Στείλτε μας το άρθρο σας και θα αναρτηθεί αυτόματα! Τον τίτλο βάλτε τον στο Subject.

Δευτέρα, 16 Ιανουαρίου 2012

Ο 25χρονος αστυνομικός μιλά για το περιστατικό με τον Κουλούρη...

Θύμα τροχαίου αλλά και της συμπεριφοράς του Κίμωνα Κουλούρη έπεσε ο 25χρονος ειδικός φρουρός, όταν με μια στραβοτιμονιά, η μπροστινή ρόδα της μαύρης mercedes που οδηγούσε, πάτησε το αριστερό πόδι του.

Κατά τον Κίμωνα Κουλούρη βέβαια...
...τον νεαρό δεν ακούμπησε ούτε καν ο προφυλακτήρας της λιμουζίνας του.

Όπως αναφέρει μάλιστα η «Real News», σύμφωνα με μαρτυρίες των ανθρώπων της ΔΙΑΣ που συμμετείχαν στο περιστατικό, τους φώναξε απαξιωτικά: «Είστε όλοι χοντροί και τεμπέληδες των 500 ευρώ«.

Ο 25χρονος δήλωσε χαρακτηριστικά: «Προσπαθήσαμε να ελέγξουμε έναν οδηγό που δεν ξέραμε καν ποιός είναι. Λίγο πριν από τα μεσάνυχτα, τον εντοπίσαμε να παραβιάζει στη διασταύρωση των οδών Μιχαλακοπούλου και Μερκούρη τον ερυθρό σηματοδότη, με κίνδυνο να προκληθεί τροχαίο ατύχημα. Με φωτεινά σήματα ακολουθούσαμε το όχημα αλλά εκείνος συνέχιζε να παραβιάζει τους ερυθρούς σηματοδότες καθ’όλο το μήκος της Βασιλέως Κωνσταντίνου.


Αφού τον ακινητοποιήσαμε, ζητήσαμε τα νομιμοποιητικά έγγραφα του. Εκείνος αρνήθηκε και άρχισε να μας εξυβρίζει, επιδιώκοντας με ελιγμούς να ξεφύγει. Νωρίτερα, όσο προσπαθούσαμε να τον σταματήσουμε με σήματα κι ενώ τον είχαμε πλαγιάσει, αυτός σήκωνε επιδεικτικά το χέρι του και με απαξιωτικά νεύματα μας καλούσε να φύγουμε. Όταν δε τον σταματήσαμε, το λιγότερο που μας είπε ήταν «είστε όλοι χοντροί και τεμπέληδες των 500 ευρώ».

ΠΗΓΗ: eglimatikotita.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: