Στείλτε μας το άρθρο σας και θα αναρτηθεί αυτόματα! Τον τίτλο βάλτε τον στο Subject.

Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2011

H δυναμική επιστροφή των Ράδιο Αρβύλα!

Με σκόρδα για το κακό το μάτι, ρόδια για τύχη, ευημερία και καλό ποδαρικό και ένα βαζάκι… βαζελίνη για να αντέξουν όπως είπαν τα όσα έρχονται, υποδέχθηκαν το κοινό οι Ράδιο Αρβύλα, που επέστρεψαν δριμύτεροι στα τηλεοπτικά δρώμενα. 

Ο Αντώνης Κανάκης, με τον Γιάννη Σερβετά, ο οποίος εμφανίστηκε με ένα μικροσκοπικό αλλά άκρως εκκεντρικό μούσι και τους υπόλοιπους συνεργάτες της εκπομπής...
...έδωσαν το δικό τους στίγμα στα πολιτικά, οικονομικά και κοινωνικά δρώμενα με τρόπο μοναδικό. Παρομοίασαν τον Ζαν Κλωντ Γιούνκερ με… βρικόλακα, ενώ αναφέρθηκαν ακόμη και στα τουρκικά ριάλιτι που έχουν κατακλύσει το prime time των καναλιών.

Στα highlights των Ράδιο Αρβύλα ξεχώρισε η πραγματικά σπαρταριστή σάτιρά τους για την Ελένη Μενεγάκη, η οποία δεν θα εισπράττει πλέον το επίδομα τριτέκνων, σε ένα απολαυστικό βίντεο, το οποίο ανέφερε χαρακτηριστικά: «Όχι στην κατάργηση του επιδόματος των τριτέκνων της Ελένης Μενεγάκη. Όχι στην αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης που οδηγεί στην εξαθλίωση την απόλυτη ελληνίδα μάνα. Την επόμενη Πέμπτη, όλοι στην κεντρική πλατεία Μελισσίων για να βροντοφωνάξουμε: Επίδομα στην Ελένη Τώρα. Στηρίζουν την Ελένη με τα τραγούδια τους οι Γιώργος Νταλάρας, Χάρις Αλεξίου, Λαυρέντης Μαχαιρίτσας και σε μια σπέσιαλ εμφάνιση οι U2!». Μάλιστα, είχαν παραφράσει ακόμη και το τραγούδι του διάσημου συγκροτήματος «With or without you» με στίχους για το θέμα του επιδόματος!

Από το top 20 της επικαιρότητας δεν θα μπορούσε να λείπει ο αγαπημένος τους Γιώργος Αυτιάς, ο οποίος πριν από λίγες ημέρες παρομοίασε το i-pad με το… καθρεπτάκι που κρεμούσε ο παππούς του στον τοίχο του μπάνιου του για να ξυριστεί. «Δόξα τω Θεό που πέθανε ο Steve Jobs και δεν άκουσε αυτό το σχόλιο παναγία μου», ήταν η απάντηση του Αντώνη Κανάκη, που δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον κόσμο για τα καλά του λόγια και την αγάπη του προς την τηλεοπτική παρέα.

Η απόγνωση ήταν ζωγραφισμένη στο πρόσωπό του την στιγμή που η εκπομπή πρόβαλε ρεπορτάζ σχετικά με τα σκουπίδια, στο οποίο μια γυναίκα στην Κυψέλη ζητούσε από μετανάστες να της ανάψουν τα αρωματικά κεράκια που πουλούσαν στις πλατείες για να μην μυρίζει από το μπαλκόνι του πρώτου ορόφου όπου διαμένει τα σκουπίδια. «Ελλάντα είναι αυτό το χάλι;» ρώτησε ένας μετανάστης και ο Αντώνης απάντησε: «Δυστυχώς φίλε μου, Ελλάντα είναι».

Αξίζει να σημειωθεί πάντως, ότι την στιγμή που ο Αντώνης Κανάκης ζήτησε από τους γονείς να απομακρύνουν τα παιδιά τους από την τηλεόραση, η εκπομπή πρόβαλε ένα αρκετά σκληρό βίντεο, ακόμη και με τεμαχισμούς ανθρώπων. «Αποφασίσαμε να πάρουμε την έβδομη δόση χωρίς να κόψουμε το μισθό σου, αλλά με το να κόψουμε… εσένα τον ίδιο…», ανέφερε σε έναν Ελληνα πολίτη δήθεν ο Ζαν Κλωντ Γιούνκερ στον ρόλο του βρικόλακα.

star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: