Στείλτε μας το άρθρο σας και θα αναρτηθεί αυτόματα! Τον τίτλο βάλτε τον στο Subject.

Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2012

Κυνήγησαν τον Πανταζή για χαρτοπαιξία!

Περιπέτεια είχε ο Λευτέρης Πανταζής όταν έπαιζε χαρτιά σε κρουαζιερόπλοιο, κάτι που απαγορευόταν. Και για να μην συλληφθεί, φυγαδεύτηκε, αφήνοντας στο τραπέζι ακόμα και τα κέρδη του!

Πριν λίγες ημέρες...
...ο Λευτέρης Πανταζής πραγματοποίησε λίγες εμφανίσεις σε κρουαζιερόπλοιο στην Αυστραλία. Συγκεκριμένα ο γνωστός τραγουδιστής εμφανίστηκε κατά τη διάρκεια κρουαζιέρας από το Σίδνεϊ, στη Νέα Καληδονία και τη Νουρέα, αποκλειστικά για Έλληνες και Κύπριους ομογενείς.

Tην τελευταία ημέρα του ταξιδιού ο Πανταζής πρότεινε στο μάνατζέρ του και σε κάποιους φίλους να χαλαρώσουν παίζοντας χαρτιά.

Το τραπέζι στρώθηκε σε ειδική αίθουσα για χαρτιά και 10 άτομα μαζί με τον τραγουδιστή πήραν τις θέσεις τους για να παίξουν ένα παιχνίδι που στην Αυστραλία λέγεται «γύφτικο».

Φαίνεται πως το φύλλο τον πήγαινε πολύ αφού ο Πανταζής κέρδιζε 1.800 ευρώ μέχρι την ώρα που 4 άντρες της ασφάλειας εισέβαλλαν στο δωμάτιο.

Αφού ενημέρωσαν του παρευρισκόμενους πως ο μόνος χώρος που μπορούσαν να παίξουν με χρήματα ήταν το καζίνο του πλοίου είπαν στην παρέα του τραγουδιστή πως θα πρέπει όλοι τους να συλληφθούν.

Οι υπόλοιποι παίχτες έσπευσαν να φυγαδεύσουν τον Λευτέρη Πανταζή από την έξοδο κινδύνου για να μην τον πιάσουν και εκείνος έφυγε τόσο βιαστικά που ξέχασε να πάρει ακόμη και τα κέρδη του.

 Ο ίδιος ο τραγουδιστή δήλωσε σχετικά:«Αμέσως μετά τα τελευταία live, σε αίθουσα ειδική για χαρτιά, έτσι για να περάσει η ώρα, ύστερα από προτροπή κάποιων φίλων, παίζαμε με άλλα δέκα άτομα ένα είδος κουμ καν που παίζουν στην Αυστραλία και το λένε “γύφτικο”. Ωστόσο, το τονίζω, ότι πουθενά στην αίθουσα δεν έγραφε απαγορεύεται να παίζεις με χρήματα. Εμείς κάναμε την πλάκα μας αμέριμνοι. Άλλωστε παίζαμε δέκα ευρώ την παρτίδα

pokerlobby.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: