Στείλτε μας το άρθρο σας και θα αναρτηθεί αυτόματα! Τον τίτλο βάλτε τον στο Subject.

Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2011

Υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες!

Οι υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες (μέγιστες τιμές 32 με 35 βαθμοί Κελσίου) και οι ενισχυμένοι βόρειοι άνεμοι στο Αιγαίο (5 με 7 μποφόρ) θα είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού αυτό το Σαββατοκύριακο στη χώρα σύμφωνα τουλάχιστον με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία.

Στην Αττική ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί 4 με 5 μποφόρ
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 35 βαθμούς Κελσίου και στα ανατολικά η μέγιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.Στη Θεσσαλονίκη θα σημειωθούν πρόσκαιρες τοπικές νεφώσεις και αρκετή ηλιοφάνεια.
Οι άνεμοι θα είναι εταβλητοί ασθενείς και πρόσκαιρα νότιοι 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία: από 20 έως 31 βαθμούς Κελσίου.


Στην υπόλοιπη Ελλάδα:

Μακεδονία, Θράκη

Καιρός: πρόσκαιρες τοπικές νεφώσεις και αρκετή ηλιοφάνεια. Ανεμοι: μεταβλητοί 2 με 4 και πρόσκαιρα στα ανατολικά βορειοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 17 έως 33 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η ελάχιστη θα είναι 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, Ηπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος

Καιρός: αρχικά αίθριος. Τις απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις στα ηπειρωτικά. Ανεμοι: ασθενείς. Θερμοκρασία: από 17 έως 34 βαθμούς Κελσίου. Στην Ηπειρο η ελάχιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος

Καιρός: γενικά αίθριος και μόνο τις απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις στα ορεινά. Ανεμοι: ασθενείς και στα ανατολικά και νότια βορειοανατολικοί 4 με 5 και πρόσκαιρα το απόγευμα μέχρι 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 16 έως 35 βαθμούς Κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη

Καιρός: αίθριος. Ανεμοι: Βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 5 ενισχυμένοι το απόγευμα σε 5 με 6 και πρόσκαιρα στα ανατολικά τοπικά 7 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 21 έως 29 και στην Κρήτη έως 31 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

Καιρός: αίθριος. Ανεμοι: στα βόρεια Βόρειοι βορειοανατολικοί 5 με 6 και πρόσκαιρα τοπικά 7 και στα νότια Βόρειοι βορειοδυτικοί με την ίδια ένταση. Θερμοκρασία: από 21 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

newpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: