Στείλτε μας το άρθρο σας και θα αναρτηθεί αυτόματα! Τον τίτλο βάλτε τον στο Subject.

Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2011

Κινδυνεύει να τυφλωθεί ο Γκατούζο!

Πολύ σοβαρός ο τραυματισμός του
 
Πολύ σοβαρός αποδείχτηκε ο τραυματισμός του Τζενάρο Γκατούζο στο παιχνίδι της Μίλαν με τη Λάτσιο στις 9 Σεπτεμβρίου...

Ο ποδοσφαιριστής των «ροσονέρι»...
...χτύπησε στο αριστερό μάτι και συγκεκριμένα στο έκτο οπτικό νεύρο, με αποτέλεσμα να έχει χάσει την όρασή του. Οι γιατροί κάνουν λόγο για μια αργή και χρονοβόρα διαδικασία αποκατάστασης, αλλά παραμένουν αισιόδοξοι πως ο Ιταλός μέσος δεν θα βάλει πρόωρο τέλος στην καριέρα του.

«Ο Ρίνο είναι μαχητής. Στην αρχή ανησυχήσαμε όλοι και πιστέψαμε πως θα είχαμε μια δραματική εξέλιξη. Ευτυχώς, η κατάστασή του βελτιώνεται, όμως χρειάζεται μεγάλη υπομονή», τονίζει ο εκ των δικηγόρων του, Κλαούντιο Πασκουαλίν.

Οι πρώτες δύο εβδομάδες ήταν πραγματικά τραγικές, αφού ο 33χρονος ποδοσφαιριστής δεν παρουσίαζε καμία βελτίωση και οι φόβοι για οριστικό «αντίο» στα γήπεδα φαίνονταν έτοιμοι να επιβεβαιωθούν.

Τώρα, ο Γκατούζο ελπίζει πως θα τα καταφέρει και οι γιατροί μάλλον συμφωνούν.

«Ο ποδοσφαιριστής είχε προβλήματα και πριν τον τραυματισμό. Είναι κάτι που θα μπορούσε να συμβεί σε οποιονδήποτε. Αντιμετωπίζουμε το πρόβλημα με αντι-φλεγμονώδη και χορήγηση κορτιζόνης. Δεν μπορώ να απαντήσω στο πότε θα επιστρέψει στα γήπεδα. Μπορεί να συμβεί σε μερικές εβδομάδες, μπορεί να χρειαστεί περισσότερο καιρό. Όμως, είμαι αισιόδοξος και πιστεύω πως θα το ξεπεράσει χωρίς να χρειαστεί χειρουργείο», τόνισε ο γιατρός του, Δόκτωρ Βόλπι.

Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: