Στείλτε μας το άρθρο σας και θα αναρτηθεί αυτόματα! Τον τίτλο βάλτε τον στο Subject.

Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2009

ΣΚΕΨΕΙΣ , ΛΕΞΕΙΣ , ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!!!


Όταν ο χρόνος ετοιμάζεται να σου πει bye-bye και goodbye , είθισται να κάνεις τον απολογισμό των πεπραγμένων σου. Ένα μίνι απολογισμό της διαδικτυακής μου περιπέτειας στη bloggόσφαιρα θα επιχειρήσω κι εγώ απόψε. Μόνο που θα 'χει μια ιδιαιτερότητα. Θα περιλαμβάνει μόνο ευχαριστώ.
Αρχίζω αμέσως!!!. Ένα  μεγάλο ευχαριστώ στον συνδιαχειριστή του blog  -και φίλο μου - seawolf  για όλες τις υπηρεσίες του στο blog , και ιδίως όσες σχετίζονται με το σχεδιασμό και την εικόνα του ιστολογίου.
Ένα επίσης μεγάλο ευχαριστώ στην cranberry - το νέο αίμα του blog- και ένα μεγάλο μπράβο για τη μεθοδικότητα και την εργατικότητα που επιδεικνύει.
Ένα ξεχωριστό ευχαριστώ στην επίτιμη σχολιάστρια του blog joan για τα εύστοχα και ζουμερά της σχόλια.
Ένα τεράστιο , XXL, huge ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου στην pecora nera. ΓΙΑ ΟΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Το πιο μεγάλο ευχαριστώ το χρωστώ σ' εσας , που μέσα σε 2 μήνες μας αγκαλιάσατε , μας αγαπήσατε και μας κρατάτε καθημερινή παρέα. Thanks a lot!!!


Καλή χρονιά σ' όλους , με υγεία , αγάπη  και  χαρά σ' ολο τον κόσμο. Και μια μαντινάδα για το καλό:
 






Ο νέος χρόνος που’ ρχεται χαρές πολλές να δώσει κι αν ήταν λίγες του παλιού να σας τις συμπληρώσει!

ΤΟ 2010 ΥΠΟΔΕΧΤΗΚE ΚΑΙ ΤΟ ΧΟΝΓΚ ΚΟΝΓΚ


ΑΝΤΙΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ...

από το mediablog

Ξημερώνει παραμονή Πρωτοχρονιάς! Μιας πρωτοχρονιάς που δε θα γιορτάσω. Πενθώ. Ούτε τα Χριστούγεννα γιόρτασα. Με έτρωγε η αγωνία, όπως όλους τους συναδέλφους στην εφημερίδα… Δεν πίστευα όμως ότι θα φύγει! Έλεγα «θα γυρίσει». Γιατί ήταν πεισματάρης. «Πάντα έκανε το δικό του» έλεγα, «και τούτη τη φορά δεν θα περάσει το κακό. Θα το νικήσει»! Το «κακό» όμως, μεγάλωσε, γιγαντώθηκε. Τον ξεπέρασε.
Το  μυαλό μου βουίζει. Το δάκρυ που επιμένει να μην σταματά  εδώ και ώρες, θολώνει τα μάτια μου και δεν διακρίνω καλά τα πλήκτρα… Στ’ αυτιά μoυ ηχούν ακόμη τα Κρητικά που επέλεξαν τη νύχτα συνάδελφοι δημοσιογράφοι στον FLASH αποτίνοντας φόρο τιμής στον αγαπημένο των ακροατών τους. Το Νίκο. Τον Κακαούνα. Το αφεντικό μου.
Θέλω  να πω γι αυτόν… και το κάνω σε αυτό το μπλογκ, που με φιλοξένησε αρκετές φορές. Απόψε, που χάθηκε.
Κάπου μέσα Νοέμβρη, μας  αποχαιρέτισε ένα  μεσημέρι λέγοντας «προσευχηθείτε παιδιά να ξυπνήσω  από την εγχείρηση».
Χτυπήσαμε όποιο ξύλο βρέθηκε  μπροστά μας και  τον μαλώσαμε.
«Φυσικά και θα ξυπνήσεις, έχουμε δουλειά εδώ» του είπαμε. «Μια εγχείρηση ρουτίνας είναι. Σιγά! Όλοι την κάνουνε»! . Γέλασε κι έφυγε.
Ξύπνησε. Η εγχείρηση πήγε καλά και σε καμιά  δεκαριά μέρες  επανήλθε στην εφημερίδα…

Λίγες μέρες μετά όμως, ξημέρωμα τον πήγε ξανά στον Ευαγγελισμό ο πιστός του Μπάμπης, ο συνάδελφός μας. Ένιωθε φρικτούς πόνους. Λίγο πριν τη γιορτή του ήταν…
Μετά  από καμιά εβδομάδα, με πήρε τηλέφωνο να του πω τις τηλεθεάσεις  των πολιτικών  «τοκ σόου» της  Δευτέρας. Ρώτησα πώς είναι.  «Τρεις εγχειρήσεις έκανα» μου είπε. Δεν τον άκουσα χάλια.
Λίγες μέρες μετά, τον  χτύπησε ενδονοσοκομειακή λοίμωξη, έμαθα. Κι έκαναν αρχή οι εντατικές!  Και οι καταστολές! «Τον έχουν στην εντατική να τον περιποιούνται καλύτερα» μου είπε ο συνάδελφος. Πρώτη φορά το άκουγα αυτό!
Τρωγόμουν μόνη μου, γιατί αυτές  οι ενδονοσοκομειακές  λοιμώξεις έχουν  φάει πολύ κόσμο, κι εγώ, δεν καταλαβαίνω, ή, δεν θέλω να καταλάβω γιατί συμβαίνουν!  Δεν ξέρω στο εξωτερικό  τι γίνεται, αλλά…  στην Ελλάδα, παρά είναι  συχνές … οι λοιμώξεις!
Η οικογένεια αποφάσισε  να αλλάξει νοσοκομείο, τον πήγαν στο  ΙΑΣΩ GENERAL… διασωληνωμένο πριν τρεις τέσσερις μέρες. Και δεν συνήλθε ποτέ.  Έφυγε Τετάρτη βράδυ.
Πρώτη νύχτα απόψε, χωρίς  ελπίδα για αύριο ότι αντέχει ακόμη… Δεν ξέρω πως να τη διαχειριστώ. Πέφτω να κοιμηθώ και βλέπω έναν εφιάλτη… ότι πέφτω σε απύθμενο κενό! Τινάζομαι, σηκώνομαι, και ανοίγω πάλι τον υπολογιστή. Να δω τα μπλογκ. Δε θέλω να το πιστέψω.  Όμως, θαύματα δεν γίνονται. Η αλήθεια είναι πάντα εκεί, πικρή και με χαντακώνει.
Το  μυαλό μου πάει σε ένα βιβλίο της  Μαρίας  Ιορδανίδου…  «Σαν τα τρελά πουλιά»… Το έγραψε να εξιστορήσει  πώς έφευγαν οι ομογενείς κυνηγημένοι από τη Μικρά Ασία… Που έτρεχαν πέρα δώθε και δεν ήξεραν κατά πού να κόψουν. Έτσι ακριβώς νιώθω. Σαν τρελό πουλί!
Η οικογένειά του, οι κόρες  του, έχασαν έναν υπέροχο γιο, πατέρα και παππού… Εγώ – και μάλλον όλοι εμείς στην εφημερίδα-  χάσαμε τον κόσμο μας.
Δέκα  χρόνια έκλεισα κοντά  του. Κάναμε καιρό  να μάθουμε ο ένας τα χούγια του άλλου. Τα μάθαμε όμως και συμβιώσαμε καλά.
Του έλεγα «Είστε σταρ, κι εμείς τρώμε  ψωμί από το σταριλίκι σας».
Γέλαγε.  Έτσι ήταν όμως. Σταρ της δημοσιογραφίας.  Δεν ξέρω αν υπάρχει  άλλος.  Δεν ξέρω ακόμη αν θα υπάρξει  εκδότης εφημερίδας, να μη δίνει ούτε  απλό διαφημιστικό ένθετο και να πουλάει 30.000 φύλλα. Τόσα πούλαγε το Καρφί. Βρέξει χιονίσει.
Η εφημερίδα λειτουργούσε σαν καλοκουρδισμένο  ρολόι. Είχε καταφέρει  να μαζέψει κοντά  του  ανθρώπινο  υλικό από τα λίγα. Το είχε φτιάξει στα μέτρα του… άοκνους εργάτες της δουλειάς. Και εξαιρετικής απόδοσης . Όλοι.  Από τον κορυφαίο έως τον τελευταίο.
Κι  ήταν έτσι όλοι, γιατί  ο Νίκος ο Κακαούνης – έτσι αποκαλούσε ενίοτε το εαυτό του» ήταν εξαιρετικό αφεντικό. Έντιμος, κιμπάρης άνθρωπος. Μας νοιαζόταν. Ούτε μισή φορά στα 10 χρόνια δεν καθυστέρησε να μας πληρώσει. Αντιθέτως. Μας στάθηκε σε όλες τις ανάγκες μας…
Αυτή  είναι η άλλη πλευρά «του δημοσιογράφου  του απλού ανθρώπου»  που είπε η Άννα Διαμαντοπούλου, έξω  από το Νοσοκομείο. Του λαοφιλή Νικόλα.
Πολύ  νωρίς μας τον  πήραν «οι λοιμώξεις»!  Κι αυτό, δε θα το ξεχάσει ποτέ κανείς μας.
Δεν μπορώ να πω ούτε «Ζωή σε λόγου μας», ούτε «Να ζήσουμε  να τον θυμόμαστε». Γιατί ήταν μια  προσωπικότητα μεγατόνων  και δεν ξεχνιέται. Ποτέ δε θα ξεχαστεί.
ΕΙΡΗΝΗ

ΤΟ 2010 ΥΠΟΔΕΧΤΗΚΑΝ ΗΔΗ Η ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ ΚΑΙ Η ΝΕΑ ΖΗΛΑΝΔΙΑ

ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ - ΣΙΔΝΕΙ


ΝΕΑ ΖΗΛΑΝΔΙΑ

ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΩΡΑΣ!!!


Δώδεκα ώρες πριν από μας αλλά και δέκα ώρες μετά από μας θα υποδεχθεί ο πλανήτης τη νέα χρονιά.


Νησί των Χριστουγέννων

Υποδέχεται πρώτο τη νέα χρονιά

Δώδεκα ώρες πριν από μας, το Κιριτιμάτι (το νησί των Χριστουγέννων) είναι το πρώτο κατοικημένο μέρος της Γης που θα κάνει Πρωτοχρονιά.
Το Κιριτιμάτι είναι μια μικρή ημιαυτόνομη κτήση της Αγγλίας με έκταση 135 km² και πληθυσμό 1.402 κατοίκων. Η Νήσος των Χριστουγέννων είναι ουσιαστικά μια ατόλλη στον Ειρηνικό Ωκεανό, στα βόρεια Νησιά Γραμμής Ισημερινού. Το Κιριτιμάτι ανακαλύφθηκε στις 24 Δεκεμβρίου 1777 από τον Καπετάνιο Τζέιμς Κουκ. Κιριτιμάτι είναι ο Γκιλμπερτιανός συλλαβισμός για τα Χριστούγεννα (στα Γκιλμπερτιανά, τη μοναδική γλώσσα που ομιλείται στο νησί, ο συνδυασμός «τι» προφέρεται ως «ς», έτσι το Κιριτιμάτι προφέρεται κη-ρης-μας).
Η Νέα χρονιά κάνει «ποδαρικό» στο Νησί των Χριστουγέννων την Πέμπτη, στις 12.00 το μεσημέρι (ώρα Κύπρου).

Στη συνέχεια, τη νέα χρονιά γιορτάζουν, στις 2.00 (ώρα Κύπρου), οι Νεοζηλανδοί, στις 4.00 το απόγευμα στη Μελβούρνη και στις 6.00 το απόγευμα (ώρα Κύπρου) στο Σίδνεϊ, οι Αυστραλοί.
Στις 6.00 το απόγευμα (ώρα Κύπρου), μαζί με τους Αυστραλούς θα υποδεχτούν τη νέα χρονιά στη Μαλαισία, την Κίνα, το Χογκ-Κονγκ και τη Σιγκαπούρη, ενώ στην Ταϊλάνδη θα κάνουν Πρωτοχρονιά πέντε ώρες πριν από εμάς.
Στις δέκα το βράδυ θα γιορτάσουν την πρώτη μέρα του νέου χρόνου στη Σενεγάλη, το Κατάρ και τα Αραβικά Εμιράτα, ενώ μια ώρα πριν από μας η καινούργια χρονιά θα ανατείλει στην Τανζανία.
Μετά την Τανζανία έχουμε εμείς σειρά για να γιορτάσουμε την Πρωτοχρονιά μαζί με τη Νότιο Αφρική, την Τουρκία, τη Βουλγαρία, το Ισραήλ, την Αίγυπτο, τη Συρία την Ιορδανία και το Λίβανο.
Μια ώρα μετά από μας γιορτάζουν το Παρίσι, το Βέλγιο, η Κροατία, η Γερμανία και η Αλγερία, ενώ δύο ώρες μετά από εμάς γιορτάζουν την Πρωτοχρονιά στο Λονδίνο, την Ιρλανδία και τη Σενεγάλη.
Η Βενεζουέλα θα γιορτάσει Πρωτοχρονιά στις 6.00 το πρωί (ώρα Κύπρου) της Παρασκεύης, στις 7.00 το πρωί (ώρα Κύπρου) της Παρασκεύης ο Καναδάς, η Βοστόνη και η Ουάσιγκτον για να φτάσουμε στις 10 το πρωί της Παρασκευής στο Λος Άντζελες και το Σαν Φρανσίσκο.

Το τελευταίο σημείο που γιορτάζεται η Πρωτοχρονιά 12 ώρες μετά από εμάς είναι το Νησί του Πάσχα που οι σημερινοί κάτοικοί του το ονομάζουν Ράπα Νούι. Είναι νησί της Πολυνησίας που βρίσκεται στον Ειρηνικό και είναι επαρχία της Χιλής. Έχει έκταση 163 km2 και πληθυσμό περίπου 2.270 κατοίκους και βρίσκεται σε απόσταση περίπου 3.800 χιλιομέτρων από τις ακτές της Χιλής.
sigmalive.com

ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ!!!


Ένα εκατομμύριο άνθρωποι θα συγκεντρωθούν απόψε στην Πύλη του Βραδεμβούργου, στο κέντρο του Βερολίνου, για να γιορτάσουν τον ερχομό της νέας χρονιάς, ανακοίνωσαν οι οργανωτές των εκδηλώσεων.
Τρεις τεράστιες σκηνές που θα φιλοξενήσουν πολλά μουσικά συγκροτήματα και έξι πίστες για όσους θέλουν να χορέψουν έχουν στηθεί ανάμεσα στην Πύλη του Βραδεμβούργου και στη Στήλη της Νίκης στο πάρκο Τιεργκάρτεν, ενώ περίπου 200 πάγκοι σε όλη τη διαδρομή θα προσφέρουν λουκάνικα, ζεστό κρασί και γλυκά.
Ακριβώς τα μεσάνυχτα τον ουρανό του Βερολίνου θα φωτίσουν επί δέκα λεπτά πυροτεχνήματα.
Περίπου 600 αστυνομικοί βρίσκονται ήδη στην περιοχή και οι οργανωτές έχουν ζητήσει από τους επισκέπτες να μην φέρουν μαζί του μπουκάλια, ποτήρια ή πυροτεχνήματα.

Η ΠΙΟ ΖΕΣΤΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ 100 ΧΡΟΝΩΝ!!!

ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 22 ΒΑΘΜΟΥΣ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ Ο ΥΔΡΑΡΓΥΡΟΣ
ΧΑΛΑΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ  ΑΠΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ


H KOΡΗ ΤΗΣ TERRY HATCHER


ΟΙ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΡΦΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΚΑΟΥΝΑΚΗ

Ο ΝΙΚΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ



ΕΦΥΓΕ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 30 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2009
ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ 71 ΕΤΩΝ
ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ "ΣΤΟ ΚΑΡΦΙ" ΧΑΣΑΜΕ ΕΝΑ ΘΑΥΜΑΣΙΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΠΟΛΥΤΙΜΟ ΦΙΛΟ.
ΘΑ ΤΟΝ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ.

ΑΝΑΔΡΟΜΗ ΣΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΟΥ ΦΕΥΓΕΙ


Ο GUMMY BEAR ΛΕΕΙ ΤΑ ΚΑΛΑΝΤΑ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΣ!!!


ΚΑΛΑΝΤΑ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗ ΡΟΔΟ!!!


ΠΟΝΤΙΑΚΑ ΚΑΛΑΝΤΑ !!!

ΤΑ ΚΑΛΑΝΤΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ!!!!!!


ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΑ ΚΑΛΑΝΤΑ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΩΝ!!!


ΤΑ ΚΑΛΑΝΤΑ ΤΗΣ ΧΙΟΥ!!!


ΚΑΛΑΝΤΑ ΚΑΠΑΔΟΚΙΑΣ ΚΑΙ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ!!!


ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΑ ΚΑΛΑΝΤΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ!!!


ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ !!!! ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!!!

Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2009

ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΚΑΚΑΟΥΝΑΚΗ


Ο Πρωθυπουργός, Γιώργος Α. Παπανδρέου, έκανε την ακόλουθη δήλωση για τον θάνατο του Νίκου Κακαουνάκη:
    «Ο Νίκος Κακαουνάκης έγραψε τη δική του προσωπική ιστορία στην δημοσιογραφία, στον Τύπο, στο ραδιόφωνο, στην τηλεόραση.
    Ήταν ένας χαρισματικός άνθρωπος και εκπρόσωπος μιας γενιάς δημοσιογράφων που ταυτίστηκαν με το ρεπορτάζ και την έρευνα. Δεν έπαψε ποτέ να αγωνίζεται για αυτά που πίστευε. Και οι αγώνες του για τη Δημοκρατική Παράταξη τον κατέστησαν προνομιακό συνομιλητή με τους απλούς καθημερινούς συνανθρώπους μας, που επιζητούσαν να ακουστεί η φωνή τους. Αυτό προσπάθησε να πετύχει και με το δημιούργημά του, «Το Καρφί», για το οποίο ήταν περήφανος. Είχε άποψη και την έλεγε πάντα χωρίς φόβο. Στην οικογένειά του εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια».

  

ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ Ο ΝΙΚΟΣ ΚΑΚΑΟΥΝΑΚΗΣ


Έχασε τη μάχη με τον θάνατο, στις 21:00, ο δημοσιογράφος και εκδότης της εφημερίδας ''στο καρφί'' Νίκος Κακαουνάκης.
Σαφείς υπόνοιες για ιατρικά λάθη άφησαν συνεργάτες και μέλη της οικογένειας του γνωστού δημοσιογράφου.
Την τελευταία του πνοή άφησε το βράδυ της Τετάρτης ο γνωστός δημοσιογράφος Νίκος Κακουνάκης στο ΙΑΣΩ GENERAL, όπου νοσηλευόταν το τελευταίο διάστημα.
Νωρίτερα, συνεργάτες και μέλη της οικογένειας του δημοσιογράφου είπαν το NewsIt ότι ο Νίκος Κακαουνάκης μπήκε στον Ευαγγελισμό για μια εγχείρηση ρουτίνας που ήταν αφαίρεση πολύποδα στο έντερο. Όμως, μετά την επέμβαση παρουσίασε σοβαρές επιπλοκές.
Η ραγδαία επιδείνωση της κατάστασής του, οδήγησε τους γιατρούς του Ευαγγελισμού να τον μεταφέρουν στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Η πορεία της υγείας του χειροτέρευε, με αποτέλεσμα η οικογένεια να αποφασίσει την άμεση έξοδό του από τον Ευαγγελισμό, και την μεταφορά του στο ΙΑΣΩ GENERAL.

TI ΑΠΑΝΤΟΥΝ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΥ
"Δεν έγινε κανένα λάθος, απλώς ο κ.Κακαουνάκης ήταν άτυχος", απαντούν οι γιατροί του Ευαγγελισμό, που χειρούργησαν τον γνωστό δημοσιογράφο, πριν καταλήξει διασωληνωμένος στο ΙΑΣΩ GENERAL.
Όπως εξηγούν: ως ασθενής με ήδη βεβαρημένο ιατρικό ιστορικό, ήδη κατά το πρώτο χειρουργείο αφαίρεσης πολύποδα, παρουσίασε μια σπάνια νέα ασθένεια, την οποία όχι μόνο ο αδύναμος οργανισμός του δεν μπόρεσε να αντιμετωπίσει, αλλά κυρίως πρόκειται για ένα σπάνιο σύνδρομο που έχει εμφανιστεί μόλις 60 φορές ως περιστατικό σε όλον τον κόσμο!
Οι γιατροί του Ευαγγελισμού οδηγήθηκαν σε τρία διαδοχικά χειρουργεία, προκειμένου να αντιμετωπίσουν την νέα ασθένεια, που παρουσίαζε συνεχώς μεταλλάξεις και επιπλοκές.
Σε συνδυασμό με την πολυπλοκότητα της ήδη βεβαρημένης του κατάστασης, οι θεράποντές του – μετά από ειδικό ιατρικό συμβούλιο, παρουσία της οικογένειας Κακαουνάκη – οδηγήθηκαν στην ανάγκη και ενός τετάρτου χειρουργείου. Χειρουργείο όμως που αποφάσισε η οικογένεια να το κάνει στο ΙΑΣΩ GENERAL, παρουσία όμως και χειρουργού από τον Ευαγγελισμό.
Ωστόσο, η οικογένεια του είχε στείλει τον ιατρικό φάκελό του στο γνωστό νοσοκομείο John Hopkins.
newsit.gr

ΕΤΣΙ ΕΞΗΓΟΥΝΤΑΙ ΟΛΑ!!!


Ο δήμαρχος ( μιλάμε για μεγάλη προσωπικότητα) του Πειραιά , κ. Φασούλας δεν ενδιαφέρεται για το σκουπιδαριό και τη γενικότερη εικόνα του πρώτου λιμανιού της χώρας γιατί απλούστατα δεν τη βλέπει. Κουράστηκε βλέπετε από τα εξαντλητικά 3ωρα ( κι αν) στο δήμο και πήγε να παραθερίσει στις Η.Π.Α. Του στέλνουμε τα φιλιά μας ( και τις μούντζες μας...).

ΡΕΒΕΓΙΟΝ ΜΕ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΣΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΤΑΜΠΛ ΝΤΟΤ ΣΤΑ ΝΥΧΤΕΡΙΝΑ ΜΑΓΑΖΙΑ


ΝΕΚΡΟΣ ΒΡΕΘΗΚΕ ΤΕΛΙΚΑ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΑΓΓΑΙΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 3 ΗΜΕΡΕΣ


Νεκρός μέσα στο αυτοκίνητο του, στην παραλία Σαρακηνών του Δήμου Ελευθερίου Καβάλας, βρέθηκε απόψε στις 9, ο δήμαρχος Παγγαίου Τριαντάφυλλος Κουκούδης, 46 ετών, τα ίχνη του οποίου είχαν χαθεί την περασμένη Κυριακή.
 Τότε, όπως είπε ο αδερφός του στην αστυνομία, έφυγε με το αυτοκίνητό του επικαλούμενος επαγγελματικά ραντεβού. Έκτοτε δεν είχει δώσει σημεία ζωής.
Σύμφωνα, μάλιστα, με πληροφορίες από την Αστυνομία, το πτώμα του 46χρονου βρέθηκε στο πορτ μπαγκάζ του αυτοκινήτου του, στην παραλιακή περιοχή της Τούζλας και έφερε τραύμα στο κεφάλι από πυροβόλο όπλο.
Σημειώνουμε πως τις τελευταίες μέρες ήταν σε εξέλιξη έρευνα των αρχών σχετικά με  έλλειμμα των 700.000 ευρώ που παρουσιάστηκε στο ταμείο του δήμου.

ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ...ΜΕΛ ΓΚΙΜΠΣΟΝ


Εκατοντάδες άνθρωποι διαδήλωσαν έξω από φυλακή στο Μεξικό εναντίον του Mel Gibson, επειδή συμφώνησε με τις αρχές της χώρας να μεταφέρουν τροφίμους σε άλλη φυλακή, για να γυρίσει την ταινία του.

Οι συγγενείς των φυλακισμένων είναι εξαγριωμένοι, γιατί υποστηρίζουν ότι είναι δύσκολο να τους επισκέπτονται σε άλλη φυλακή.

Πηγή: www.star.gr

"TA MAΘΑΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΟΡΓΚΑΝ";

Μια κωμική περιπέτεια που περιμέναμε καιρό με τους Χιου Γκραντ και Σάρα Τζέσικα Πάρκερ έρχεται να μας ξεσηκώσει.

Οι Πολ και Μέρυλ Μόργκαν είναι ένα δυναμικό ζευγάρι της Νέας Υόρκης, που ενώ είναι πολύ επιτυχημένοι επαγγελματικά και κοινωνικά, μεταξύ τους έχουν αποξενωθεί. Κατά τη διάρκεια της προσπάθειάς τους να σώσουν τον γάμο τους, έχουν την ατυχία να γίνουν μάρτυρες σε έναν φόνο και αναγκάζονται να μπουν σε πρόγραμμα προστασίας μαρτύρων και να μετακινηθούν σε μια μικρή πόλη της αμερικανικής επαρχίας.

Αναγκασμένοι να κυκλοφορούν με ψεύτικα ονόματα, δυσκολεύονται να προσαρμοστούν, αλλά τελικά με ένα μαγικό τρόπο και κάτω από όλη αυτή την πίεση αναθεωρούν τις απόψεις τους για την ζωή και έρχονται πιο κοντά.

Στις 7 Ιανουαρίου στους κινηματογράφους!

Πηγή: www.star.gr


ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΓΙΑ ΤΟ ΡΕΒΕΓΙΟΝ!!


Νωρίς, το βράδυ του ρεβεγιόν κάντε ένα αφρόλουτρο με χλιαρό νερό ( όσο μπορείτε ) για να μην χαλάσει το χτένισμα από τους υδρατμούς. Κάντε αποτρίχωση και ένα απαλό peeling στο δέρμα. Μετά απλώστε άφθονο boby lotion και…ήρθε η ώρα του μακιγιάζ.
Αφού απλώσετε το make up, πάνω από την ενυδατική κρέμα, βεβαιωθείτε ότι έχετε καλύψει και τις δύσκολες περιοχές, όπως είναι στις ρίζες των μαλλιών, στα αυτιά, στον λαιμό. Στη συνέχεια πάρτε μπροστά τις παλλέτες σας. Η βραδιά επιβάλλει έντονο μακιγιάζ σε ιριδίζουσες αποχρώσεις.Τα must χρώματα του χειμώνα είναι: καφέ, γκρι, μαύρο, μωβ, πετρόλ, ενώ για τα χείλη επιλέγουμε γυαλιστερά lip gloss σε χρώμα ροζ, μπεζ ή τελείως διάφανο. Ωστόσο, η επιλογή των χρωμάτων πρέπει να είναι ανάλογη με το ντύσιμο και τα χρώματά σας. Δηλαδή, εάν επιλέξετε να φορέσετε μαύρο φόρεμα μπορείτε να παίξετε με τα χρώματα, ενώ εάν φορέσετε ένα κόκκινο φόρεμα οι επιλογές είναι περιορισμένες. Ας πούμε, μπορείτε να περάσετε ανοιχτόχρωμη σκιά στα μάτια, αρκετή μάσκαρα και μία λεπτή γραμμή eyeliner στο κινητό βλέφαρο και να βάψετε τα χείλη κατακόκκινα. Να θυμάστε τον κανόνα που λέει ότι, όταν τα μάτια είναι έντονα τα χείλη πρέπει να είναι απαλά, και το αντίστροφο. Τέλος, μη ξεχάσετε το consealer για να δώσετε φωτεινότητα στα μάτια και το ρουζ. Για τέλειο αποτέλεσμα που διαρκεί ταμπονάρετε με πούδρα.
Εν συνεχεία, ντυθείτε προσεκτικά και βάλτε δυο-τρεις σταγόνες από ένα ωραίο άρωμα. Εάν το αποτέλεσμα δεν είναι υπερβολικό και το ρούχο το επιτρέπει μπορείτε να βάλετε εντυπωσιακά κοσμήματα. Είστε έτοιμες να καταπλήξετε τα πλήθη!
www.woman-on-top.gr

TA XTENIΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ 2010







Τα χτενίσματα έχουν εξελιχθεί από πέρυσι και είναι πιο συναρπαστικό. Οι υφές και τα σχήματα είναι πιο τολμηρά και πιο δραματικά από ποτέ και η τάση στα χρώματα είναι κόκκινα και ροζ. Βλέπουμε ακόμη επιρροή ρετρό από το 50 και νωρίτερα, καθώς επίσης και 80 του πανκ ροκ στυλ λήψης μια μεγάλη επιστροφή. Έτσι για το 2010, αν είστε τολμηρές και με αυτοπεποίθηση ή προτιμάτε τις πιο σοβαρές και ρομαντικές κουπ, θα βρείτε αυτό που σας ταιριάζει.
Κοντή γραμμή
Τα κοντά μαλλιά είναι η μεγαλύτερη τάση της νέας σεζόν. Ειδικά εάν θέλετε να δείχνετε νεότερες η κοντή κουπ θα το πετύχει αυτό.
Μπορείτε να δημιουργήσετε νέα εμφάνιση με έντονο κόψιμο ακόμα και με ίσια γραμμή στο πλάι. Μπορείτε επίσης να παίξετε με φιλάρισμα για να κάνετε περιοχές του προσώπου σας, να ξεχωρίζουν ή να ελαχιστοποιούντε.
Το έντονο φιλάρισμα είναι ιδιαίτερα κολακευτικό για στρογγυλά και τετράγωνα πρόσωπα, και μπορεί να συμβάλει στην εξισορρόπηση των υψηλών ζυγωματικών. Κάντε μύτες ι ακριβώς πάνω από το επίπεδο των φρυδιών για μια σύγχρονη, προηγμένη ματιά.
Μεσαία γραμμή
Είναι στη μόδα το στυλ που θυμίζει Άγγελους του Τσάρλι. Ζητήστε από τον κομμωτή σας να σας φιλάρει τα μαλλιά για περισσότερο όγκο. Πάρτε για παράδειγμα την Τζένιφερ Άνιστον. Ίσια γραμμή αλλά με όγκο. Ακόμα και εσείς που προτιμάτε τις μπούκλες θα δώσετε μια πιο ξεκάθαρη γραμμή και όχι ατημέλητη.
Μακριά γραμμή
Τα μακριά μαλλιά παραμένουν στην κορυφή. Ίσια ή σγουρά. Το μόνο που θέλει το 2010 είναι να δείχνουν φυσικά όχι με πολύ όγκο. Ναι στις μπούκλες αλλα με φυσική όψη όχι στην περμανάντ
΄Οποια γραμμή και αν επιλέξετε τα μαλλιά θα πρέπει να είναι σε άριστη κατάσταση λεία και γυαλιστερά. Πάντα να χρησιμοποιείτε προστατευτικό θερμότητας
Αποχρώσεις όπως στους τόνους χαλκού ή ακόμα και ανοιχτό ροζ, μπορεί να έχουν το τέλειο αποτέλεσμα
Παρατηρούμε επίσης μια αύξηση του στυλ τύπου emo. Το σίγουρο πάντως είναι οτι το 2010 θα έχει μια πανκ ροκ ματιά το μόνο που χρειάζεστε είναι λακ, χρώμα και τη φαντασία σας!

ΤΟ FAME ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ....

Αν και έχουν περάσει αρκετά χρόνια απο το πρώτο FAME μιας και οι γονείς των περισσότερων απο εμάς το έζησαν ως τηλεοπτική σειρά το θέμα ακόμη και σήμερα τραβάει τους νέους...
και γιατί όχι??
ταλέντα που προσπαθούν να ξεχωρίσουν στον καλλιτεχνικό τομέα,με τις νεανικές τους ανησυχίες,τους έρωτες και τα τις εντάσεις...
η σύγκριση δική σας...εγώ δηλώνω fan και των 2 πάντως...
FAME 1982

FAME 2009

MYΣΤΙΚΗ ΣΥΝΟΔΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ!!!


Ακούγεται σαν χολιγουντιανή ταινία καταστροφής όπως το «2012» ή ο «Αρμαγεδδών», αλλά ρώσοι επιστήμονες πιστεύουν ότι η Γη βρίσκεται σε μεγάλο κίνδυνο και αναλαμβάνουν μέτρα για την αντιμετώπιση του!
Συγκεκριμένα, οι ρώσοι επιστήμονες θα πραγματοποιήσουν σύντομα σύνοδο κεκλεισμένων των θυρών για να εξετάσουν πως θα αποφευχθεί η πτώση στη Γη γιγαντιαίου αστεροειδή σε 26 χρόνια, ανακοίνωσε την Τετάρτη ο επικεφαλής της ρωσικής Υπηρεσίας Διαστήματος, Ανατόλι Περμίνοφ.
"Το επιστημονικοτεχνικό συμβούλιο μας θα συναντηθεί σύντομα κεκλεισμένων των θυρών για να εξετάσει τι μπορούμε να κάνουμε" για να μην επιτρέψουμε ο αστεροειδής Αποφις να καταστρέψει μέρος του πλανήτη Γη το 2036, δήλωσε ο Περμίνοφ στον ραδιοσταθμό "Φωνή της Ρωσίας".
"Καλύτερα να δαπανήσουμε μερικά εκατομμύρια δολάρια για να δημιουργήσουμε ένα σύστημα που θα αποτρέψει την πτώση του αστεροειδή, παρά να περιμένουμε να συμβεί αυτό και να προκαλέσει το θάνατο χιλιάδων ανθρώπων", πρόσθεσε, χωρίς να δώσει άλλες λεπτομέρειες.
Αν ο αστεροειδής Αποφις, με διάμετρο περίπου 350 μέτρα, χτυπήσει τη Γη κατά το πέρασμα του, που αναμένεται το 2036, η πρόσκρουση θα μπορούσε να δημιουργήσει μια νέα έρημο στο μέγεθος της Γαλλίας, σύμφωνα με το πρακτορείο RIA Novosti.
Από την πλευρά της πάντως, η διαστημική υπηρεσία των ΗΠΑ (NASA), δήλωσε τον Οκτώβριο ότι, σύμφωνα με νέους υπολογισμούς, η πιθανότητα μιας σύγκρουσης μεταξύ του αστεροειδούς και της Γης, το 2036, έχει μειωθεί σημαντικά.
"Νέες τεχνικές υπολογισμού και νέα διαθέσιμα δεδομένα δείχνουν ότι η πιθανότητα ο Αποφις να συγκρουστεί με τη Γη, στις 13 Απριλίου του 2036 μειώθηκε από 1/45.000 στο 1/250.000, είχε αναφέρει η NASA σε ανακοίνωση της Σύμφωνα με το RIA Novosti, ο αστεροειδής θα μπορούσε να περάσει σε απόσταση 30.000 μιλίων από τη Γη το 2029 -δηλαδή πιο κοντά από ότι ορισμένοι γεωστατικοί δορυφόροι- και θα μπορούσε να συγκρουστεί με τον γαλάζιο πλανήτη επτά χρόνια αργότερα.
www.skai.gr

ΤΑ ΣΠΗΛΑΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ


ΣΠΗΛΑΙΟ ΔΙΡΟΥ:


ΣΠΗΛΑΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ:


ΣΠΗΛΑΙΟ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΥ:

ΤΟ ΣΠΗΛΑΙΟ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΥ


Της Γιωτας Mυρτσιωτη
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ. Επί αιώνες η μεγάλη σπηλιά στη λίμνη Καστοριάς είχε ταυτιστεί με τον μύθο του δράκου που φύλαγε άγρυπνα ένα χρυσοχοείο κι έβγαζε από το στόμα του δηλητηριώδεις ατμούς. Πριν από πενήντα χρόνια, οι εξερευνητές προχώρησαν στα βάθη του, φέρνοντας στο «φως» ένα από τα ωραιότερα μνημεία της Φύσης με τα μοναδικής ομορφιάς ασβεστολιθικά συμπλέγματα. Μισόν αιώνα μετά την ανακάλυψή του, το «σπήλαιο του Δράκου», τουριστικά αξιοποιημένο, ανοίγει τις πόρτες του αναδεικνύοντας τον θησαυρό του στο ευρύ κοινό. Την πρόθεση της κυβέρνησης να νικήσει τον δράκο της γραφειοκρατίας για να αναδείξει τον θησαυρό επανέλαβε ο υπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού, κ. Παύλος Γερουλάνος, εγκαινιάζοντας χθες το σπήλαιο του Δράκου, παρουσία του προέδρου της Βουλής, κ. Φίλιππου Πετσάλνικου.

«Ο μύθος του Δράκου που φυλάει το σπήλαιο της περιοχής δεν είναι τελικά απλώς ένας μύθος. Ολοι μας πρέπει να πολεμήσουμε τον δράκο της γραφειοκρατίας, της αναξιοπιστίας και των διαδικασιών για να βρούμε τον θησαυρό, να υλοποιήσουμε το όραμα της πράσινης ανάπτυξης», ανέφερε ο κ. Γερουλάνος. Μολονότι οι ενέργειες για την αξιοποίησή του είχαν ξεκινήσει από τη δεκαετία του ’80 και η άδεια εκδόθηκε το 1998, η ανάδειξή του κατέστη δυνατή με ευρωπαϊκά κονδύλια (2.630.000 ευρώ). Οι εργασίες ολοκληρώθηκαν σε 18 μήνες, υπό την επίβλεψη της Εφορείας Παλαιοντολογίας Σπηλαιολογίας Β. Ελλάδος.

Το σπήλαιο του Δράκου εξοπλισμένο με τα πιο σύγχρονα συστήματα (ανακύκλωσης του αέρα, ελέγχου μετακίνησης των βράχων, παρακολούθησης του διοξειδίου του άνθρακα και του οξυγόνου, μέτρησης θερμοκρασίας και υγρασίας) αποτελεί ένα από τα πιο σύγχρονα σπήλαια των Βαλκανίων. Βρίσκεται στη βόρεια πλευρά της πόλης, στο 2ο χλμ. του παραλίμνιου δρόμου προς τη Μονή της Παναγίας Μαυριώτισσας. Η είσοδός του απέχει 20 μ. από τις όχθες της λίμνης και οι γεωλογικοί του σχηματισμοί έχουν άμεση σχέση με το φυσικό παραλίμνιο τοπίο. «Eίναι το μοναδικό σπήλαιο στην Eλλάδα με λίμνες γλυκού νερού λόγω της εγγύτητας με τη λίμνη της πόλης», αναφέρει ο Δήμαρχος κ. Ιω. Τσαμίσης.

Επτά λίμνες στο εσωτερικόΤο εσωτερικό του περιλαμβάνει 10 χερσαία τμήματα από σταλακτίτες και σταλαγμίτες και επτά λίμνες, η μεγαλύτερη 70 μ. Μια διαδρομή μήκους 300 μ. διατρέχει τις χερσαίες αίθουσες (το κεντρικό της τμήμα καταλήγει σε λίμνες), ενώ τέσσερις λίμνες και τα σταλακτικά συμπλέγματα γίνονται προσβάσιμα με πέντε διαδρόμους - σήραγγες και δύο κατασκευασμένες γέφυρες.

Η έξοδος μέσω τεχνικής σήραγγας 35 μ. λειτουργεί ταυτόχρονα ως μουσειακός χώρος, όπου ο επισκέπτης μπορεί να ενημερωθεί για την ιστορία, τον μύθο, τις φάσεις αξιοποίησης των σπηλαίων. Εκεί θα τοποθετηθούν τα ομοιώματα απολιθωμάτων της αρκούδας των σπηλαίων ηλικίας 10.000 ετών που βρέθηκαν εντός της σπηλιάς.
http://www.kathimerini.gr/

ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΤΗΚΕ Ο ΜΑΝΙΑΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΤΑΞΙ

Την προφυλάκιση του οδηγού ταξί που πυροβολούσε μέσα από το τζιπ του εναντίον ανύποπτων πολιτών διέταξαν την Τετάρτη οι ανακριτικές αρχές.
Ο οδηγός ταξί αποπειράθηκε να σκοτώσει 5 πολίτες στο κέντρο της Αθήνας παραμονές Χριστουγέννων και συνελήφθη την περασμένη Δευτέρα, μετά από πληροφορία που έδωσε συνάδελφός του.
Ο 32χρονος κατηγορούμενος ισχυρίστηκε κατά την απολογία του πως δεν θυμάται τι έκανε, ενώ ο ψυχίατρος που τον παρακολουθούσε βεβαίωσε ενώπιον της ανακρίτριας ότι ο άνδρας αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα από το 2006.
Όπως ανέφερε ο ψυχίατρος, ο 32χρονος βρισκόταν παλαιότερα υπό φαρμακευτική αγωγή χωρίς να το γνωρίζει.
Σύμφωνα, μάλιστα, με τη μητέρα του κατηγορούμενου, όταν του μίλησε για τα φάρμακα που του έδινε, εκείνος σταμάτησε να τα παίρνει και αποστασιοποιήθηκε από την οικογένειά του.
Ο οδηγός ταξί οδηγήθηκε στις φυλακές και τις επόμενες ημέρες θα αποφασιστεί εάν θα πρέπει να νοσηλευτεί σε κάποια ψυχιατρική κλινική.
www.megatv.gr

ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΕΧΟΥΝ ΠΙΟ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟ ΑΓΓΙΓΜΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ;

Το γυναικείο άγγιγμα είναι πιο ευαίσθητο από το ανδρικό, επειδή οι γυναίκες έχουν μικρότερα δάχτυλα, σύμφωνα με μια νέα καναδική επιστημονική έρευνα.Η μελέτη έγινε από ερευνητές του πανεπιστημίου ΜακΜάστερ του Οντάριο υπό τον δρα Ντάνιελ Γκολντράιχ και δημοσιεύτηκε στο "Journal of Neuroscience" (Περιοδικό της Νευροεπιστήμης), σύμφωνα με το BBC.Σε πειράματα με 100 εθελοντές, οι ερευνητές απέδειξαν ότι... κατά μέσο όρο οι άνδρες μπορούν να νιώσουν σε μια επιφάνεια εγκοπές με πλάτος μέχρι 1,59 χιλιοστά, ενώ οι γυναίκες μπορούν να αντιληφθούν ακόμα πιο στενές εγκοπές, πλάτους μέχρι 1,41 χιλιοστών. Εγκοπές μικρότερου πλάτους γίνονται (εσφαλμένα) αντιληπτές και από τα δύο φύλα ως ομαλή επιφάνεια.Οι επιστήμονες διαπίστωσαν ότι τα μικρότερα ακροδάχτυλα (που, κατά τεκμήριο, είναι γυναικεία) έχουν μεγαλύτερη πυκνότητα πόρων και υποδοχέων αφής (των λεγόμενων "κυττάρων Μέρκελ"), άρα και μεγαλύτερη ευαισθησία. Η ευαισθησία της αφής (αντιληπτική ικανότητα) μειώνεται κατά 0,25 χιλιοστά για κάθε τετραγωνικό εκατοστό αύξησης στην επιφάνεια (το μέγεθος) του δαχτύλου.Η αυξημένη ευαισθησία των γυναικείων δαχτύλων, όπως είπαν οι επιστήμονες, βοηθά στην εκτέλεση διαφόρων εργασιών, όπως το κέντημα ή η χειρουργική (άσχετα αν, για κοινωνικούς λόγους κυρίως, οι γυναίκες συνήθως αξιοποιούν την ικανότητά τους στον πρώτο τομέα και όχι στο δεύτερο).Ο δείκτης βρέθηκε να είναι πιο ευαίσθητος από το μικρό δαχτυλάκι, όμως ίσως αυτό, κατά τους ερευνητές, οφείλεται στο γεγονός ότι η ευαισθησία της αφής βελτιώνεται με τη συνεχή χρήση, που είναι πολύ πιο συχνή στο δείκτη παρά στο μικρό δάχτυλο.Το επόμενο βήμα, όπως ανέφεραν οι ερευνητές, θα είναι να εξετάσουν κατά πόσο τα παιδιά έχουν πιο ευαίσθητα δάχτυλα από τους ενήλικους.Άλλοι ερευνητές πάντως, όπως ο δρ Τίφανι Φιλντ της Ιατρικής Σχολής του πανεπιστημίου του Μαϊάμι, εξέφρασαν επιφυλάξεις για την ερμηνεία της νέας έρευνας (ότι η μεγαλύτερη ευαισθησία οφείλεται στο μικρότερο μέγεθος των γυναικείων δαχτύλων), αντιτείνοντας ότι τα γυναικεία δάχτυλα είναι πιο ευαίσθητα, επειδή το γυναικείο δέρμα είναι πιο μαλακό και έχει ελαφρώς διαφορετική διάταξη από το ανδρικό στο κυτταρικό επίπεδο.

ΤΟ ΘΑΡΡΑΛΕΟ ΠΟΥΛΙ!!!


Ο ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ ΣΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟΥ!!





ΣΕ 2 ΜΕΡΕΣ ΟΛΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ!!!

ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΕΝΟΥΝ...


ΑΙ ΒΑΣΙΛΗΣ MADE BY COCA - COLA

(πατήστε κλικ)



ΑΠΟΡΙΑ ΕΝΟΨΕΙ ΤΕΛΙΚΟΥ


Πάντα είχα αυτή την απορία.Γιατί ο Uri Geller πάει και κοιτάζει τους διαγωνιζόμενους στα μάτια κάθε φορά που λέει ποιοί ήταν οι 2 χειρότεροι;
Τί ακριβώς βλέπει δηλαδή;

ΤΙ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ Ο ALPHA ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ;


Ποιος θα είναι τελικά ο παρουσιαστής του «Greek Idol»;
Το κανάλι του alpha ετοιμάζεται πυρετωδώς για τη νέα χρονιά. Το κανάλι έχει ρίξει το βλέμμα του σε πολλά ξένα realities, που κάνουν επιτυχία στο εξωτερικό και αυτό που μένει είναι να δούμε αν θα κάνουν και εδώ.
Στην επιτυχία της εκπομπής «Idol» βασίζονται οι Γερμανοί ιδιοκτήτες του alpha και ετοιμάζουν το talent show με τίτλο «Greek Idol» όπου νέοι υποψήφιοι τραγουδιστές με ταλέντο ετοιμάζονται να κατακτήσουν την ελληνική μουσική σκηνή. Ένα από τα ονόματα που έχουν ακουστεί για την παρουσίαση του show είναι αυτά του Σάκη Ρουβά και της Καλομοίρας.
Μετά το «Αγρότηs μόνος ψάχνει», που μονοπώλησε το ενδιαφέρον των τηλεθεατών και άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις, ένα ακόμη επιτυχημένο πρόγραμμα έρχεται να πάρει τη θέση του. Στο «Μια νύφη για τον γιό μου» που θα παίζεται κάθε Τετάρτη βράδι στις οθόνες μας, θα βλέπουμε εργένηδες που μαζί με την συγκατάθεση της μαμάς τους, θα προσπαθούν να βρουν την ιδανική σύντροφο. Οι πεθερές θα είναι δίπλα στους γιούς και σύμφωνα με το παιχνίδι, θα λένε τη γνώμη τους για τις υποψήφιες.. Τα πρώτο επεισόδιο θα προβληθεί την Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου, στις 21:00.
Το «Extreme makeover-home edition» και το «Hotel inspector» είναι ακόμα δύο ήδη επιτυχημένα προγράμματα του εξωτερικού. Το «Extreme makeover-home edition» θα βοηθάει ανθρώπους που έχουν προβλήματα με το σπίτι τους η έχουν υποστεί καταστροφές και δεν μπορούν να επισκευάσουν λόγω οικονομικών προβλημάτων κάτι σαν το παλιότερο «Άλλαξε το». Από την άλλη, το «Hotel inspector» θα επισκέπτεται ξενοδοχεία που αντιμετωπίζουν δυσκολίες, προκειμένου να βοηθήσουν τους ιδιοκτήτες να αποκτήσουν τη παλιά τους φήμη.
Θα καταφέρει να κερδίσει τις προτιμήσεις του κοινού το κανάλι; Αυτό μένει να δούμε πλέον.

Πηγή: http://entertainment.gr.msn.com

Οι πιο περίεργες ειδήσεις της χρονιάς


(πατήστε κλικ)













Πηγή: www.tanea.gr

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟ. ΟΙ ΑΙΩΝΙΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΙΚΟΥΣ

Σύμφωνα με στοιχεία της Εθνικής Στατιστικής Υπηρεσίας Ελλάδας που ανακοινώθηκαν χθες , οι αιώνιοι φοιτητές έχουν ξεπεράσει τους ενεργούς σε ΑΕΙ και ΤΕΙ.

Υπολογίζεται ότι οι αιώνιοι φοιτητές ξεπερνούν τις 300.000.


Ελάχιστα Ιδρύματα έχουν προχωρήσει στο ξεκαθάρισμα των μητρώων τους.......


Πηγή: http://kafeneio-gr.blogspot.com

Μία χρονιά, δέκα συγγνώμες


Μέσα στο 2009 δεν ήταν λίγοι εκείνοι που έδειξαν μεταμέλεια για λάθη του παρελθόντος

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Νατάσα Μπαστέα

Τα είχε όλα αυτή η χρονιά και έτσι δεν θα μπορούσε να μην περιλαμβάνει και πολλές συγγνώμες. Πολιτικοί, αθλητές, θρησκευτικοί ηγέτες και οικονομικοί παράγοντες έδειξαν μεταμέλεια για λάθη του παρελθόντος. Δεν θα μπορούσαν να λείψουν όμως και οι συζυγικές απιστίες...

ΜΑΪΚΛ ΦΕΛΠΣ
Στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου ο Αμερικανός κολυμβητής Μάικλ Φελπς κέρδισε 8 χρυσά μετάλλια.

Τον Φεβρουάριο εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ζητούσε συγγνώμη από τους θαυμαστές του «επειδή συμπεριφέρθηκα με τρόπο για τον οποίο μετανιώνω». Με τον τρόπο αυτόν προσπάθησε να αντιμετωπίσει τις επικρίσεις που διατυπώθηκαν εναντίον του όταν δημοσιεύθηκε φωτογραφία του από πάρτι, όπου κάπνισε από «μπονγκ», μια γυάλινη πίπα η οποία συνήθως χρησιμοποιείται για το κάπνισμα μαριχουάνας. Ο Μάικλ Φελπς παραδέχθηκε ότι η φωτογραφία ήταν αληθινή δεν διευκρίνισε όμως τι ακριβώς κάπνιζε.

ΜΠΕΡΝΑΡΝΤ ΜΕΪΝΤΟΦ
Τον Μάρτιο, ο μεγαλύτερος απατεώνας του αιώνα, ο χρηματιστής που ξεγέλασε χιλιάδες ανθρώπους να του εμπιστευθούν τις οικονομίες τους Μπέρναρντ Μέιντοφ, δήλωσε σε δικαστήριο του Μανχάταν ότι «λυπάμαι και ντρέπομαι πάρα πολύ». Κατόπιν αποδέχθηκε τις 11 κατηγορίες που του απαγγέλθηκαν από απάτη και ξέπλυμα χρημάτων έως κλοπή από συνταξιοδοτικά ταμεία και φοροδιαφυγή. «Με πόνο κατανοώ», συνέχισε ο μεγαλοαπατεώνας, «πόσο έχω πληγώσει πολλούς ανθρώπους... Ζητώ συγγνώμη αν και δεν φθάνουν τα λόγια να περιγράψω πόσο μετανιώνω». Ο Μέιντοφ βρέθηκε ένοχος όλων των κατηγοριών και καταδικάστηκε σε κάθειρξη 150 ετών.

ΠΑΠΑΣ ΒΕΝΕΔΙΚΤΟΣ
Στο Βατικανό, ο Πάπας Βενέδικτος ΧVΙ εξέφρασε τη λύπη του για τα όσα δεινά υπέστησαν γενιές παιδιών από ινδιάνικες φυλές στα οικοτροφεία της Καθολικής Εκκλησίας στον Καναδά. Από τα τέλη του 19ου αιώνα έως τη δεκαετία του 1970, υπολογίζεται ότι 150.000 παιδιά στάλθηκαν με το ζόρι σε καθολικά σχολεία σε μια προσπάθεια να αφομοιωθούν. Πολλά από αυτά υπέστησαν σωματική και σεξουαλική βία.

ΓΚΟΡΝΤΟΝ ΜΠΡΑΟΥΝ
Τον Μάιο στο Λονδίνο ο Βρετανός πρωθυπουργός Γκόρντον Μπράουν ζήτησε συγγνώμη εκ μέρους όλων των πολιτικών της χώρας για το σκάνδαλο με τις υπέρογκες δαπάνες των βουλευτών που ξεσήκωσε μεγάλες αντιδράσεις. Σχεδόν όλοι οι υπουργοί αναγκάστηκαν να ακολουθήσουν, ζητώντας και εκείνοι συγγνώμη- συνολικά μέσα σε έναν χρόνο οι Βρετανοί βουλευτές είχαν υποβάλει ένα εκατομμύριο αποδείξεις στις αρμόδιες υπηρεσίες προκειμένου να τους επιστραφούν τα χρήματα - από αγορές για τροφή σκύλων μέχρι για καθάρισμα του κήπου τους.

ΟΥΙΛΙΑΜ ΚΕΪΛΙ
Μια καθυστερημένη συγγνώμη διατυπώθηκε τον Αύγουστο στις ΗΠΑ. Ο αντισυνταγματάρχης Ουίλιαμ Κέιλι, που είχε καταδικαστεί για τη συμμετοχή του στη σφαγή του Μάι Λάι στη διάρκεια του πολέμου του Βιετνάμ, ζήτησε επίσημα συγγνώμη, 31 χρόνια μετά. «Δεν υπάρχει μέρα που να περνά και να μη μετανιώνω για όσα συνέβησαν», δήλωσε ο 66χρονος Κέιλι, ο οποίος είχε καταδικαστεί για 22 ανθρωποκτονίες. Στη σφαγή του Μάι Λάι τον Μάρτιο του 1968 είχαν σκοτωθεί 500 άνδρες, γυναίκες και παιδιά σε αυτό το χωριό του Νοτίου Βιετνάμ από Αμερικανούς στρατιώτες. Ο Κέιλι είχε καταδικαστεί σε ισόβια αλλά ο τότε πρόεδρος Ρίτσαρντ Νίξον μετέτρεψε την ποινή του σε τρία χρόνια κατ΄ οίκον περιορισμό.

ΣΕΡΙΝΑ ΟΥΙΛΙΑΜΣ
Στη Νέα Υόρκη τον Αύγουστο η καλύτερη τενίστρια στον κόσμο, η Σερίνα Ουίλιαμς, ξέσπασε φραστικά στον διαιτητή του αγώνα της εναντίον της Κιμ Κλάιστερς στον ημιτελικό του US Οpen. Το πρόστιμο που της επιβλήθηκε ήταν 10.000 δολάρια αλλά λίγο αργότερα εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ζήτησε συγγνώμη, παραδεχόμενη ότι «το πάθος και το συναίσθημα την κατέλαβαν και δεν χειρίστηκε την κατάσταση σωστά».

ΝΤΕΪΒΙΝΤ ΛΕΤΕΡΜΑΝ
Ο διάσημος παρουσιαστής της αμερικανικής τηλεόρασης Ντέιβιντ Λέτερμαν ζήτησε δημόσια από την εκπομπή του συγγνώμη από τη σύζυγό του, παραδεχόμενος ότι είχε σεξουαλικές σχέσεις με πολλές από τις συνεργάτιδές του. Αυτό το έκανε βέβαια επειδή δεχόταν εκβιασμό από έναν άνδρα πως θα αποκαλύψει στη γυναίκα του τις εξωσυζυγικές του σχέσεις. «Σήμερα το πρωί μπήκα στο αυτοκίνητο και δεν μου μιλούσε ούτε η κυρία από το σύστημα πλοήγησης», αστειεύθηκε ο Λέτερμαν. «Εάν πληγώσεις έναν άνθρωπο, είναι ευθύνη σου να προσπαθήσεις να διορθώσεις την κατάσταση».

ΜΑΡΙΑ ΣΡΑΪΒΕΡ
Στην Καλιφόρνια τον Οκτώβριο η Μαρία Σράιβερ, σύζυγος του κυβερνήτη της πολιτείας Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ, ζήτησε συγγνώμη επειδή μιλούσε στο κινητό ενώ οδηγούσε, παρ΄ ότι έναν χρόνο πριν είχε ψηφιστεί νόμος ο οποίος επέβαλε τη χρήση hands free. Η δημοσιογράφος ζήτησε συγγνώμη από την ιστοσελίδα της και ανακοίνωσε ότι θα χαρίσει «το αγαπημένο της τηλέφωνο» σε ίδρυμα.

ΚΕΒΙΝ ΡΑΝΤ
Τον Νοέμβριο ο πρωθυπουργός της Αυστραλίας Κέβιν Ραντ ζήτησε συγγνώμη στους 500.000 «ξεχασμένους Αυστραλούς», εκείνους που ως παιδιά είχαν περάσει δύσκολα χρόνια σε ορφανοτροφεία όλης της χώρας. Εκείνες τις ημέρες εξέδωσε ανακοίνωση η Google με την οποία ζητούσε συγγνώμη από τη Μισέλ Ομπάμα μετά τη δημοσίευση μιας προσβλητικής για εκείνη φωτογραφίας.

ΤΑΪΓΚΕΡ ΓΟΥΝΤΣ
Η χρονιά κλείνει με την «πτώση» ενός από τους πιο πλούσιους αθλητές του κόσμου, του πρωταθλητή του γκολφ Τάιγκερ Γουντς, για τον οποίο αποκαλύφθηκε ότι διατηρούσε εξωσυζυγικές σχέσεις. «Απογοήτευσα την οικογένειά μου και λυπάμαι διότι παραβίασα τις αρχές μου», ανέφερε σε ανακοίνωσή του.

Πηγή: www.tanea.gr

DISNEY-MANIA (ΜΕΡΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ) : ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΠΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΟΥΣΑΜΕ ΜΙΚΡΟΙ

..ΤΙ ΝΤΡΟΠΗ ΝΑ ΜΗ ΣΤΕΡΙΩΣΕΙ ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΕΝΑ ΑΠΛΟ ΦΙΛΙ...

...ΓΡΗΓΟΡΟΣ ΝΑ ΣΑΙ ΣΑΝ ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ,ΤΥΦΩΝΕΣ ΝΑ ΜΑΣΤΕ ΤΡΟΜΕΡΟΙ...

..ΔΕ ΘΑ ΦΟΒΗΘΩ ΘΑ ΤΗ ΒΡΩ ΤΗ ΛΥΣΗ...

...ΧΑΙ ΧΟ ΧΑΙ ΧΟ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΓΥΡΝΩ!!!...

...ΘΑ ΚΑΝΩ ΟΤΙ ΘΕΛΩ ΕΓΩ,ΛΕΥΤΕΡΟΣ ΘΑ ΤΡΙΓΥΡΝΩ...

ΜΕ ΠΥΡΕΤΩΔΕΙΣ ΡΥΘΜΟΥΣ ΠΡΟΧΩΡΑ ΤΟ "DANCING WITH THE STARS"

Με πυρετώδεις ρυθμούς προχωρά η νέα παραγωγή «Dancing with the stars» του ΑΝΤ1. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες η Ευγενία Μανωλίδου υπέγραψε για την παρουσίαση του SHOW και σύντομα θα βγουν και τα πρώτα τρέιλερ απο τον τηλεοπτικό σταθμό. Επίσης έχουν κλείσει αλλα... δυο άτομα στην κριτική επιτροπή.Ο ένας είναι ο Φωκάς Ευαγγελινός (ο οποιος έχει βοηθήσει και για την σειρά STEP την οποια δεν εχουμε δει ακομα..) και ο άλλος είναι ο Μιχάλης Ναλμπάντης (γνωστός από το talent show του mega «So you think you can dance»). Άλλο ένα πρόσωπο και κατά πάσα πιθανότητα γυναίκα ψάχνει αυτό τον καιρό ο ΑΝΤ1 για να συμπληρώσει την τριάδα τις κριτικής επιτροπής.

ΤΥΦΛΑ ΝΑ ΕΧΕΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ!!!

Ο Φρεντ Σέλακ είναι ένας Κροάτης δάσκαλος μουσικής που χρόνια τώρα παίζει με την τύχη του.
Εν έτι 1962, σε ηλικία 33 ετών, βρίσκεται σε ένα τρένο με προορισμό το Ντουμπρόβινκ. Με ώρα μετά την αναχώρηση η αμαξοστοιχία εκτροχιάζεται και καταδύεται σε ένα παγωμένο ποτάμι.Ο Σέλακ θα είναι ο μοναδικός επιζών.

Έναν χρόνο αργότερα αποφασίζει να επισκεφθεί τη βαριά άρρωστη μητέρα του. Το αεροπλάνα είναι όλα γεμάτα, αλλά πείθει τους υπεύθυνους να τον αφήσουν να... καθίσει έστω στο κενό κάθισμα δίπλα στην αεροσυνοδό. Λίγο πριν από την προσγείωση, ανοίγει η πίσω πόρτα του αεροσκάφους και ο Σέλακ παρασύρεται (μαζί με την αεροσυνοδό) στο κενό.Όλοι βρίσκουν τραγικό θάνατο κατά την αναγκαστική προσγείωση. Ο Σέλακ προσγειώνεται σε μια θημωνιά και σώζεται (εν αντιθέσει με την αεροσυνοδό).


Τρία χρόνια αργότερα το λεωφορείο στο οποίο επιβαίνει ξεφεύγει από την πορεία του και πέφτει σε ακόμη ένα παγωμένο ποτάμι της Νότιας Κροατίας, Ο Σέλακ επιβιώνει, όπως και τη δεκαετία του ΄70, κατά την διάρκεια της οποίας το αυτοκίνητό του τυλίγεται στις φλόγες δύο φορές.


Το 2003 ο Κροάτης με τις επτά ζωές κερδίζει στο Λόττο 1 εκατομμύρια δολάρια και δηλώνει: "Ξέρω ότι όλα αυτά τα χρόνια με προσέχει ο Θεός."



Πηγή: http://i-diadromi.blogspot.com/

ΑΓΓΛΙΑ: ΤΣΕΛΣΙ: ΠΡΟΩΡΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΠΑΛΑΚ


Σε ανανέωση του συμβολαίου του Μίκαελ Μπάλακ προχώρησε η Τσέλσι για άλλα δύο χρόνια, όπου πιθανολογείται να είναι και το τελευταίο συμβόλαιο της καριέρας του αρχηγού της εθνικής Γερμανίας.


"Θεωρώ πως μπορώ να αγωνιστώ στο υψηλότερο επίπεδο για τα επόμενα δυόμιση χρόνια και να διεκδικήσω, και γιατί όχι, να κατακτήσω πολλά τρόπαια. Θα είναι ιδανικό για μένα να κλείσω την καριέρα μου με αυτή την ομάδα και ως αρχηγός της εθνικής στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του 2012 στην Πολωνία και την Ουκρανία".


Πηγή: www.sportime.gr


ΛΑΤΡΕΜΕΝΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ Ο ΜΠΑΛΑΚ!ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΝΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΟΝΤΑΙ ΣΕ ΜΙΚΡΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΗΛΙΚΙΑ;Ο ΝΙΚΟΠΟΛΙΔΗΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΠΟΣΥΡΕΤΑΙ;ΑΠΑΝΤΗΣΗ: ΓΙΑΤΙ ΑΠΟΔΙΔΕΙ ΑΚΟΜΑ...

DISNEY-MANIA (ΜΕΡΟΣ ΠΡΩΤΟ) : ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΠΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΟΥΣΑΜΕ ΜΙΚΡΟΙ

..ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΜΑΘΗΤΗΣ ΜΑ ΚΑΙ ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΜΑΖΙ,ΘΑ ΖΕΙΣ ΚΟΝΤΑ Σ'ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΣ...

..-ΘΕΣ ΚΟΨΙΔΙΑ; -ΓΙΑΜ ΓΙΑΜ! -ΘΕΣ ΠΑΪΔΙΑ; -ΓΙΑΜ ΓΙΑΜ!

...ΑΑΑΑΑ ΠΑΡΑΞΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΙ ΕΧΩ ΠΟΛΥ ΜΠΕΡΔΕΥΤΕΙ!...

..ΚΡΟΥΕΛΑ ΝΤΕ ΒΙΛ,ΚΡΟΥΕΛΑ ΝΤΕ ΒΙΛ.Η ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΧΑΡΟΥ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΧΤΥΠΑ...

...ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ ΧΙΛΙΕΣ ΤΟΣΕΣ ΝΟΣΤΙΜΙΕΣ!...



Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2009

Η ΑΧΡΗΣΤΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Οι οδοντίατροι συνιστούν να τοποθετούμε τον οδοντόβουρτσα μας τουλάχιστον 2 μέτρα από τη λεκάνη για να αποφεύγονται τα σταγονίδια που προέρχονται απο το τράβηγμα στο καζανάκι!!!

O SHERLOCK HOLMES ΝΙΚΗΣΕ ΤΟ AVATAR

Ρεκόρ εισιτηρίων για την ημέρα των Χριστουγέννων έκανε ο Sherlock Holmes ξεπερνώντας το Avatar που είχε όμως ξεκινήσει να προβάλλεται μία εβδομάδα νωρίτερα. Η ταινία του Guy Richie έφτασε τα 24,9 εκατομμύρια δολάρια κατά την πρώτη ημέρα προβολής της στις 25 Δεκεμβρίου, ενώ το φιλμ επιστημονικής φαντασίας του James Cameron 23,5 εκατομμύρια. Συνολικά το Avatar πάντως μέσα σε οκτώ ημέρες έχει φτάσει τα 160,8 εκατομμύρια δολάρια. Στην τρίτη και τέταρτη θέση είναι επίσης δύο ταινίες που προβλήθηκαν για πρώτη φορά την ημέρα των Χριστουγέννων. Πρόκειται για την παιδική ταινία, Alvin and the Chipmunks: The Squeakquel το οποίο έφτασε τα 14,5 εκατομμύρια δολάρια και το It’s Complicated με τη Meryl Streep και τον Alec Baldwin που έκανε εισπράξεις 7,1 εκατομμυρίων.

ΤΟ ΔΙΑΦΑΝΟ ΧΡΥΣΟΨΑΡΟ

Ενα χρυσόψαρο που ειναι διάφανο και φαίνονται όλα τα όργανά του κατάφεραν να δημιουργήσουν ερευνητές στην Ιαπωνία για να μη χρειάζεται τομή γιατί αυτό είχε προκαλέσει πολλές αντιδράσεις στη χώρα.

ΚΟΥΛΟ!

ΘΑ ΠΑΝΤΡΕΥΤΟΥΝ ΜΕ ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΟ ΝΥΦΙΚΟ ΑΝ ΤΟ GROUP ΣΤΟ FACEBOOK ΦΤΑΣΕΙ 100.000 ΜΕΛΗ

Ο Brendan McGuinness και η Bec Miller έφτιαξαν ένα group στο Facebook και καλούν τον κόσμο να γίνουν μέλη, γιατί αν φτάσουν τα 100,000 μέλη μέχρι την 1η Απριλίου 2010 υποσχεθηκαν να παντρευτούν με αποκριάτικα ρούχα.



5 ΟΙ ΘΑΝΑΤΟΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗ ΝΕΑ ΓΡΙΠΗ


Παρά την ύφεση που παρουσιάζει η νέα γρίπη, η Ελλάδα εξακολουθεί να μετρά νεκρούς.
Πέντε άνθρωποι έχασαν σήμερα τη ζωή τους που ήταν και οι πέντε επιβεβαιωμένα κρούσματα της νέας γρίπης, φθάνοντας τον συνολικό αριθμό των νεκρών στους 69 και παρά το γεγονός ότι οι επιστήμονες μιλούν για ύφεση της πανδημίας.
Πρόκειται για έναν άνδρα 72 ετών, χωρίς ιστορικό υποκείμενης νόσου, έναν άνδρα 54 ετών με ιστορικό κακοήθειας, μία γυναίκα 61 ετών με ιστορικό καρδιαγγειακού νοσήματος, έναν άνδρα 80 ετών με ιστορικό καρδιαγγειακού νοσήματος και μια γυναίκα 52 ετών με ιστορικό καρδιαγγειακού νοσήματος.
Την ίδια μέρα, εισήχθησαν και διασωληνώθηκαν σε Μονάδες Εντατικής Θεραπείας μία γυναίκα 27 ετών, έγκυος χωρίς ιστορικό υποκείμενης νόσου, μία γυναίκα 29 ετών χωρίς ιστορικό υποκείμενης νόσου, μία γυναίκα 40 ετών με ιστορικό νευρολογικού νοσήματος και ένας άνδρας 30 ετών με ιστορικό αυτοάνοσου νοσήματος.
newsit.gr

ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΟΣ ΑΡΚΑΣ

(πατήστε κλικ)



Εμπόδια στην επιστροφή των σορών ναυτικών του Aegean Wind

Προσπάθειες να αρθούν τα εμπόδια που προβάλλουν οι υγειονομικές αρχές των Ολλανδικών Αντιλλών, για τον επαναπατρισμό των σορών των τριών Ελλήνων ναυτικών του Aegean Wind κάνουν τα υπουργεία Εξωτερικών και Οικονομίας Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας.
Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση οι υγειονομικές αρχές δεν επιτρέπουν τη μεταφορά των σορών καθώς αυτές βρίσκονται σε προχωρημένη σήψη.

Από την άλλη, η ελληνική πλευρά θεωρεί μείζον θέμα τον επαναπατρισμό των σωρών και για αυτό το λόγο γίνονται διαδοχικά διαβήματα για την επίτευξη του στόχου αυτού
www.enet.gr

Η ΑΛ ΚΑΙΝΤΑ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ


Απο την ημερησια
Πτέρυγα της al Qaeda ανέλαβε την Δευτέρα την ευθύνη για την απόπειρα ανατίναξης αεροσκάφους με προορισμό τις Ηνωμένες Πολιτείες ανήμερα των Χριστουγέννων, ενώ ο Αμερικανός πρόεδρος Barack Obama δεσμεύθηκε ότι οι ΗΠΑ θα αντιμετωπίσουν με κάθε τρόπο όποιον απειλεί την ασφάλεια της χώρας.
Σε ανακοίνωση που αναρτήθηκε σε ιστοσελίδες ισλαμιστών, η al Qaeda της Αραβικής Χερσονήσου είπε την Δευτέρα ότι στόχος της απόπειρας ήταν η εκδίκηση για τις αμερικανικές επιθέσεις σε μέλη της στην Υεμένη.
Η οργάνωση ανέφερε ότι προμήθευσε τον Νιγηριανό, που φέρεται ως ύποπτος για την απόπειρα ανατίναξης του αεροσκάφους, με "τεχνικά προηγμένο μηχανισμό", ο οποίος τελικά δεν εξερράγη λόγω τεχνικής βλάβης.
Στον 23χρονο Umar Farouk Abdulmutallab έχουν ασκηθεί κατηγορίες για λαθραία εισαγωγή εκρηκτικών στο αεροπλάνο της Northwest Airlines και απόπειρα ανατίναξης του, λίγο πριν την προσγείωσή του στο Ντιτρόιτ στις 25 Δεκεμβρίου. Στο αεροσκάφος επέβαιναν σχεδόν 300 άτομα.
Σε δηλώσεις του από την Χαβάη, όπου βρίσκεται για διακοπές, ο Obama είπε: "Δεν θα ησυχάσουμε μέχρι να βρούμε όλους αυτούς που εμπλέκονται και τους καταστήσουμε υπόλογους".
"Θα συνεχίσουμε να χρησιμοποιούμε κάθε στοιχείο της δύναμής μας ως έθνος για να αποδιοργανώσουμε, εξαρθρώσουμε και να υπερνικήσουμε τους βίαιους εξτρεμιστές που μας απειλούν, είτε προέρχονται από το Αφγανιστάν, το Πακιστάν, την Υεμένη ή την Σομαλία, ή από οπουδήποτε σχεδιάζουν επιθέσεις κατά των Ηνωμένων Πολιτειών", πρόσθεσε.
Το ABC News μετέδωσε φωτογραφίες, που ανέφερε ότι προέρχονται από την αμερικανική κυβέρνηση, με τον εκρηκτικό μηχανισμό που μετέφερε ο Abdulmutallab στο εσώρουχό του.
Στις φωτογραφίες φαίνεται το ελαφρώς καμένο εσώρουχο με πακέτο ισχυρού εκρηκτικού μηχανισμού PETN ραμμένο στον καβάλο και πυροκροτητή σε μορφή πλαστικής σύριγγας

Ο ΚΕΝEDY ΚΑΙ ΤΑ ΓΥΜΝΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ...


ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ Είναι μια φωτογραφία η οποία αν είχε δημοσιευθεί στην εποχή της ενδεχομένως να άλλαζε την πορεία της νεότερης αμερικανικής ιστορίας. Δείχνει τον Τζον Φ. Κένεντι (προτού εκλεγεί πρόεδρος των ΗΠΑ) να απολαμβάνει την ηλιοθεραπεία του σε μια πολυτελέστατη θαλαμηγό περιτριγυρισμένος από τέσσερις γυμνές γυναίκες, κάπου στη Μεσόγειο. Τη δημοσίευσε χθες η ιστοσελίδα www.tmz.com.

Σύμφωνα με τους ειδικούς, πρόκειται για αυθεντική φωτογραφία, η οποία, όπως φανερώνει το χαρτί στο οποίο εκτυπώθηκε, τραβήχτηκε στα μέσα της δεκαετίας του ΄50. Στα αριστερά, διακρίνεται ο τότε γερουσιαστής Κένεντι να απολαμβάνει με μισόκλειστα μάτια τον ήλιο πάνω σε μια ξαπλώστρα. Στα δεξιά του, εικονίζονται δύο γυμνές γυναίκες να πηδούν στη θάλασσα, ενώ άλλα δύο κορίτσια βρίσκονται στο επάνω κατάστρωμα.

Η φωτογραφία τραβήχτηκε τον Αύγουστο του 1956, όταν ο JFΚ είχε κάνει μια δεκαπενθήμερη κρουαζιέρα στη Μεσόγειο μαζί με τον αδελφό του Τεντ Κένεντι και τον επίσης γερουσιαστή Τζορτζ Σμάδερς. Την ίδια εκείνη περίοδο η σύζυγος του Κένεντι Ζακλίν Μπουβιέ ήταν έγκυος. Μάλιστα, τις ημέρες που ο άντρας της διασκέδαζε πάνω στο γιοτ, διακομίστηκε στο νοσοκομείο αλλά το μωρό γεννήθηκε νεκρό.

Η σκανδαλοθηρική ιστοσελίδα ζήτησε από πολλούς ειδικούς να εξετάσουν τη φωτογραφία προτού τη δημοσιεύσει και κανένας δεν θεώρησε ότι πρόκειται για προϊόν φωτομοντάζ ή ότι είναι «πειραγμένη» από προγράμματα τύπου photoshop. Ο καθηγητής Τζεφ Σάντλικ πέρασε από εξονυχιστική εξέταση το πρόσωπο του Κένεντι στην εν λόγω φωτογραφία συγκρίνοντάς τη με μια αντίστοιχη της ίδιας περιόδου και κατέληξε ότι η φωτογραφία είναι αυθεντική, αφού οι λεπτομέρειες των δύο προσώπων ταιριάζουν. Το ίδιο ισχυρίζονται και άλλοι δύο βιογράφοι του πρώην προέδρου οι οποίοι την εξέτασαν.

Η φωτογραφία ανήκε σε έναν έμπορο αυτοκινήτων, ο οποίος την είχε φυλάξει στο συρτάρι του κομοδίνου του για πάνω από μισόν αιώνα, εμφανίζοντάς την με περηφάνια μόνο σε όσους αμφισβητούσαν τον ισχυρισμό του πως «είχε μια φωτογραφία με τον πρόεδρο Κένεντι και τέσσερα γυμνά κορίτσια». Μετά τον θάνατό του, πριν από μία δεκαετία, η φωτογραφία πέρασε στην κατοχή του γιου του, ο οποίος την πούλησε στο www.tmz.com.

Αν είχε δημοσιευθεί πριν από τις προεδρικές εκλογές του 1960, η συγκεκριμένη φωτογραφία σίγουρα θα είχε φρενάρει την πορεία του Κένεντι προς την εξουσία, καθώς θα δημιουργούσε μεγάλο σκάνδαλο για τον παντρεμένο JFΚ.
www.tovima.gr

O 50 CENT ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΠΟΘΟΥ ΤΗΝ ΑNGELINA JOLIE!


Σαν κλασικό αρσενικό ο ράπερ 50Cent δήλωσε οτι το αντικείμενο του πόθου του είναι η Angelina Jolie και πως είναι μεγάλη του επιθυμία να γίνει Brad Pitt για μια μέρα...έτσι θα μπορέσει να κάνει σεξ μαζί της!(ετσι ονειρεύεται τουλάχιστον...)
«Αν μπορούσα να αλλάξω αυτό που είμαι θα γινόμουν ο Brad Pitt. Να κοιμόμουν μία νύχτα με την Angelina και μετά να επέστρεφα στο δικό μου σώμα», ανέφερε σε συνέντευξή του.

Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΚΑΙ Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΘΑ ΛΑΜΨΟΥΝ MAZI ΣΤΗ ΣΚΗΝΗ ΤΟΥ X- FACTOR


Μπορεί για την ώρα να βλέπουμε την Άννα Βίσση στο Αθηνών Αρένα και τον Σάκη Ρουβά στο S Club, αλλά θα τους δούμε και μαζί σε μια σκηνή και μάλιστα τηλεοπτική!
Το X Factor live show της χρονιάς φιλοξενεί την πιο λαμπερή special guest: την Άννα Βίσση. Πλαισιωμένη από μία εξαιρετική ομάδα χορευτών, η Άννα θα μας προσφέρει μια γεύση από το μοναδικό Fabulous show της, και θα ξεσηκώσει τόσο τον κόσμο όσο και τους παίκτες!
Με τον Σάκη, σαν παρουσιαστή, το πιο πιθανό είναι να τους ακούσουμε και σε κάποιο ντουέτο, παλιό η καινούριο, με αποτέλεσμα να εκτοξευτεί η τηλεθέαση στο ζενίθ!
Stay tuned!

EΩΣ 15-01 ΤΑ ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ..

Ανοιχτό το ενδεχόμενο αλλαγής της κυβερνητικής πολιτικής αναφορικά με τα τέλη κυκλοφορίας, από το 2011, άφησε ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, μιλώντας την Τρίτη σε δημοσιογράφους. Ο πρωθυπουργός δεν απέκλεισε μάλιστα οι αλλαγές να έχουν αναδρομική ισχύ.

Εξάλλου, η πληρωμή των τελών κυκλοφορίας, από τις εφορίες, τα ΕΛΤΑ και τις τράπεζες παρατείνεται έως τις 15 Ιανουαρίου για να αντιμετωπιστεί η κατάσταση με τις ουρές στις εφορίες.

Την ίδια ώρα, από νωρίς το πρωί χιλιάδες ήταν οι ιδιοκτήτες ΙΧ που σχημάτιζαν ουρές στις εφορίες προκειμένου να καταθέσουν τις πινακίδες του αυτοκινήτου τους και να απαλλαγούν από την καταβολή των αυξημένων τελών κυκλοφορίας για το 2010.

Σε εφορίες των μεγάλων πόλεων της χώρας οι υπάλληλοι παραλαμβάνουν καθημερινά από 100 έως 150 πινακίδες.

Πρόκειται κυρίως για κατόχους παλαιών ΙΧ που η χρονολογία τους ξεπερνά τη δεκαετία, αλλά και για ιδιοκτήτες που έχουν δεύτερο αυτοκίνητο, συνήθως παλαιό και οι οποίοι αδυνατούν να αντεπεξέλθουν στο "πράσινο" χαράτσι.

Σε κάθε περίπτωση, πάντως, οι κάτοχοι που θα προστρέξουν στις εφορίες για την κατάθεση των πινακίδων τους θα πρέπει να γνωρίζουν ότι απαιτείται η προσκόμιση αντιγράφου του Ε9, καθώς και η υποβολή υπεύθυνης δήλωσης που να αποδεικνύει ότι έχουν στην κυριότητά τους πάρκινγκ ή κάποιο ιδιόκτητο περιφραγμένο χώρο, όπου θα σταθμεύουν το αυτοκίνητό τους για όσο καιρό οι πινακίδες θα βρίσκονται στην εφορία.

Την αντίθεση του ΚΚΕ για τα απαράδεκτα -όπως τα χαρακτηρίζει- υψηλά τέλη κυκλοφορίας εξέφρασε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ Σπύρος Χαλβατζής, σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον υφυπουργό Περιβάλλοντος Θάνο Μωράϊτη.

Η "πράσινη" ανάπτυξη εξελίσσεται σε "πράσινη" επιδρομή, αναφέρει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτης Λαφαζάνης, σε ερώτηση προς τους υπουργούς Οικονομικών και Περιβάλλοντος.
WWW.skai.gr

ΩΣΤΕ ΑΥΤΟΣ ΕΔΙΩΞΕ ΤΟ ΡΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ....

Αυτή η διαφήμηση μου έρχεται κάθε φορά που βάζω να "δω" τα Μυστικά της Εδέμ...
Γιατί άραγε...;

Ποιόν θα θέλατε να φιλήσετε κάτω από το γκυ;

Σε μια έρευνα στην Αγγλία πάνω από 1.000 άτομα ρωτήθηκαν σχετικά με ποιόν διάσημο θα ήθελαν να φιλήσουν κάτω από το γκυ.

Όσον αφορά τον ανδρικό πληθυσμο:

1. Cheryl Cole - 32%

2. Megan Fox - 17%

3. Angelina Jolie - 11%

4. Jennifer Aniston - 9%

5. Shakira - 7%

6. Beyoncé - 5%

7. Rihanna - 4%

8. Kelly Brook - 3%

9. Dannii Minogue - 2%

10. Pixie Lott - 1%

(Άλλο - 9%)
Οι γυναίκες ψήφισαν και αποφάσισαν:

1. Robert Pattinson - 28%

2. Daniel Craig - 24%

3. Jude Law - 12%

4. Zac Efron - 8%

5. George Clooney - 6%

6. Brad Pitt - 5%

7. Jake Gyllenhaal - 4%

8. Gerard Butler - 3%

9. Hugh Jackman - 2%

10. David Beckham - 1%
(Άλλο - 7%)
ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΛΕΤΕ;Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΣΑΣ...

ΜΕΤΑΝΟΕΙΤΕ...

Ο ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ ΤΗΣ ΤΑΤΙΑΝΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗ ΜΙΣΟΥΣΕ ΤΗΝ ΑΝΤΖΕΛΑ...
ΔΕΝ ΕΞΗΓΟΥΝΤΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΤΑ ΤΟΣΟ ΚΟΝΤΙΝΑ ΠΛΑΝΑ!!!