Στείλτε μας το άρθρο σας και θα αναρτηθεί αυτόματα! Τον τίτλο βάλτε τον στο Subject.

Δευτέρα, 13 Ιουνίου 2011

...Πάντα ήθελα ενα τέτοιο αυτοκίνητο!!

ΤΟ αυτοκίνητο που σε πάει παντού!!


Αυτό το όχημα θα το ζήλευε μέχρι και ο πράκτορας Τζέιμς Μπόντ αφού πρόκειται για ένα σουπερ αυτοκίνητο το οποίο πάει κυριολεκτικά παντού!
http://www.faretra.gr/images/1_4tay2.jpg
Μπορείς να το κινήσεις παντού...είναι το αυτοκίνητο πλοίο και αεροπλάνο μαζί! Σχεδιαστής του ένας 21χρονος Κινέζος, ο Yuhan Zhang ο οποίος αποφοίτησε πρόσφατα από το τμήμα Βιομηχανικού Σχεδιασμού του πανεπιστημίου της πόλης Xihua.

Το all-terrain που μπορεί να αναπτύξει ταχύτητα 62 μίλια την ώρα ονομάζεται Volkswagen Aqua και μπορεί να μεταφέρει 2 άτομα. Μάλιστα με αυτό έχει κανείς τη δυνατότητα να κινηθεί σε απρόσιτα μέρη και υγρότοπους!

Σύμφωνα με τη Βρετανική Daily Mail, διαθέτει ηλεκτροκινητήρες και έναν κινητήρα υδρογόνου. Ωστόσο ο κύριος κινητήρας είναι αυτός του υδρογόνου, ο οποίος φουσκώνει την "φούσκα" του Aqua αλλά και γυρνά τους κύριους πίσω ανεμιστήρες. Οι ανεμιστήρες στο πλάι κινούνται από τους ηλεκτροκινητήρες.
"Δεν υπάρχει καλύτερο μέσο μεταφοράς από ένα όχημα που μπορεί να ταξιδεύει εξίσου καλά στην ξηρά, τον πάγο και το νερό. Ελπίζω το Aqua να γίνει ένα προσιτό supercar".

http://epirus-tv-news.blogspot.com/2011/06/blog-post_3674.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: