια UEFA για την περίοδο 2011-2012 και της επιβάλλει πρόστιμο 7.000 ευρώ για παραβάσεις καταληκτικών προθεσμιών.

2.Εκανε δεκτή τυπικά και κατ' ουσίαν την έφεση της ΠΑΕ Πανσερραϊκός. Εκδίδει άδεια UEFA για την περίοδο 2011-2012 και της επιβάλλει πρόστιμο 7.000 ευρώ για παραβάσεις καταληκτικών προθεσμιών.

3.Εκανε δεκτή τυπικά και απέρριψε κατ' ουσίαν την έφεση της ΠΑΕ Ηρακλής.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η άδεια που εκδίδεται για κάθε ΠΑΕ αναφέρεται ως άδεια UEFA, μετά την πλήρη εξομοίωση των κριτηρίων για τη συμμετοχή, τόσο στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, όσο στο πρωτάθλημα της Super League».
xarispsports.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: