Για αντίποινα «διψούν» οι οπαδοί του Ολυμπιακού Βόλου, και μόλις επέστρεψαν τα πούλμαν των οπαδών τους από την Αθήνα, μαζεύτηκαν στον σύνδεσμο του Παναθηναϊκού και άρχισαν έντονες συμπλοκές. Δύο τραυματίες.

Από νωρίς βρίσκονταν μαζεμένοι...
...αρκετοί φίλαθλοι του Ολυμπιακού Βόλου στην περιοχή που βρίσκεται ο σύνδεσμος φίλων του Παναθηναϊκού και απειλούσαν τους «αλλόθρησκους» συντοπίτες τους.

Λίγο πριν τις 23:00 το βράδυ επέστρεψαν στον Βόλο τα 10 πούλμαν που μετέφεραν τους φιλάθλους της ομάδας από την Αθήνα – όπου είχαν βρεθεί για την εκδίκαση της έφεσης στην δευτεροβάθμια επιτροπή – και μόλις κατέβηκαν άρχισαν... τα «όργανα».

Όλα άρχισαν όταν οι οπαδοί του Παναθηναϊκού βγήκαν από τον σύνδεσμο για να αντιμετωπίσουν του οπαδούς του Ολυμπιακού Βόλου και υπήρξαν έντονες συμπλοκές στον δρόμο, ενώ οι δύο πλευρές επιδίδονται σε πετροπόλεμο!

Το κέντρο του Βόλου θυμίζει βομβαρδισμένο τοπίο, αφού στις συγκρούσεις των οπαδών μπήκαν και τα ΜΑΤ. Κλειστή είναι η λεωφόρος Ιωλκού από τη Γάζη και κάτω, όπως και η Παύλου Μελά. Παντού βρίσκονται πεταμένα καδρόνια, πέτρες και ξύλα (ρόπαλα), εκτός από εκείνα που έχουν μείνει ακόμη στα χέρια των οπαδών.

Από το μένος όσων συμμετέχουν δεν έχουν ξεφύγει τα αυτοκίνητα που βρέθηκαν στους γύρω δρόμους, καθώς και οι τζαμαρίες των καταστημάτων.

Να σημειωθεί ότι η ατμόσφαιρα έχει γίνει πλέον αποπνικτική από την εκτενή χρήση χημικών και δακρυγόνων των αστυνομικών δυνάμεων στους παραπάνω δρόμους, αλλά και τα γύρω στενά.
Σύμφωνα με νεώτερη ενημέρωση, οι δυνάμεις των ΜΑΤ πήραν τον έλεγχο της πλατείας Ελευθερίας και δείχνουν προς το παρόν να επιβάλλουν την τάξη. Επίσης, σύμφωνα με τις τελευταίες αναφορές υπάρχουν δύο οπαδοί οι οποίοι έχουν τραυματιστεί ελαφριά από τις συμπλοκές.

Η κόντρα των δύο ομάδων καλά κρατεί, αφού μετά την σημερινή επίθεση των πράσινων οπαδών στην Αθήνα, οι αντίστοιχοι του Ολ.Βόλου ζητούν αντίποινα, και όπως φαίνεται η νύχτα στην πόλη της Μαγνησίας θα είναι μεγάλη... όμως το gazzetta.gr θα σας ενημερώνει καθ' όλη τη διάρκειά της και σύντομα αναμένονται εικόνες από τις συμπλοκές.

gazzetta.gr