Στείλτε μας το άρθρο σας και θα αναρτηθεί αυτόματα! Τον τίτλο βάλτε τον στο Subject.

Δευτέρα 13 Ιουνίου 2011

Στην Κρήτη η Φλόγα!

Στην Κρήτη βρίσκεται από το πρωί της Δευτέρας η Φλόγα των Special Olympics, με πρώτο σταθμό τα Χανιά, όπου μέχρι και το βράδυ θα γίνουν 6 τελετές αφής.

Στη λαμπαδηδρομία που θα διασχίσει όλο το νησί, παίρνουν μέρος...
...43 επίλεκτοι αστυνομικοί απ' όλο τον κόσμο και τρία παιδιά αθλητές των αγώνων που θα μεταφέρουν το φως της αγάπης και της ελπίδας.

Πρώτος σταθμός της λαμπαδηδρομίας ήταν η Κίσαμος, όπου η δάδα έγινε δεκτή υπό τους ήχους της κρητικής μουσικής.

"Η Κίσαμος του συρτού και του ριζίτικου, η Κίσαμος της ελιάς και της ειρήνης, υποδέχεται σήμερα τη Φλόγα με ιδιαίτερη χαρά και τιμή", είπε ο αντιδήμαρχος Μιχάλης Μουντάκης, ενώ τους λαμπαδηδρόμους καλωσόρισε ο δήμαρχος Γιώργος Μυλωνάκης.

Συγκινητικά ήταν τα λόγια μιας αθλήτριας των αγώνων που έστειλε το δικό της μήνυμα λέγοντας: "Ακολουθείστε το όνειρο σας ανεξαρτήτως πόσο μικρό ή πόσο μεγάλο είναι".

"Είμαστε εδώ για να αγκαλιάσουμε τα παιδιά με αγάπη με σεβασμό στην διαφορετικότητα", είπε σε μήνυμα της, εκπρόσωπος της οργανωτικής επιτροπής, ενώ μετά τις ομιλίες ακολούθησε η φύτευση κλαδιού ελιάς στην κεντρική πλατεία Ελευθερίου Βενιζέλου.

Μετά την Κίσαμο, η Φλόγα πήγε στις Βούβες, όπου υπάρχει και η αρχαία ελιά, στην κεντρική πλατεία του Πλατανιά, ενώ το απόγευμα θα περάσει από τις Βρύσες, τη Γεωργιούπολη και τις Καλύβες, για να καταλήξει το βράδυ στο παλιό λιμάνι των Χανίων.

sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: