Στείλτε μας το άρθρο σας και θα αναρτηθεί αυτόματα! Τον τίτλο βάλτε τον στο Subject.

Παρασκευή 29 Ιουλίου 2011

Τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες το τελευταίο τριήμερο του Ιουλίου!

Για κανένα λόγο όμως δε θα χάσουμε τα μπανάκια μας!

Τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες θα σημειωθούν αύριο Παρασκευή αλλά και το Σαββατοκύριακο, στην Ήπειρο και τη Μακεδονία. Η θερμοκρασία...
...θα σημειώσει μικρή πτώση στα δυτικά και βόρεια Στην Αττική ο καιρός θα είναι γενικά και μόνο τις μεσημβρινές ώρες θα σημειωθούν τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ. Πρόσκαιρα το απόγευμα νότιοι 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 36 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη θα σημειωθούν νεφώσεις με τοπικές βροχές και πιθανώς μεμονωμένες καταιγίδες. Βελτίωση αναμένεται από το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς 3 και το απόγευμα νότιοι μέχρι 4 μποφόρ. Τη νύχτα βορειοδυτικοί μέχρι 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 32 βαθμούς Κελσίου.


Στη Μακεδονία και τη Θράκη θα σημειωθούν τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Βελτίωση αναμένεται από το απόγευμα και από τα δυτικά. Οι άνεμο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 34 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία θα είναι 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη Δυτική Στερεά και τη Δυτική Πελοπόννησο θα σημειωθούν τοπικές βροχές και πιθανόν μεμονωμένες καταιγίδες και βαθμιαία βελτίωση. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και βαθμιαία τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 34 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο η μέγιστη 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλία, την Ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την Ανατολική Πελοπόννησο ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος και μόνο τις μεσημβρινές ώρες θα σημειωθούν τοπικές νεφώσεις με πιθανότητα βροχοπτώσεων στα ορεινά της Θεσσαλίας. Οι άνεμο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στα νότια το απόγευμα τοπικά 6 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 36 και τοπικά 37 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη ο καιρός θα είναι αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ και το απόγευμα πρόσκαιρα δυτικοί νοτιοδυτικοί . Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 24 έως 35 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα ο καιρός θα είναι αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και πρόσκαιρα στα νότια τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 35 βαθμούς Κελσίου. Στα Δωδεκάνησα η μέγιστη θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Το Σάββατο ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Μόνο στα βόρεια τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και υπάρχει πιθανότητα να εκδηλωθούν βροχοπτώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί εντάσεως 4 με 6 Μποφόρ και πρόσκαιρα στα νότια 7 Μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή και θα κυμανθεί από 22 έως 36 βαθμούς Κελσίου.

Την Κυριακή στα Ηπειρωτικά θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις που κατά περιόδους θα είναι αυξημένες και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα κεντρικά, στα βόρεια και πιθανώς στα ορεινά της Πελοποννήσου. Στην υπόλοιπη χώρα ο καιρός θα είναι αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 Μποφόρ και πρόσκαιρα στα πελάγη έως 6 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση.

protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: