Στείλτε μας το άρθρο σας και θα αναρτηθεί αυτόματα! Τον τίτλο βάλτε τον στο Subject.

Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2011

Εργαζόμενος και με 15 αδέρφια ο πολυσυζητημένος μαθητής!

Τα πρωινά δουλεύει σε συνεργείο ελαιοχρωματισμού ενώ το βράδυ πηγαίνει σχολείο.

Ο λόγος, για το μαθητή που δίχασε με την χειρονομία του την εκπαιδευτική κοινότητα της Λάρισας.

Το όνομά του είναι Αχιλλέας. Ο παραστάτης του 3ου ΕΠΑΛ Λάρισας, που επέλεξε να «χαιρετίσει» με τον δικό του τρόπο, τους επισήμους στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου είναι παιδί πολύτεκνης οικογένειας.

Μάλιστα...
...η οικογένειά του είναι από τις πλέον πολυπληθείς στη Βερδικούσα της Ελασσόνας, μιας και έχει 16 παιδιά. Ο μαθητής της Α' Λυκείου πηγαίνει σε νυχτερινό σχολείο, καθώς τα πρωινά εργάζεται με άλλα τρία αδέρφια του στο συνεργείο ελαιοχρωματισμού που διατηρούν.

Η περιφερειακή διευθύντρια επισημαίνει ότι για το ζήτημα της τιμωρίας πρέπει να επιληφθεί το σχολείο. Όμως σύμφωνα με πληροφορίες από τον τοπικό Τύπο, τόσο η τοπική ΕΛΜΕ όσο και ο δήμαρχος της πόλης, εκτιμούν ότι ο μαθητής πρέπει να προστατευτεί και να μην χάσει τα μαθήματα του λόγω της ακραίας του διαμαρτυρίας.

Στο πλευρό του μαθητή στέκεται και ο πρόεδρος της ΕΛΜΕ Λάρισας. Ο κ. Καριτσάκης, κάνει λόγο για ένα εξαίρετο παιδί και επισημαίνει ότι θα καταβληθεί κάθε προσπάθεια από τους καθηγητές όταν το θέμα συζητηθεί στο συμβούλιο του σχολείου, για να μην τιμωρηθεί ο μαθητής.

zougla.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια: