Στείλτε μας το άρθρο σας και θα αναρτηθεί αυτόματα! Τον τίτλο βάλτε τον στο Subject.

Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2010

MEDIANEWS = YOUR NEWS


Τηλεοπτικές και μιντιακές ειδήσεις με ξεχωριστό ενδιαφέρον που είδε, διάβασε ή άκουσε ο ΜΙΝΤΙΑΚΙΑΣ  σε εφημερίδες , blogs , εκπομπές και περιοδικά.

  • 3 επαγγελματικούς στόχους έχει θέσει από εδώ και πέρα ο Πρετεντέρης  . Ή να πάει στην θέση του Παναγιωτόπουλου στο Mega, ή να πάει στην θέση του Παπαχελά στην Καθημερινή ή να ανοίξει δική του εφημερίδα με βασικό χρηματοδότη ένα "φίλο από τα παλιά". Τον επιχειρηματία-φαρμακοβιομήχανο Παύλο Γιαννακόπουλο. ( blog fimotro)
  • Νέα δεδομένα στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου του Alter έως και 120 εκατ. ευρώ . Σύμφωνα με πληροφορίες το ενδιαφέρον  κατά αρχή ελλήνων  επενδυτών και ενός ξένου ομίλου πιθανότατα αμερικανικού στούντιο, ως ένδειξη εμπιστοσύνης στην καλή πορεία ,σε επίπεδο ποσοστών των τομέων του προγράμματος και της ενημέρωσης. Προυπόθεση για την είσοδο είναι η διατήρηση του ίδιου managment , υπό τον Κώστα Γιαννίκο. ( εφ. ΠΑΡΟΝ)
  •  «ΕΛΕΝΑ ΑΚΡΙΤΑ «Το μόνο ατόπημα που δεν έχω κάνει ακόμα είναι δελτίο ειδήσεων ή σχολιασμό σε δελτίο». Σχολιασμό; Δεν είναι κακή ιδέα. Σίγουρα ο λόγος της θα έχει μεγαλύτερο ενδιαφέρον από κάποιων γνωστών τηλεσχολιαστών. Ονόματα δεν λέω, καριέρες δεν θίγω..» (περιοδικό Tv Victims, της Μαρίνας Πετρούτσου) 
  • «Ράδιο αρβύλα (ή κρυφός καημός της Μάγδας Παπαγιάννη) ήταν η είδηση πως η Ελένη Καλογεροπούλου αναλαμβάνει συμπαρουσιάστρια του «Καλημέρα Ελλάδα» του Γιώργου Παπαδάκη. Σε καμία περίπτωση. Ίσως να κάνει κάποια ρεπορτάζ η εκλεκτή συνάδελφος.» (εφημερίδα Realnews, της Ντέπυ Γκολεμά).
  • Μετακομίζουν στο ΣΚΑΙ Λυριτζής - Οικονόμου , όπως και η Πόπη Τσαπανίδου. Οι πρώτοι θα παραμείνουν στην ίδια ζώνη ( και με τον ίδιο αρχισυντάκτη) , ενώ η δεύτερη το σκέφτεται για το κεντικό δελτίο , αλλά μπορεί να τη δούμε και πάλι στη ζώνη 10 - 12 .Κοινή συνενέση τα διαζύγια της ερτ με τους παραπάνω τηλεαστέρες οι οποίοι εθίγησαν όταν οι οικονομικές τους απολαβές βγήκαν στην δημοσιότητα και ένιωσαν εκτεθειμένοι ( tv weekend , Alter)
  • Ο Θανάσης Παπαγεωργίου και ο Γιώργος Γαμπρίτσιος θα είναι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου το δίδυμο που θα αναλάβει την ηγεσία της κρατικής ραδιοτηλεόρασης.Ο πρώτος στη θέση του προέδρου και ο δεύτερος ως διευθύνων σύμβουλος, εκτός και αν κάτι αλλάξει ως την ανακοίνωση της νέας ηγεσίας από τον υπουργό Πολιτισμού , Π. Γερουλάνου. Η επίσημη αναγγελία των δύο προσώπων θα καθυστερήσει κι άλλο, αφού αναζητούνται και τα πρόσωπα που θα στελεχώσουν το νέο διοικητικό συμβούλιο της ΕΡΤ. (εφ. ΠΑΡΟΝ)

Δεν υπάρχουν σχόλια: